Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Tarihi Adetin Son Gününe Denk Gelenler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir arkadaşım gebeliğin beşinci haftası ovülasyon böyle çıkabilir gebe olabilirsin bekliyorum
Ama adet oldum her ay oldugum şekilde. Test hatali olabilir mi bi tane daha yapayim

Jayus seni sarılıp tebrik etmek isterdim gebesin canım inşallah darısı bize
Cok teşekkür ederim simdi ne dicem bilemiyorum bir test daha yapayim inşallah hata yoktur teyit edeyim. Allah razi olsun sende inşallah hepimiz güzel haberleri aliriz en kisa surede

Eklentiler

• 20200412_182725.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 23
Evet cnm pko yok ama regl değilken lh yüksekliği 100 e kadar normal deniyor ..
Bi cok kez pik gördüm ama çatlama olmadı bende sanırım tahminim oyle

Evet cnm pko yok ama regl değilken lh yüksekliği 100 e kadar normal deniyor ..
Bi cok kez pik gördüm ama çatlama olmadı bende sanırım tahminim oyle
Konusa sahibi sana ulaşır gerekirse canım.

Bugunde boyle çıktı neden acaba
Merhaba,ben burda önceki aydan kalan yumurta ya da kistlerin ovu testlerini pozitiflestirebildigini okumuştum,belki de bu gerçek ovulasyonunuzdur,birkaç gün içinde çatlamayı da görebilirsiniz

Merhaba,ben burda önceki aydan kalan yumurta ya da kistlerin ovu testlerini pozitiflestirebildigini okumuştum,belki de bu gerçek ovulasyonunuzdur,birkaç gün içinde çatlamayı da görebilirsiniz
Kan verdim hamileymişim o yuzden böyle çıkıyormuş . Ilgin için teşekkür ederim

Adetin hemen bitiminde yani son gunu hamile kalan biri olarak yumurtlama olmus olabilir diyorum

Tebrikler :)) adete kaç gün önce ovulasyon testi yaptınız? Direkt pozitif mi çıktı? Daha öncesinde yaptıysanız adete kaç gün kala koyulasti?

Regl mi olmuşsun hamileyken yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…