Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon sonucu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buryal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
50
21
3
32
Merhaba arkadaslar ov. Testi hakkında yorumlarinizi bekliyorum 1. Bucuk yillik evliyim bebegimiz olsun istiyoruz bu ay ovulasyon testine basladim ve takipte biraz endiseliyim adet dönemim çok düzenlidir herhangi bi problemimiz yok muayene oldum ve çok sukur bi sorun yok ovulasyon testi sonuclarima yorum yaparsanız cok mutlu olurum yapanlar varsa da burda paylaşıp birbirimize yardımcı olalim diyorum :)

Son düzenleme:
Kızlar adet döngünün 15. Gunundeyim bu arada

Eklentiler

• IMG_20190828_142548.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 114
Canım kaç günde bir adet oluyorsun
Pik olmasına daha var gibi

Sıvı tüketimine dikkat ederek yapıyorsın değil mi

Henüz pik değil yani yumurta olgunlaşmamış daha

Bide idrarı çok damlatma ki bozulmasın

Bende 3 ay öncesinde ovu testi denedim ama bize hala nasip olmadı bebek
İnşallah sizin için bi sebep olur

28 gunde bir oluyorum canim yapmadan 1 saat önce sivil tuketmiyorum inşallah olur canim allah bizede nasip eder siz ne kadardır bekleyistesiniz

Canım 28 de bir oluyorsan 14.gnde pik olması lazımdı
Yada bugün
Döngünün 15.gününde oldupundan emin misin
Bide kaç gündür ovu yapıyorsun ?

Sıvı tüketimini iki saat önce bıraksan daha iyi sonuç larsın
Sabah ilk idrarla da yapılmıuor bilgin olsun
İnşallah canım :)

Biz 15 aylık evliyiz 8 aydır bekleyişteyiz hayırlı zamanda gelmesini.bekliyoruz

28 gunde bir oluyorum canim yapmadan 1 saat önce sivil tuketmiyorum inşallah olur canim allah bizede nasip eder siz ne kadardır bekleyistesiniz

14 ağustosta ilk regl gunumdu canim 2. İdrarlar yapiyorum normalde takvime gore bugun yumurtlama gunum benimde cok kafm karıştı o yuzden paylaşmak istedim

İnşallah en yakin zamanda alirsin bebisini kucagina suan herhangi bi birsey kullaniyomusun ov. Testi veya kür falan

İnşallah en yakin zamanda alirsin bebisini kucagina suan herhangi bi birsey kullaniyomusun ov. Testi veya kür falan

Yok canım berdeyse 3 ay ovu yaptım
Ama tam yumurtladığım gğnlerde hep bişey çıktı ve değerlendirme olamadı
Gerçi olduğu ayda nasip olmadı

Yarın soğan kürüne başlamayı düşünüyorum
Düzenli yaparsam faydası olacağına inamıyorım :)

İnşallah canim ya tez zamanda allah gobusunu bebisle doldursun

kızlar ya... bende hep pik görürüm sonra silikleşir.. bir önceki gün pik günümdü, dünde pik günümdü.. bugün hala pik.. bu durumda ne yapacam.. 3 gündür pik

kızlar ya... bende hep pik görürüm sonra silikleşir.. bir önceki gün pik günümdü, dünde pik günümdü.. bugün hala pik.. bu durumda ne yapacam.. 3 gündür pik
Kaçıncı günün canim bugun yumurtlama gunun uzundur yada hamileesindir yada test bozuk insallah hamissindir

Kaçıncı günün canim bugun yumurtlama gunun uzundur yada hamileesindir yada test bozuk insallah hamissindir
canım hamiş olma ihtimalim yok.. çünkü pazar gününede kadar silikti T çizgisi..
pazartesi salı ve bugün T çizgisi koyu

Bence canim bugunleri kesinlikle değerlendir ne guzel yakalamissin gununu kacinci gunun bugun
ilk defa oluyor cnm normalde 1 gün pik sonraki gün silik çatlıyor... eşimdede sorun var.. böyle 3 gün pik görünce acaip stres oldum... bugün regl bitişimden sonra 15. günüm (13-14-15 te pik gördüm)

ilk defa oluyor cnm normalde 1 gün pik sonraki gün silik çatlıyor... eşimdede sorun var.. böyle 3 gün pik görünce acaip stres oldum... bugün regl bitişimden sonra 15. günüm (13-14-15 te pik gördüm)
Hii anladim canim hic bilemedim de bende yeni ov. Testi kullanmaya basladim yanlis seyler soylemek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…