- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
Bencede güzel gidiyo canim devap yap bende yapiyorum hayirlisi insallahMerhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim . Bu ay adet bitimi ovulasyon testine başladım gittikçe koyulaşıyor test sanırım iyi gidiyor sizdende fikir almak istedim :)
Kızlar ben de bugun ovulasyon testi yaptm.Bugun yumurtlama gunum oluyor degil mi.Ben genel de gun asırı iliskiye giryrm ama bazilari da iki gunde bir diyor.Persembe aksami olmustu bugun de yapmalimym yoksa yarini beklemeli miyim sizce?
yarini beklemekten degil de iki gunde bir diuor ya bazilari ondan dedimNeden yarını bekliyosunuz ki bugünde yapın yarında :)
Canım yeni gördüm ustunden zaman geçmiş ama bence pik olucak gibi bos gecmeseydin günleriniEki Görüntüle 2307082
Kızlar 4 gun pik olurmu hiç test bu ne demek oluyor anlayamadım normalde adetim duzenlidir ama benim yumurtam çatlamıyormu acaba bugun de yapıcaktım ama testlerim bitti yani nasıl yorumlamalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen.
Boş geçmedim ama ben hepsini köyü gördüm c ye göre anlamadım vallaCanım yeni gördüm ustunden zaman geçmiş ama bence pik olucak gibi bos gecmeseydin günlerini
Hala devam ediyo mu acaba keske alsaydim lh testiBoş geçmedim ama ben hepsini köyü gördüm c ye göre anlamadım valla
Bu kaset testler çok sağlıklı sonuç vermiyor bende kullandım. Strip almanızı tavsiye ederimKızlar adet döngünün 15. Gunundeyim bu arada
Strip nasil oluyor canim ben bunu denemek icin almistim ama hic faydası olmadiBu kaset testler çok sağlıklı sonuç vermiyor bende kullandım. Strip almanızı tavsiye ederim
sizin iki konunuz gorunuyor birinde 1.bucuk yillik evliyim digerinde 2 yil demissiniz birinde 7 ay korunduk demissiniz digerinde 4 aydir bebek istiyoruz demissiniz aklim karisti.Merhaba arkadaslar siteye yeni kayit oldum ve ov. Testi hakkında yorumlarinizi bekliyorum 2 yillik evliyim yaklaşık 4 aydir bebegimiz olsun istiyoruz bu ay ovulasyon testine basladim ve takipte biraz endiseliyim adet dönemim çok düzenlidir herhangi bi problemimiz yok muayene olduk ve çok sukur ikimizdede bi sorun yok ovulasyon testi sonuclarima yorum yaparsanız cok mutlu olurum yapanlar varsa da burda paylaşıp birbirimize yardımcı olalim diyorum :)
Burda açıkları aramak yerine yardimci mi olsak birbirimize konulari ayrıntısına kadar duymazdan belli ki yalanci olucam canim bak subat ayında evlendim esimle yaklaşık 6 ay civari bi sure ayri yasadik sehir disinda gecici olarak bulunmak zorunda kaldi malesef ve ben birlikte yasamaya başladığımız zamani goze alarak 1.5 yil dedim 4 ay meselesine gelince 7 ay korunmadik ve 4 aydir doktor , yumurtlama testi vs. Elimden gelen herşeyi çabaladim size yalan söylemek le elime inanki gecicek hiçbirşey yoksizin iki konunuz gorunuyor birinde 1.bucuk yillik evliyim digerinde 2 yil demissiniz birinde 7 ay korunduk demissiniz digerinde 4 aydir bebek istiyoruz demissiniz aklim karisti.
yalan da acik da aramiyorum oyle dusunsem cevap bile vermem vakit ayirip da.. iki actiginiz konu alt alta gozukuyordu kisinde farkli seyler yaziyor. ikisi de gebelik tavsiyesi verilecek konu kafam karisti anlamaya calistim. biri kayinvalideyle gecinememekle ilgili olsa mesela ortalama yuvarlak hesap tarih vermissindir derdim gecerdim. konular benzer bilgiler farkli ne cevap verecegini sasiriyor insanlar.Burda açıkları aramak yerine yardimci mi olsak birbirimize konulari ayrıntısına kadar duymazdan belli ki yalanci olucam canim bak subat ayında evlendim esimle yaklaşık 6 ay civari bi sure ayri yasadik sehir disinda gecici olarak bulunmak zorunda kaldi malesef ve ben birlikte yasamaya başladığımız zamani goze alarak 1.5 yil dedim 4 ay meselesine gelince 7 ay korunmadik ve 4 aydir doktor , yumurtlama testi vs. Elimden gelen herşeyi çabaladim size yalan söylemek le elime inanki gecicek hiçbirşey yok
Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama Google yazabilirsiniz strip ovulasyon testi diyeStrip nasil oluyor canim ben bunu denemek icin almistim ama hic faydası olmadi
Innovita benim kullandığım canım gayet net sonuç veriyor daha gebelik oluşmadı ama inşallah sende olurStrip nasil oluyor canim ben bunu denemek icin almistim ama hic faydası olmadi
Senin disinda şaşıran birine denk gelmedim canimyalan da acik da aramiyorum oyle dusunsem cevap bile vermem vakit ayirip da.. iki actiginiz konu alt alta gozukuyordu kisinde farkli seyler yaziyor. ikisi de gebelik tavsiyesi verilecek konu kafam karisti anlamaya calistim. biri kayinvalideyle gecinememekle ilgili olsa mesela ortalama yuvarlak hesap tarih vermissindir derdim gecerdim. konular benzer bilgiler farkli ne cevap verecegini sasiriyor insanlar.
Bendede olusmadi canım malesf vi kaç gün önce regl oldum ve artik benim depresif birşey olmaya başladı negatif sonuclar alincaInnovita benim kullandığım canım gayet net sonuç veriyor daha gebelik oluşmadı ama inşallah sende olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?