Ben adetin bitiminde yumurtlama gören arkadaşımı biliyorum olabiliyorAdet Tarihi 5 nisan.
Ovulasyon tarihi adetinin son gününe ya da bitimine denk gelen var mi ?
3 gunluk testin fotoğrafını koydum.
Pko varsa da böyle olabiliyor. Var mı?
TeşekkürlerBen adetin bitiminde yumurtlama gören arkadaşımı biliyorum olabiliyor
Hormon testi nasıl lh fazlalığı var mı?Doktora gittiğimde gebelige engel kist gibi bi durum görünmüyor demişti. Sadece rahmim tersmiş arkaya dogru. Onunda ovülasyon tarihi için etkisi olacagini sanmıyorum çünkü doktor kotu birşey değil hamile kalinca falan duzelir demisti ama bilemiyorum tabi
Muayenede söyledi bunları. Korona artınca tahlilleri yaptırmadım. Ama doktor birsey görünmüyor 1 sene dolunca gel tahlilleri tedbir için istiyorum demişti. Senin baya bilgin var galiba açıklar mısın birazHormon testi nasıl lh fazlalığı var mı?
Ne bilgisi estağfirullah geçen ay bir arkadas ayni seyleri yasadı ondada pko yok ama lh yuksekti cok sayida pik gördü bir ayda belki öyle bir durum olmuş olabilir. Ovulasyonu ilk kez bu ay mı yapiyorsun peki?Muayenede söyledi bunları. Korona artınca tahlilleri yaptırmadım. Ama doktor birsey görünmüyor 1 sene dolunca gel tahlilleri tedbir için istiyorum demişti. Senin baya bilgin var galiba açıklar mısın biraz
Rahim tersliği olanlar gebe kalmak için ilişki sonrası yüzüstü yatmalıymış belki biliyorsundur söylemek istedimDoktora gittiğimde gebelige engel kist gibi bi durum görünmüyor demişti. Sadece rahmim tersmiş arkaya dogru. Onunda ovülasyon tarihi için etkisi olacagini sanmıyorum çünkü doktor kotu birşey değil hamile kalinca falan duzelir demisti ama bilemiyorum tabi
Geçen ay adetin 10. Gününden sonra yapmıştım arada kaçırdığım günler oldu ama test hep cok siliktiNe bilgisi estağfirullah geçen ay bir arkadas ayni seyleri yasadı ondada pko yok ama lh yuksekti cok sayida pik gördü bir ayda belki öyle bir durum olmuş olabilir. Ovulasyonu ilk kez bu ay mı yapiyorsun peki?
Gizemm0 sende pko yoktu lh yuksekti yanlış mı hatirliyorum canım?
Bu sitede okumuştum böyle birşey, teşekkür ediyorumRahim tersliği olanlar gebe kalmak için ilişki sonrası yüzüstü yatmalıymış belki biliyorsundur söylemek istedim
Nasıl yani oncesinde derken tam anlayamadim canimÖncesinde ovulasyon olduysa hamilelikte olabilir benimde bazen oluyor
Bugunde boyle çıktı neden acabaBen adetin bitiminde yumurtlama gören arkadaşımı biliyorum olabiliyor
Yumurtlama var gösteriyor ama bu testlerde herkeste aynı sorun kaset testler ya hiç koyulaşmıyo yada ayda iki üç kez yumurtlama var gösteriyor değerlendir bugünü nolur nolmazBugunde boyle çıktı neden acaba
Gebelik testi yaptim silik ikinci cizgi çıktı aticam simdi sanaYumurtlama var gösteriyor ama bu testlerde herkeste aynı sorun kaset testler ya hiç koyulaşmıyo yada ayda iki üç kez yumurtlama var gösteriyor değerlendir bugünü nolur nolmaz
Bu ne demek simdiiiiiGebelik testi yaptim silik ikinci cizgi çıktı aticam simdi sana
Durdukca netleşiyor 5 dk yi gecmedi dahaBu ne demek simdiiiii
Olabilir arkadaşım gebeliğin beşinci haftası ovülasyon böyle çıkabilir gebe olabilirsin bekliyorumGebelik testi yaptim silik ikinci cizgi çıktı aticam simdi sana
Jayus seni sarılıp tebrik etmek isterdim gebesin canım inşallah darısı bizeDurdukca netleşiyor 5 dk yi gecmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?