• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon la gebelik belli olurmu yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde sat 20 eylül canım 2 kere yumurtladım pkoluyum amh değerlerimiz benziyor baya
Ay ben ozguss cevap yazdım amh 4den az yüksek çıkmış ,pkolukar daha mı şanslı çok yumurta var .Kuzenim pkolu 3 çocuğu var birde 3 tane gebeyken doğuma yakın kaybetti.O hep adet gününe yakın değerlendirdiğinde gebe kaldığını döylemişti .

Ay ben ozguss cevap yazdım amh 4den az yüksek çıkmış ,pkolukar daha mı şanslı çok yumurta var .Kuzenim pkolu 3 çocuğu var birde 3 tane gebeyken doğuma yakın kaybetti.O hep adet gününe yakın değerlendirdiğinde gebe kaldığını döylemişti .
Evet bizim ne zaman yumurtlayacagımız pek belli olmuyo.. adet zamanımızda cok belli olmuyor aslında

Bi yerde görmüştüm amh 3den büyükse pko yazıyordu ,pkolu olmadığımdan detaylı bilmiyorum ,dr sordunuz mu değeri ?
Benim amh 5.70 ama ultrasonda pko gpruntusu yok ve adetmde yumurtlamamda hiç şaşmaz günü gününe olur ama pko yok bende sadece lh vr fsh uyumsuz olduğu için gebe kalamıyorm

Benim amh 5.70 ama ultrasonda pko gpruntusu yok ve adetmde yumurtlamamda hiç şaşmaz günü gününe olur ama pko yok bende sadece lh vr fsh uyumsuz olduğu için gebe kalamıyorm
Ben de hiçbiri yok gebe kalamıyordum üzüntüden diabet tanısı aldım 😔 şükür çok yüksek değil ,dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor .

2. Çizgi baya koyu oluyor eger gebelik var ise , hic oyle silik hayalaet cizgi vs degilbaya kopkoyu oluyorsa gebelik testi yapabilirsiniz
Adetime 4 gün var ovulasyon testi bu şeklde

Eklentiler

• IMG20211106234133.jpg
    IMG20211106234133.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 50
Ben de hiçbiri yok gebe kalamıyordum üzüntüden diabet tanısı aldım 😔 şükür çok yüksek değil ,dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor .
Hayırlısı herşeyn bendede gunlerdır erken gebelık testm cok cok silik cıkıo koyulasma yok resmen Rabbim sabrımı sınıyo çok üzülüyorum artık 😪😪

Back