- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
- 83
Kızlar merhaba ben ovulasyon takibi yapıyorum ama pik yakalayamadım tüm testler koyu çıkıyor ama pik olmuyor. Bugün yaptığım testim hepsinden Koyu çıktı ama pik değil sanırım. Sizce durum nedir
yardımcı olur musunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtan olmuş işte yarın yine yap bu köyü çıkan çizgi siliklesirde yarın yumurtan çatlamış demektir ve o günü değerlendir sanırım yumurtanın boyutu baya iyi çünkü baya koyu çıkmış değerlendir bol bol bu günleri ama kaçırma takip et yine testleKızlar merhaba ben ovulasyon takibi yapıyorum ama pik yakalayamadım tüm testler koyu çıkıyor ama pik olmuyor. Bugün yaptığım testim hepsinden Koyu çıktı ama pik değil sanırım. Sizce durum nediryardımcı olur musunuz
![]()
Adetinize kaç gün kaldı, henüz yumurtlama görünmüyor yarın yada sonraki gün koyulaşabilir, bazen geç çatlayabilşyor yumurtaKızlar merhaba ben ovulasyon takibi yapıyorum ama pik yakalayamadım tüm testler koyu çıkıyor ama pik olmuyor. Bugün yaptığım testim hepsinden Koyu çıktı ama pik değil sanırım. Sizce durum nediryardımcı olur musunuz
![]()
Umarım dediğiniz gibi olur ama pik olduğunda çok daha koyu oluyordu umarım tutarYumurtan olmuş işte yarın yine yap bu köyü çıkan çizgi siliklesirde yarın yumurtan çatlamış demektir ve o günü değerlendir sanırım yumurtanın boyutu baya iyi çünkü baya koyu çıkmış değerlendir bol bol bu günleri ama kaçırma takip et yine testle
Aslında şöyle 3 ay önce düşük yaptım ben. Hiç düzenli adet olamıyordm ama hamile kalmadan önce 2 ay otuz günde geldi. 7haftalık düşükten sonra 35. Günde adet oldum 2. Adetim de 23 günde geldi bu 3. Adetim olacak bu ay denemeye başladık ama yumurtlama yakalayamıyorum. Adetimin 23. Günü bugün o yüzden adete kaç gün hesaplıcam bilemedim. Ama diğer günlere göre son testim koyu çıktk umarım yarın daha koyu olur akıntım var koyulaşır diye umuyorumAdetinize kaç gün kaldı, henüz yumurtlama görünmüyor yarın yada sonraki gün koyulaşabilir, bazen geç çatlayabilşyor yumurta
Değerlendirmiştim canım ama 9şubatta lekelrnmelerim başladı. Sonra da sadece 1 gün az kanama yaşayıp adetim lekelenmeyle devam etti. Ya yumurtlama degildi bu testler yada bi sorun var canım anlamadım. Gebelikte yok. Rabbim isteyen herkese muradını versin inşallah beklemedeyimBazi kisilerde pik olsa bile tam ayni renk ya da daha koyu olmayabiliyormus diye okumustum.umarim degerlendirebilmissinizdir.
Değerlendirmiştim canım ama 9şubatta lekelrnmelerim başladı. Sonra da sadece 1 gün az kanama yaşayıp adetim lekelenmeyle devam etti. Ya yumurtlama degildi bu testler yada bi sorun var canım anlamadım. Gebelikte yok. Rabbim isteyen herkese muradını versin inşallah beklemedeyim![]()
Pik yaptigi gun yumurtlama gunu mu daha onemli siliklesip catladigi gun mu onemliBazi kisilerde pik olsa bile tam ayni renk ya da daha koyu olmayabiliyormus diye okumustum.umarim degerlendirebilmissinizdir.
Benim takibimi yapan abla yumurtlama günü ve çatlama gününe kadar birliktelik diyor canım. Mesela benim bu ay 17/18 yumurtlama oldu bugün çatlama olmuş. 3 günde değerlendirmemi önerdi.Pik yaptigi gun yumurtlama gunu mu daha onemli siliklesip catladigi gun mu onemli
Benimde iki gun suruyor catlama gunu yeterli mi öyleyseBenim takibimi yapan abla yumurtlama günü ve çatlama gününe kadar birliktelik diyor canım. Mesela benim bu ay 17/18 yumurtlama oldu bugün çatlama olmuş. 3 günde değerlendirmemi önerdi.
Pik ne oluyor kusura bakmayınKızlar merhaba ben ovulasyon takibi yapıyorum ama pik yakalayamadım tüm testler koyu çıkıyor ama pik olmuyor. Bugün yaptığım testim hepsinden Koyu çıktı ama pik değil sanırım. Sizce durum nediryardımcı olur musunuz
![]()
Değerlendirmiştim canım ama 9şubatta lekelrnmelerim başladı. Sonra da sadece 1 gün az kanama yaşayıp adetim lekelenmeyle devam etti. Ya yumurtlama degildi bu testler yada bi sorun var canım anlamadım. Gebelikte yok. Rabbim isteyen herkese muradını versin inşallah beklemedeyim![]()
Pik yaptigi gun yumurtlama gunu mu daha onemli siliklesip catladigi gun mu onemli
Pik ne oluyor kusura bakmayın
Çok bi bilgim yok ama yeterlidir kaliteli yumurta ve sperm önemli olan Rabbim hepimize nasip etsinBenimde iki gun suruyor catlama gunu yeterli mi öyleyse
Pik ovulasyon testinin enn koyu çıktıgı zaman canım kontrol ve test çizgileri varya o ikisininde eşit çıkması yada test çizgisinin bi tık dha koyu çıkması demek. Resimlerdeki pik oluyor yani.Pik ne oluyor kusura bakmayın
Aminn canım inşallah hayırlı sağlıklı evlat versin RabbimAllah ısteyen herkese nasıp etsın
Valla her ıkısını de degerlendırın dıyorlar daha garantı olsun dıye![]()
Ben bugün yaptım canım ikiside aynı renk çıktı ne yapmam gerekiyo şimdi dün yaptıgımda silikti bugün ikisi aynı renkPik ovulasyon testinin enn koyu çıktıgı zaman canım kontrol ve test çizgileri varya o ikisininde eşit çıkması yada test çizgisinin bi tık dha koyu çıkması demek. Resimlerdeki pik oluyor yani.
Yumurtlamissiniz demekki degerlendirin siliklesene kadar takip etmeye devam edin catlayinca testi birakabilirsinizBen bugün yaptım canım ikiside aynı renk çıktı ne yapmam gerekiyo şimdi dün yaptıgımda silikti bugün ikisi aynı renk
Testini atarmısın bi canım. Bana takibimi yapan kişi yumurtlama görünce 3 gün ilişki 1 gün ara tekrar ilişki dedi. Sende dene istersen. Ama teste devam et silikleşcek tekrar çatlama olucak o zmana kadar değerlendirBen bugün yaptım canım ikiside aynı renk çıktı ne yapmam gerekiyo şimdi dün yaptıgımda silikti bugün ikisi aynı renk