• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takibimm💝

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smyrra

(MiNiK MuCizEm💙) 05/11/2021 Çınar'ım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.131
1.420
83
Kızlar merhaba ben ovulasyon takibi yapıyorum ama pik yakalayamadım tüm testler koyu çıkıyor ama pik olmuyor. Bugün yaptığım testim hepsinden Koyu çıktı ama pik değil sanırım. Sizce durum nedir 😓 yardımcı olur musunuz🙏

Eklentiler

• IMG_20210204_162347.webp
    IMG_20210204_162347.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_20210204_162347.webp
    IMG_20210204_162347.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20210204_175301.webp
    IMG_20210204_175301.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar merhaba ben ovulasyon takibi yapıyorum ama pik yakalayamadım tüm testler koyu çıkıyor ama pik olmuyor. Bugün yaptığım testim hepsinden Koyu çıktı ama pik değil sanırım. Sizce durum nedir 😓 yardımcı olur musunuz🙏
Yumurtan olmuş işte yarın yine yap bu köyü çıkan çizgi siliklesirde yarın yumurtan çatlamış demektir ve o günü değerlendir sanırım yumurtanın boyutu baya iyi çünkü baya koyu çıkmış değerlendir bol bol bu günleri ama kaçırma takip et yine testle

Adetinize kaç gün kaldı, henüz yumurtlama görünmüyor yarın yada sonraki gün koyulaşabilir, bazen geç çatlayabilşyor yumurta

Yumurtan olmuş işte yarın yine yap bu köyü çıkan çizgi siliklesirde yarın yumurtan çatlamış demektir ve o günü değerlendir sanırım yumurtanın boyutu baya iyi çünkü baya koyu çıkmış değerlendir bol bol bu günleri ama kaçırma takip et yine testle
Umarım dediğiniz gibi olur ama pik olduğunda çok daha koyu oluyordu umarım tutar🙏

Adetinize kaç gün kaldı, henüz yumurtlama görünmüyor yarın yada sonraki gün koyulaşabilir, bazen geç çatlayabilşyor yumurta
Aslında şöyle 3 ay önce düşük yaptım ben. Hiç düzenli adet olamıyordm ama hamile kalmadan önce 2 ay otuz günde geldi. 7haftalık düşükten sonra 35. Günde adet oldum 2. Adetim de 23 günde geldi bu 3. Adetim olacak bu ay denemeye başladık ama yumurtlama yakalayamıyorum. Adetimin 23. Günü bugün o yüzden adete kaç gün hesaplıcam bilemedim. Ama diğer günlere göre son testim koyu çıktk umarım yarın daha koyu olur akıntım var koyulaşır diye umuyorum🙏

Sanırım çatlamış🐣
Bugün böyle çıktı inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin💝
benimde 💝🙏

Eklentiler

• IMG_20210205_123252.webp
    IMG_20210205_123252.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20210204_175301.webp
    IMG_20210204_175301.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 101
Bazi kisilerde pik olsa bile tam ayni renk ya da daha koyu olmayabiliyormus diye okumustum. :KK64: umarim degerlendirebilmissinizdir.

Bazi kisilerde pik olsa bile tam ayni renk ya da daha koyu olmayabiliyormus diye okumustum. :KK64: umarim degerlendirebilmissinizdir.
Değerlendirmiştim canım ama 9şubatta lekelrnmelerim başladı. Sonra da sadece 1 gün az kanama yaşayıp adetim lekelenmeyle devam etti. Ya yumurtlama degildi bu testler yada bi sorun var canım anlamadım. Gebelikte yok. Rabbim isteyen herkese muradını versin inşallah beklemedeyim 😓😶😑

Değerlendirmiştim canım ama 9şubatta lekelrnmelerim başladı. Sonra da sadece 1 gün az kanama yaşayıp adetim lekelenmeyle devam etti. Ya yumurtlama degildi bu testler yada bi sorun var canım anlamadım. Gebelikte yok. Rabbim isteyen herkese muradını versin inşallah beklemedeyim 😓😶😑
Pik yaptigi gun yumurtlama gunu mu daha onemli siliklesip catladigi gun mu onemli

Pik yaptigi gun yumurtlama gunu mu daha onemli siliklesip catladigi gun mu onemli
Benim takibimi yapan abla yumurtlama günü ve çatlama gününe kadar birliktelik diyor canım. Mesela benim bu ay 17/18 yumurtlama oldu bugün çatlama olmuş. 3 günde değerlendirmemi önerdi.

Benim takibimi yapan abla yumurtlama günü ve çatlama gününe kadar birliktelik diyor canım. Mesela benim bu ay 17/18 yumurtlama oldu bugün çatlama olmuş. 3 günde değerlendirmemi önerdi.
Benimde iki gun suruyor catlama gunu yeterli mi öyleyse

Pik ne oluyor kusura bakmayın

Allah ısteyen herkese nasıp etsın :KK68:

Valla her ıkısını de degerlendırın dıyorlar daha garantı olsun dıye :KK66:

Pik ne oluyor kusura bakmayın
Pik ovulasyon testinin enn koyu çıktıgı zaman canım kontrol ve test çizgileri varya o ikisininde eşit çıkması yada test çizgisinin bi tık dha koyu çıkması demek. Resimlerdeki pik oluyor yani.

Eklentiler

• IMG_20210217_085810.webp
    IMG_20210217_085810.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20201022_083032.webp
    IMG_20201022_083032.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 31
Pik ovulasyon testinin enn koyu çıktıgı zaman canım kontrol ve test çizgileri varya o ikisininde eşit çıkması yada test çizgisinin bi tık dha koyu çıkması demek. Resimlerdeki pik oluyor yani.
Ben bugün yaptım canım ikiside aynı renk çıktı ne yapmam gerekiyo şimdi dün yaptıgımda silikti bugün ikisi aynı renk

Ben bugün yaptım canım ikiside aynı renk çıktı ne yapmam gerekiyo şimdi dün yaptıgımda silikti bugün ikisi aynı renk
Testini atarmısın bi canım. Bana takibimi yapan kişi yumurtlama görünce 3 gün ilişki 1 gün ara tekrar ilişki dedi. Sende dene istersen. Ama teste devam et silikleşcek tekrar çatlama olucak o zmana kadar değerlendir

Back
X