• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Takibi Hakkında Destek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yildizsavascisi

🌠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7.880
15.720
198
Merhaba Hanımlar,
İlk kez ovulasyon testi kullanıyorum ancak ilk denemem olduğu için takibi konusunda eğer deneyimli olanlarınız varsa gün gün yardımınızı rica ediyorum.
Adet bitiminden ertesi gün başladım bugün altıncı günüm.
Sevgilerle..
PhotoGrid_1585575316108.jpg

canım ovülayon takibi ile atığım konu var orada kafamıza takılanları atıp paylaşıyoruz sende gelebilirsin istersen :) yumurtanın gelişip büyüdüğü gün t çizgisi koyu oluyor o gün yumurtlama olarak kabul edliyor o gün dahil sonrasında ki 4 günü değerlendirmen gerekiyor

Merhaba Hanımlar,
İlk kez ovulasyon testi kullanıyorum ancak ilk denemem olduğu için takibi konusunda eğer deneyimli olanlarınız varsa gün gün yardımınızı rica ediyorum.
Adet bitiminden ertesi gün başladım bugün altıncı günüm.
Sevgilerle.. Eki Görüntüle 2611325
Canım link atar mısın yeni üyeyim siteyi nasıl kullanmam gerekiyor henüz tam çözmüş değilim oradan gün gün atsam fotoları yardımcı olur musunuz? Kaçırmak istemiyorum gününü

canım ovülayon takibi ile atığım konu var orada kafamıza takılanları atıp paylaşıyoruz sende gelebilirsin istersen :) yumurtanın gelişip büyüdüğü gün t çizgisi koyu oluyor o gün yumurtlama olarak kabul edliyor o gün dahil sonrasında ki 4 günü değerlendirmen gerekiyor
Canım link atar mısın yeni üyeyim siteyi nasıl kullanmam gerekiyor henüz tam çözmüş değilim oradan gün gün atsam fotoları yardımcı olur musunuz? Kaçırmak istemiyorum gününü

Biraz geç kalkıyoruz hemen kahvaltı yapıyoruz çay falan içtiğim için iki saat önceden Sıvı almamak gerekiyor diye canım ondan 16 da yapıyorum ama 15 e çekebilirim olur mu?

Ben gün gün atarım buraya o zaman çok teşekkür ederim canım henüz bir yumurtlama yok değil mi
Hayir yok canm. Yumurtlama zamani ikinci cizgi kontrol cizgisnden baya koyu oluyo zaten hemen belli oluyor. Su an yumurtlaman yok. Herhangi bi rahatsızlığın var mi senin veya esinin ? Gebelige engel olabilecek ve kac aydir bebek istiyosun

Hayir yok canm. Yumurtlama zamani ikinci cizgi kontrol cizgisnden baya koyu oluyo zaten hemen belli oluyor. Su an yumurtlaman yok. Herhangi bi rahatsızlığın var mi senin veya esinin ? Gebelige engel olabilecek ve kac aydir bebek istiyosun
Dört aylık hamileyken Bi sebep olmadan bebeğim karnımda ölmüş kalbi durmuş kaybettim aradan dört ay geçti tekrar denedik üç aydır deniyoruz ama olmadı ben de ovulasyon u denetim dedim ama bilmiyorum tabi sizden destek almak istedim.

Dört aylık hamileyken Bi sebep olmadan bebeğim karnımda ölmüş kalbi durmuş kaybettim aradan dört ay geçti tekrar denedik üç aydır deniyoruz ama olmadı ben de ovulasyon u denetim dedim ama bilmiyorum tabi sizden destek almak istedim.
Üzüldüm cok gecmis olsun. Stres yapmamaya gayret et ve ovulasyon testi yapman cok dogru bi karar inşallah guzel haberlerle sonuclanir bu ay :)

İnşallah canım benim gün gün atcam inşallah :)
Bak bugun benim yaptığım test koyu yarinda yapıcm daha koyu cikacak ve ertesi gun de yapinca eger silikse bu catlamis demek oluyor. Ve tabiki de bugünleri degerlendiricez. Ornek olsun diye attim

Eklentiler

• 20200330_143052.jpg
    20200330_143052.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 35
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back