Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Tarihi Adetin Son Gününe Denk Gelenler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jayus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
191
53
13
Adet Tarihi 5 nisan.
Ovulasyon tarihi adetinin son gününe ya da bitimine denk gelen var mi ?
3 gunluk testin fotoğrafını koydum.

Eklentiler

• PicsArt_04-12-02.45.22.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 30
Adet Tarihi 5 nisan.
Ovulasyon tarihi adetinin son gününe ya da bitimine denk gelen var mi ?
3 gunluk testin fotoğrafını koydum.
Ben adetin bitiminde yumurtlama gören arkadaşımı biliyorum olabiliyor

Pko varsa da böyle olabiliyor. Var mı?

Pko varsa da böyle olabiliyor. Var mı?

Doktora gittiğimde gebelige engel kist gibi bi durum görünmüyor demişti. Sadece rahmim tersmiş arkaya dogru. Onunda ovülasyon tarihi için etkisi olacagini sanmıyorum çünkü doktor kotu birşey değil hamile kalinca falan duzelir demisti ama bilemiyorum tabi

Hormon testi nasıl lh fazlalığı var mı?

Hormon testi nasıl lh fazlalığı var mı?
Muayenede söyledi bunları. Korona artınca tahlilleri yaptırmadım. Ama doktor birsey görünmüyor 1 sene dolunca gel tahlilleri tedbir için istiyorum demişti. Senin baya bilgin var galiba açıklar mısın biraz

Muayenede söyledi bunları. Korona artınca tahlilleri yaptırmadım. Ama doktor birsey görünmüyor 1 sene dolunca gel tahlilleri tedbir için istiyorum demişti. Senin baya bilgin var galiba açıklar mısın biraz
Ne bilgisi estağfirullah geçen ay bir arkadas ayni seyleri yasadı ondada pko yok ama lh yuksekti cok sayida pik gördü bir ayda belki öyle bir durum olmuş olabilir. Ovulasyonu ilk kez bu ay mı yapiyorsun peki?
Gizemm0 sende pko yoktu lh yuksekti yanlış mı hatirliyorum canım?

Rahim tersliği olanlar gebe kalmak için ilişki sonrası yüzüstü yatmalıymış belki biliyorsundur söylemek istedim

Geçen ay adetin 10. Gününden sonra yapmıştım arada kaçırdığım günler oldu ama test hep cok silikti

Bugunde boyle çıktı neden acaba
Yumurtlama var gösteriyor ama bu testlerde herkeste aynı sorun kaset testler ya hiç koyulaşmıyo yada ayda iki üç kez yumurtlama var gösteriyor değerlendir bugünü nolur nolmaz

Yumurtlama var gösteriyor ama bu testlerde herkeste aynı sorun kaset testler ya hiç koyulaşmıyo yada ayda iki üç kez yumurtlama var gösteriyor değerlendir bugünü nolur nolmaz
Gebelik testi yaptim silik ikinci cizgi çıktı aticam simdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…