• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takibimm💝

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testini atarmısın bi canım. Bana takibimi yapan kişi yumurtlama görünce 3 gün ilişki 1 gün ara tekrar ilişki dedi. Sende dene istersen. Ama teste devam et silikleşcek tekrar çatlama olucak o zmana kadar değerlendir
Silil olan dün net olan bugün canım

Eklentiler

• 5248871F-64AE-4936-B9F0-D5DC3325206D.webp
    5248871F-64AE-4936-B9F0-D5DC3325206D.webp
    11 KB · Görüntüleme: 29
  • FAB183BA-32AA-47A5-AC32-8DC0486784B3.webp
    FAB183BA-32AA-47A5-AC32-8DC0486784B3.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 33
Sanırım çatlamış🐣
Bugün böyle çıktı inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin💝
benimde 💝🙏
Pik olması için ikisi eşit yada t bariz koyu olmalı canım ben iki testtede eşitlik göremedim lh dalgalanmamsı olabilir teste devam etmelisin

Eklentiler

• 20210217_144418.webp
    20210217_144418.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 35
Pik olması için ikisi eşit yada t bariz koyu olmalı canım ben iki testtede eşitlik göremedim lh dalgalanmamsı olabilir teste devam etmelisin
Evet o testlerden 5 gün sonra regli oldum zaten canım. Genelde benim lh yüksek zaten test çizgisi hep koyu çıkıyor. Bu ay yumurtlamayı yakalamışımdır inşallah. Testlerimi değiştirdim ama çizgiler canlı kırmızı değil diğer testler gibi soluk rengi ama en azından eşit çıkan günü yakaladım galiba.. hayırlısı bakalım geçen ay korunmayı bırktım ama yumurtlama sandığım zamandı değilmiş adet oldum. Bu ay belki nasip olur hayırlısıyla 🙏😇🐣 resmini attım. Çok bel kasık ve gögüs ağrım var. Bakalım görcez 🙏😇

Eklentiler

• IMG_20210217_085752.webp
    IMG_20210217_085752.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 26
Evet o testlerden 5 gün sonra regli oldum zaten canım. Genelde benim lh yüksek zaten test çizgisi hep koyu çıkıyor. Bu ay yumurtlamayı yakalamışımdır inşallah. Testlerimi değiştirdim ama çizgiler canlı kırmızı değil diğer testler gibi soluk rengi ama en azından eşit çıkan günü yakaladım galiba.. hayırlısı bakalım geçen ay korunmayı bırktım ama yumurtlama sandığım zamandı değilmiş adet oldum. Bu ay belki nasip olur hayırlısıyla 🙏😇🐣 resmini attım. Çok bel kasık ve gögüs ağrım var. Bakalım görcez 🙏😇
Lh yüksekliği olanlara ovulasyon testi önerilmiyor ama çünkü yanıltıcı oluyor.Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapsanız çok daha iyi olur test size zaman kaybı.inşallah tez zamanda hayırlı haberinizi alın💚💚💚😇😇🌸🌸

Lh yüksekliği olanlara ovulasyon testi önerilmiyor ama çünkü yanıltıcı oluyor.Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapsanız çok daha iyi olur test size zaman kaybı.inşallah tez zamanda hayırlı haberinizi alın💚💚💚😇😇🌸🌸
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah 💝🙏
Hayırlısı artık inşallah olur olmazsada kontrole gidicem zaten
😇🙏💝

Back
X