Bendede olusmadi canım malesf vi kaç gün önce regl oldum ve artik benim depresif birşey olmaya başladı negatif sonuclar alincaInnovita benim kullandığım canım gayet net sonuç veriyor daha gebelik oluşmadı ama inşallah sende olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede olusmadi canım malesf vi kaç gün önce regl oldum ve artik benim depresif birşey olmaya başladı negatif sonuclar alincaInnovita benim kullandığım canım gayet net sonuç veriyor daha gebelik oluşmadı ama inşallah sende olur
insanlar samimi ya da gercek gormeyip cevap vermemis olabilir.. ben yazip yazmamakta kararsiz kaldim art niyetli dusunmedim yazdim, cevap vermeden gecilebilir daha cok cevap yazacak varken.. cunku burda bazen yalan sahte hesaplar sacma sapan konular acabiliyor neyse geride birakalim.. Allah gonlune gore versin insallah stres yapma stres en buyuk etkenlerden biri. ben simdi kan vericem hormonlara bakilacak.. dr stres hormonuna da bakilmasini istemis kagitta gordum baktim internete stres hormonuymus..Senin disinda şaşıran birine denk gelmedim canimneyse daha dikkatli olmaya calisirim ona gore yazarim paylasirim bunu bi tavsiye olarak aliyorum konuyla alakali tecrübelerini paylaşmak istersen mutlaka okurum. Bu arada sana laf söylemek gibi falan bi amacim yok sorun bendrde olabilir ayrıntısıyla anlatmadigim icin.
Simdi fark ettim iki konuyada yazmissin yazmakla iyi yapmissin. şöyleki yazandanda yazma yandan da allah razi olsun. Dediğin gibi geride birakalim kirici olduysam affola. Allah hepimizin gönlüne gore hayirli evlatlar nasip eylesin . peki sen hamile misin yanbaz once yazdigin konuda tarçın çörek otu falan denemissin. Hi bide stres hormonu hangisi oluyor?insanlar samimi ya da gercek gormeyip cevap vermemis olabilir.. ben yazip yazmamakta kararsiz kaldim art niyetli dusunmedim yazdim, cevap vermeden gecilebilir daha cok cevap yazacak varken.. cunku burda bazen yalan sahte hesaplar sacma sapan konular acabiliyor neyse geride birakalim.. Allah gonlune gore versin insallah stres yapma stres en buyuk etkenlerden biri. ben simdi kan vericem hormonlara bakilacak.. dr stres hormonuna da bakilmasini istemis kagitta gordum baktim internete stres hormonuymus..
bilmiyorum tam olarak ingilzce bazi terimler yaziyor birine baktigimda TOT diyordu. ingilizce makalelerde stres seviyesinden bahsediyor.. yurtdisinda yasiyorum da. yumurtayla ilgili sorunlarda bal tarcin corekotu ise yariyor erken erken yumurtlatmisti beni. hamile degilim istiyorum iste 7-8 ay oldu yavastan bakiniyorum pko var demisti cok once dr. ama simdi onemsemedi her ay regl geldigi icin.Simdi fark ettim iki konuyada yazmissin yazmakla iyi yapmissin. şöyleki yazandanda yazma yandan da allah razi olsun. Dediğin gibi geride birakalim kirici olduysam affola. Allah hepimizin gönlüne gore hayirli evlatlar nasip eylesin . peki sen hamile misin yanbaz once yazdigin konuda tarçın çörek otu falan denemissin. Hi bide stres hormonu hangisi oluyor?
Kizlar laboquick in ovulasyon testi var internette 50 adet ovulasyon + 5 adet erken gebelik testi 79,90 sizce nasil marka ben 5 tanesini 50 tl ye aldim gecen kullanan varsa bi soyler misiniz nasil bi test
Bende gittigimde PCO dan suphelenmisti ama benim adetin cok düzenlidir en basta tedirgin etmisti sonradan doktorum hormon testlerini yapti ve hersey yolunda demisti bunu yasamakta cok sıkıntılı üzücü birsey istiyosun çaba sarfediyosun ve olmuyor.bilmiyorum tam olarak ingilzce bazi terimler yaziyor birine baktigimda TOT diyordu. ingilizce makalelerde stres seviyesinden bahsediyor.. yurtdisinda yasiyorum da. yumurtayla ilgili sorunlarda bal tarcin corekotu ise yariyor erken erken yumurtlatmisti beni. hamile degilim istiyorum iste 7-8 ay oldu yavastan bakiniyorum pko var demisti cok once dr. ama simdi onemsemedi her ay regl geldigi icin.
Canım bende aynı markayı kullandım protr diye bi siteden aldim YouTube da bi kanal var onun anlattıklarına gore yaptim 1 saat yeterli diyodu videolarda belki 2 saat beklemem gerekiyordu ama bu ayda takip edicem bakalim inşallah bu sefer olurCanım az önce yazmıştım arkadaşa laboquik marka kullanıyorum ben diye. Ben 30 adet ovülasyon testi + 2 gebelik testi + 1 ultra erken gebelik testini 29,90 a almıştım. Şimdi de 30-35 tl arası bişey. İnternetten N11’den almıştım.
Canımbn 20 adet ov. 7 adet gebelik testi almistim 23 yada 27 tl gbi bir rakamdi sanırım gecen ay aldigimda.Kizlar laboquick in ovulasyon testi var internette 50 adet ovulasyon + 5 adet erken gebelik testi 79,90 sizce nasil marka ben 5 tanesini 50 tl ye aldim gecen kullanan varsa bi soyler misiniz nasil bi test
Bunlara da zam gelmis galibaaCanımbn 20 adet ov. 7 adet gebelik testi almistim 23 yada 27 tl gbi bir rakamdi sanırım gecen ay aldigimda.
olur insallah Allah ol desin yeter ki..Bende gittigimde PCO dan suphelenmisti ama benim adetin cok düzenlidir en basta tedirgin etmisti sonradan doktorum hormon testlerini yapti ve hersey yolunda demisti bunu yasamakta cok sıkıntılı üzücü birsey istiyosun çaba sarfediyosun ve olmuyor.
Bence dr simdi bak hepsi tükendi olarak gozukuyor zaman hazırlık yapiyolar galibaBunlara da zam gelmis galibaa![]()
İnşallah canimm inşallah iyi ki kadinlarklubu var en azindan dertlerimizi paylaşıyoruzolur insallah Allah ol desin yeter ki..
Canım 50 tanesi 79 tl 30 30 iki tane al 10 da gebelik testin olur daha uygun olmmazmiBide 30 adet ovulasyon 10 tane normal gebelik testi 30tl hangisini aliyim ?![]()
79.90 olanda 5 tane erken gebelik var 30 tl lik olanda 10 tane normal gebelik testi var o kafami karistirdiCanım 50 tanesi 79 tl 30 30 iki tane al 10 da gebelik testin olur daha uygun olmmazmi
Valla canim benim erken gebelik testlerine guvenim sıfır bana apara tuzağından başka bir şeymiş gibi gözükmüyor tabi yinede sen bilirsin79.90 olanda 5 tane erken gebelik var 30 tl lik olanda 10 tane normal gebelik testi var o kafami karistirdi
Tesekkur ederim bilgi icinValla canim benim erken gebelik testlerine guvenim sıfır bana apara tuzağından başka bir şeymiş gibi gözükmüyor tabi yinede sen bilirsin
Rica ederimmTesekkur ederim bilgi icin ♥