Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takibimm💝

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silil olan dün net olan bugün canım

Eklentiler

• 5248871F-64AE-4936-B9F0-D5DC3325206D.webp
    11 KB · Görüntüleme: 29
  • FAB183BA-32AA-47A5-AC32-8DC0486784B3.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 33
Sanırım çatlamış
Bugün böyle çıktı inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin
benimde
Pik olması için ikisi eşit yada t bariz koyu olmalı canım ben iki testtede eşitlik göremedim lh dalgalanmamsı olabilir teste devam etmelisin

Eklentiler

• 20210217_144418.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 35
Pik olması için ikisi eşit yada t bariz koyu olmalı canım ben iki testtede eşitlik göremedim lh dalgalanmamsı olabilir teste devam etmelisin
Evet o testlerden 5 gün sonra regli oldum zaten canım. Genelde benim lh yüksek zaten test çizgisi hep koyu çıkıyor. Bu ay yumurtlamayı yakalamışımdır inşallah. Testlerimi değiştirdim ama çizgiler canlı kırmızı değil diğer testler gibi soluk rengi ama en azından eşit çıkan günü yakaladım galiba.. hayırlısı bakalım geçen ay korunmayı bırktım ama yumurtlama sandığım zamandı değilmiş adet oldum. Bu ay belki nasip olur hayırlısıyla resmini attım. Çok bel kasık ve gögüs ağrım var. Bakalım görcez

Eklentiler

• IMG_20210217_085752.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 26
Lh yüksekliği olanlara ovulasyon testi önerilmiyor ama çünkü yanıltıcı oluyor.Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapsanız çok daha iyi olur test size zaman kaybı.inşallah tez zamanda hayırlı haberinizi alın

Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah
Hayırlısı artık inşallah olur olmazsada kontrole gidicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…