G gamze_034 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2017 19 8 86 22 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Buryal #61 Buryal .!.: Hala devam ediyo mu acaba keske alsaydim lh testi Genişletmek için tıkla... Canım hep köyü cikiyo diye doktora gittim hamileymişim ya çok sevindik ama rabi kritik zamanlar normalde yarın adet günüm hayırlısı bakalim
Buryal .!.: Hala devam ediyo mu acaba keske alsaydim lh testi Genişletmek için tıkla... Canım hep köyü cikiyo diye doktora gittim hamileymişim ya çok sevindik ama rabi kritik zamanlar normalde yarın adet günüm hayırlısı bakalim
B Buryal Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2019 50 21 3 32 24 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Buryal #62 gamze_034 .!.: Canım hep köyü cikiyo diye doktora gittim hamileymişim ya çok sevindik ama rabi kritik zamanlar normalde yarın adet günüm hayırlısı bakalim Genişletmek için tıkla... Yasa çokta sevindiimmm caniimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
gamze_034 .!.: Canım hep köyü cikiyo diye doktora gittim hamileymişim ya çok sevindik ama rabi kritik zamanlar normalde yarın adet günüm hayırlısı bakalim Genişletmek için tıkla... Yasa çokta sevindiimmm caniimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
G gamze_034 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2017 19 8 86 25 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Buryal #63 Buryal .!.: Yasa çokta sevindiimmm caniimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Saol canım darısı başınıza inşallah rabbim herkese nasip etsin hiç pozltlf düşünün işe yarıyı gercekten
Buryal .!.: Yasa çokta sevindiimmm caniimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Saol canım darısı başınıza inşallah rabbim herkese nasip etsin hiç pozltlf düşünün işe yarıyı gercekten
B Buryal Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2019 50 21 3 32 25 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Buryal #64 gamze_034 .!.: Saol canım darısı başınıza inşallah rabbim herkese nasip etsin hiç pozltlf düşünün işe yarıyı gercekten Genişletmek için tıkla... Aminn canim inşallah bu ay sıkı çalışmalar var ama inşallah iyi haberlerle yazarim bende sana
gamze_034 .!.: Saol canım darısı başınıza inşallah rabbim herkese nasip etsin hiç pozltlf düşünün işe yarıyı gercekten Genişletmek için tıkla... Aminn canim inşallah bu ay sıkı çalışmalar var ama inşallah iyi haberlerle yazarim bende sana
Claire Underwood Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 224 122 23 36 20 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Buryal #65 Zerdem2016 .!.: canım hamiş olma ihtimalim yok.. çünkü pazar gününede kadar silikti T çizgisi.. pazartesi salı ve bugün T çizgisi koyu Genişletmek için tıkla... Meraba araniza yeni katildim birsey soracagim aceba testi saat kacta yapiyorsunn?
Zerdem2016 .!.: canım hamiş olma ihtimalim yok.. çünkü pazar gününede kadar silikti T çizgisi.. pazartesi salı ve bugün T çizgisi koyu Genişletmek için tıkla... Meraba araniza yeni katildim birsey soracagim aceba testi saat kacta yapiyorsunn?