28 gunde bir oluyorum canim yapmadan 1 saat önce sivil tuketmiyorum inşallah olur canim allah bizede nasip eder siz ne kadardır bekleyistesinizCanım kaç günde bir adet oluyorsun
Pik olmasına daha var gibi
Sıvı tüketimine dikkat ederek yapıyorsın değil mi
Henüz pik değil yani yumurta olgunlaşmamış daha
Bide idrarı çok damlatma ki bozulmasın
Bende 3 ay öncesinde ovu testi denedim ama bize hala nasip olmadı bebek
İnşallah sizin için bi sebep olur
28 gunde bir oluyorum canim yapmadan 1 saat önce sivil tuketmiyorum inşallah olur canim allah bizede nasip eder siz ne kadardır bekleyistesiniz
14 ağustosta ilk regl gunumdu canim 2. İdrarlar yapiyorum normalde takvime gore bugun yumurtlama gunum benimde cok kafm karıştı o yuzden paylaşmak istedimCanım 28 de bir oluyorsan 14.gnde pik olması lazımdı
Yada bugün
Döngünün 15.gününde oldupundan emin misin
Bide kaç gündür ovu yapıyorsun ?
Sıvı tüketimini iki saat önce bıraksan daha iyi sonuç larsın
Sabah ilk idrarla da yapılmıuor bilgin olsun
İnşallah canım :)
Biz 15 aylık evliyiz 8 aydır bekleyişteyiz hayırlı zamanda gelmesini.bekliyoruz
İnşallah en yakin zamanda alirsin bebisini kucagina suan herhangi bi birsey kullaniyomusun ov. Testi veya kür falanCanım 28 de bir oluyorsan 14.gnde pik olması lazımdı
Yada bugün
Döngünün 15.gününde oldupundan emin misin
Bide kaç gündür ovu yapıyorsun ?
Sıvı tüketimini iki saat önce bıraksan daha iyi sonuç larsın
Sabah ilk idrarla da yapılmıuor bilgin olsun
İnşallah canım :)
Biz 15 aylık evliyiz 8 aydır bekleyişteyiz hayırlı zamanda gelmesini.bekliyoruz
14 ağustosta ilk regl gunumdu canim 2. İdrarlar yapiyorum normalde takvime gore bugun yumurtlama gunum benimde cok kafm karıştı o yuzden paylaşmak istedim
İnşallah en yakin zamanda alirsin bebisini kucagina suan herhangi bi birsey kullaniyomusun ov. Testi veya kür falan
İnşallah canim ya tez zamanda allah gobusunu bebisle doldursunYok canım berdeyse 3 ay ovu yaptım
Ama tam yumurtladığım gğnlerde hep bişey çıktı ve değerlendirme olamadı
Gerçi olduğu ayda nasip olmadı
Yarın soğan kürüne başlamayı düşünüyorum
Düzenli yaparsam faydası olacağına inamıyorım :)
İnşallah canim ya tez zamanda allah gobusunu bebisle doldursun
Yok canim denemedim hic sen dene bakalım faydasını gorursen bende denerimAmin canım inşallah seninde benimde
Sen bi kür flan denedin mi hiç
Kaçıncı günün canim bugun yumurtlama gunun uzundur yada hamileesindir yada test bozukkızlar ya... bende hep pik görürüm sonra silikleşir.. bir önceki gün pik günümdü, dünde pik günümdü.. bugün hala pik.. bu durumda ne yapacam.. 3 gündür pik
canım hamiş olma ihtimalim yok.. çünkü pazar gününede kadar silikti T çizgisi..Kaçıncı günün canim bugun yumurtlama gunun uzundur yada hamileesindir yada test bozukinsallah hamissindir
Bence canim bugunleri kesinlikle değerlendir ne guzel yakalamissin gununu kacinci gunun buguncanım hamiş olma ihtimalim yok.. çünkü pazar gününede kadar silikti T çizgisi..
pazartesi salı ve bugün T çizgisi koyu
ilk defa oluyor cnm normalde 1 gün pik sonraki gün silik çatlıyor... eşimdede sorun var.. böyle 3 gün pik görünce acaip stres oldum... bugün regl bitişimden sonra 15. günüm (13-14-15 te pik gördüm)Bence canim bugunleri kesinlikle değerlendir ne guzel yakalamissin gununu kacinci gunun bugun
Hii anladim canim hic bilemedim de bende yeni ov. Testi kullanmaya basladim yanlis seyler soylemek istememilk defa oluyor cnm normalde 1 gün pik sonraki gün silik çatlıyor... eşimdede sorun var.. böyle 3 gün pik görünce acaip stres oldum... bugün regl bitişimden sonra 15. günüm (13-14-15 te pik gördüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?