- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 27
- Konu Sahibi Aksel sezerr
-
Adete yakın denemedim. Belirtiler aşırı gaz göğüslerde hassasiyet ve hazımsızlıkÇok sevindim, hayırlı olsun.
Adete yakında denemiş mıydın ovülasyon?
Ve belirtiler neydi?
Benımde sat 20 eylül canım 2 kere yumurtladım pkoluyum amh değerlerimiz benziyor bayaBi yerde görmüştüm amh 3den büyükse pko yazıyordu ,pkolu olmadığımdan detaylı bilmiyorum ,dr sordunuz mu değeri ?
Ay ben ozguss cevap yazdım amh 4den az yüksek çıkmış ,pkolukar daha mı şanslı çok yumurta var .Kuzenim pkolu 3 çocuğu var birde 3 tane gebeyken doğuma yakın kaybetti.O hep adet gününe yakın değerlendirdiğinde gebe kaldığını döylemişti .Benımde sat 20 eylül canım 2 kere yumurtladım pkoluyum amh değerlerimiz benziyor baya
Evet bizim ne zaman yumurtlayacagımız pek belli olmuyo.. adet zamanımızda cok belli olmuyor aslındaAy ben ozguss cevap yazdım amh 4den az yüksek çıkmış ,pkolukar daha mı şanslı çok yumurta var .Kuzenim pkolu 3 çocuğu var birde 3 tane gebeyken doğuma yakın kaybetti.O hep adet gününe yakın değerlendirdiğinde gebe kaldığını döylemişti .
Ovuls testini bana o dedi Allah razı olsun ,yoksa dünyadan bi habermişimEvet bizim ne zaman yumurtlayacagımız pek belli olmuyo.. adet zamanımızda cok belli olmuyor aslında
Ovu testi candırOvuls testini bana o dedi Allah razı olsun ,yoksa dünyadan bi habermişimhep ovulas. Testi sayesinde gebe kaldığını söyledi .
Benim amh 5.70 ama ultrasonda pko gpruntusu yok ve adetmde yumurtlamamda hiç şaşmaz günü gününe olur ama pko yok bende sadece lh vr fsh uyumsuz olduğu için gebe kalamıyormBi yerde görmüştüm amh 3den büyükse pko yazıyordu ,pkolu olmadığımdan detaylı bilmiyorum ,dr sordunuz mu değeri ?
Ben de hiçbiri yok gebe kalamıyordum üzüntüden diabet tanısı aldımBenim amh 5.70 ama ultrasonda pko gpruntusu yok ve adetmde yumurtlamamda hiç şaşmaz günü gününe olur ama pko yok bende sadece lh vr fsh uyumsuz olduğu için gebe kalamıyorm
Adetime 4 gün var ovulasyon testi bu şeklde2. Çizgi baya koyu oluyor eger gebelik var ise , hic oyle silik hayalaet cizgi vs degilbaya kopkoyu oluyorsa gebelik testi yapabilirsiniz
Hayırlısı herşeyn bendede gunlerdır erken gebelık testm cok cok silik cıkıo koyulasma yok resmen Rabbim sabrımı sınıyo çok üzülüyorum artıkBen de hiçbiri yok gebe kalamıyordum üzüntüden diabet tanısı aldımşükür çok yüksek değil ,dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor .
Gebelik testi yapmalisin hemenAdetime 4 gün var ovulasyon testi bu şeklde
Gebelk testinde çıkmıyokiGebelik testi yapmalisin hemen
İnsan öyle oluyor cnm kan verdinmiOffff 4 ünde hasta olmam lazım olmadımtest negatif valla sinirden ağlıycam hayır yoksa bişi hasta olayım kurtulayım .
Benimde böyle 4 gün var
Yok daha önce kimyasal oldu ,aile doktoru 10 gün olmadan gelme dedi .İnsan öyle oluyor cnm kan verdinmi
Erken gebelık al canım benm kaset test dun boyle cıktı kan verdim 5.8 cıktı bugün kaset test ve erken gebelkk yaptm erken gebelık cok koyu kaset biraz dha koyu cıktıGebelk testinde çıkmıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?