- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünü degerlendir ben sabah yaptığım da senin en son yaptığın gibiydi şimdi eve geldim yaptım sonuç senin ilk yaptığın gibi resim atamıyorum bi türlü yanı degerlendir bu günü derim zaten spermler 1 ila 2 gün canlı kalabiliyor ben anlamadım bu işten neden sabah az koyuyken akşamı yok oldu çizgi hayal gibi olduMerhaba 3 gundur ovulasyon test kullaniyorum , 3 test te git gide koyulasma oluyor. Ekteki testlere bakabilir misiniz deneyimli arkadaslar bugun yaptigim test catlama oldugunu mu gosteriyor? Yardimlariniz icin tesekkurler..
Benim sabah hemen hemen ikisi aynı denecek kadar değil ama rahatlıkla görülen bi çizgiydi ama akşamı yok oldu acaba çatlamadan bittimi yoksa çatlama 1 günde oldu bitti miyanlis bilgi vermek istemem ama bnde ovulasyon testi kullandm bu ay ilk basta ilk resimdeki gibi silik oluyo sonra dger gunler koyulasiyo iki cizgi ayni koyulukta oldugu zaman o gun yarin yada obursu gun yani yakin zamanda catlicak demek catlayip bittikten sonra tekrar tek cizgi haline geliyo. yani cift cizgi olduktan sonraki 3 4 gun mutlkaa degerlendirilmeli
canim zaten catlama 24 saatte olup bitiyo.catlaiktan sonra yumurta 24 saat canli duruyo.eger o 24 saatte kaliteli spermle birlesirse dolleniyo yoksa adet oluyosun.sperm 3 gun yasadigi icin catlamadan onceki gun yada ertesi gunde yapsan oluyo.ama tabi dollenir dollenmaz o ayri bise. bugun yarin dger gun mutlaka degerlendirBenim sabah hemen hemen ikisi aynı denecek kadar değil ama rahatlıkla görülen bi çizgiydi ama akşamı yok oldu acaba çatlamadan bittimi yoksa çatlama 1 günde oldu bitti mi
Doğrulama yanılma payı bu da ders olsun madem aynı hatayı bir dahakine yapmam en azındanbide testi yaparken sivi almama kuralina dikkat ediyomusun yaniltici olabilir en az 3 saat oncesnden sivi alimini kesmelisin en dogru sonuc icin.
insAllah gerek kalmaz canim hamile kalirsin bu ayDoğrulama yanılma payı bu da ders olsun madem aynı hatayı bir dahakine yapmam en azından
Her ihtimale karsi degerlendirdimBugünü degerlendir ben sabah yaptığım da senin en son yaptığın gibiydi şimdi eve geldim yaptım sonuç senin ilk yaptığın gibi resim atamıyorum bi türlü yanı degerlendir bu günü derim zaten spermler 1 ila 2 gün canlı kalabiliyor ben anlamadım bu işten neden sabah az koyuyken akşamı yok oldu çizgi hayal gibi oldu
Yarin yaptigimda nasil olacak bakalim cidden kafa karistirici bir testyanlis bilgi vermek istemem ama bnde ovulasyon testi kullandm bu ay ilk basta ilk resimdeki gibi silik oluyo sonra dger gunler koyulasiyo iki cizgi ayni koyulukta oldugu zaman o gun yarin yada obursu gun yani yakin zamanda catlicak demek catlayip bittikten sonra tekrar tek cizgi haline geliyo. yani cift cizgi olduktan sonraki 3 4 gun mutlkaa degerlendirilmeli
Amin allah razı olsun inşallahinsAllah gerek kalmaz canim hamile kalirsin bu ay![]()
Iyi yaptın bende değerlendirdim ah bide kafamdan atabilsem ilişkiye girerken bi saniye bile aklımdan çıkmıyor malesefHer ihtimale karsi degerlendirdim
Umarim bu ay hayirlisiyla tutar sizinde benimde..
Bugun daha da koyu oldu bu gidisle hergunu degerlendirecegim ilk defa test kullanmanin acemiligiyleIyi yaptın bende değerlendirdim ah bide kafamdan atabilsem ilişkiye girerken bi saniye bile aklımdan çıkmıyor malesef
Bende acemiyim ama bende neden bu şekilde olmadi acabaBugun daha da koyu oldu bu gidisle hergunu degerlendirecegim ilk defa test kullanmanin acemiligiyle![]()
Adet bitiminden hemen sonra mi basladin test yapmaya ?Bende acemiyim ama bende neden bu şekilde olmadi acaba
canıım 2 çizgide aynı koyulukta olması lazım.Merhaba 3 gundur ovulasyon test kullaniyorum , 3 test te git gide koyulasma oluyor. Ekteki testlere bakabilir misiniz deneyimli arkadaslar bugun yaptigim test catlama oldugunu mu gosteriyor? Yardimlariniz icin tesekkurler..
İlk defa bugun ayni koyulukta oldu :) ama ben suphedeydim kac gundur.. Tesekkurler canimcanıım 2 çizgide aynı koyulukta olması lazım.
değerlendir canım .İlk defa bugun ayni koyulukta oldu :) ama ben suphedeydim kac gundur.. Tesekkurler canim
Hayır flo diye bi uygulama var bende ona göre yaptım ama yarin sabah yine yapacam çünkü şuan acayip kasık agrım varAdet bitiminden hemen sonra mi basladin test yapmaya ?
Bugun daha da koyu oldu yaptigim test, şunu farkettim afedersiniz iki gundur idarim daha koyu renkte cok fazla akintim var, belim agriyor ve gaz problemi var. Yani catlama oluyor muhtemelen.Hayır flo diye bi uygulama var bende ona göre yaptım ama yarin sabah yine yapacam çünkü şuan acayip kasık agrım var