Ama adet oldum her ay oldugum şekilde. Test hatali olabilir mi bi tane daha yapayimOlabilir arkadaşım gebeliğin beşinci haftası ovülasyon böyle çıkabilir gebe olabilirsin bekliyorum
Üstüne görmüş olabilirsinAma adet oldum her ay oldugum şekilde. Test hatali olabilir mi bi tane daha yapayim
Geçen aydan kalan yumurta varsa adetine yakın onu bilmeden değerlendirdin demek üstüne görme olmuş varsa bi test daha yapÜstüne görmüş olabilirsin
Cok teşekkür ederim simdi ne dicem bilemiyorum bir test daha yapayim inşallah hata yoktur teyit edeyim. Allah razi olsun sende inşallah hepimiz güzel haberleri aliriz en kisa suredeJayus seni sarılıp tebrik etmek isterdim gebesin canım inşallah darısı bize
Yapiyorum aticam birazdan. Dua et lutfenGeçen aydan kalan yumurta varsa adetine yakın onu bilmeden değerlendirdin demek üstüne görme olmuş varsa bi test daha yap
İnşAllah yaklaşan Ramazan ayının hürmetine Allah seni sevindirsinYapiyorum aticam birazdan. Dua et lutfen
Amin hepimizi. Bak bu daha silik cikti ama daha 2 dk oldu yapalıİnşAllah yaklaşan Ramazan ayının hürmetine Allah seni sevindirsin
Koyulaşır buda biraz sonra var çizgiAmin hepimizi. Bak bu daha silik cikti ama daha 2 dk oldu yapalı
Evet cnm pko yok ama regl değilken lh yüksekliği 100 e kadar normal deniyor ..Ne bilgisi estağfirullah geçen ay bir arkadas ayni seyleri yasadı ondada pko yok ama lh yuksekti cok sayida pik gördü bir ayda belki öyle bir durum olmuş olabilir. Ovulasyonu ilk kez bu ay mı yapiyorsun peki?
Gizemm0 sende pko yoktu lh yuksekti yanlış mı hatirliyorum canım?
Konusa sahibi sana ulaşır gerekirse canım.Evet cnm pko yok ama regl değilken lh yüksekliği 100 e kadar normal deniyor ..
Bi cok kez pik gördüm ama çatlama olmadı bende sanırım tahminim oyle
Merhaba,ben burda önceki aydan kalan yumurta ya da kistlerin ovu testlerini pozitiflestirebildigini okumuştum,belki de bu gerçek ovulasyonunuzdur,birkaç gün içinde çatlamayı da görebilirsinizBugunde boyle çıktı neden acaba
Kan verdim hamileymişim o yuzden böyle çıkıyormuş . Ilgin için teşekkür ederimMerhaba,ben burda önceki aydan kalan yumurta ya da kistlerin ovu testlerini pozitiflestirebildigini okumuştum,belki de bu gerçek ovulasyonunuzdur,birkaç gün içinde çatlamayı da görebilirsiniz
Bende yumurtlama sanıyordum ama kan verdim hamileymisimAdetin hemen bitiminde yani son gunu hamile kalan biri olarak yumurtlama olmus olabilir diyorum
Bende yumurtlama sanıyordum ama kan verdim hamileymisim
Amin insallah, isteyen herkese nasip etsin Allah❤Yaaa ne guzel evet gebelikte de koyu cikiyosag Salim kucaginda olsun insallah ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?