- Konu Sahibi Aksel sezerr
-
Merhaba gün gün yapın ovulasyon testini koyulugu takip edin belki tekrar yumurtlayacaksınızdırmerhabalar benimde reglime 4 gün var ovulasyon testini ilk defa yaptım yardımcı olabilir misiniz acaba :)) resimlerden birini hemen çektim diğerini 5 dk sonra ama anlayamadım 10. dk daha koyuydu ama attığım için çekemedim
reglime 5 gün kala yumurtlama oluyor mu peki şuan sonucu silik mi çıkmış ben pek anlayamadım da :)Merhaba gün gün yapın ovulasyon testini koyulugu takip edin belki tekrar yumurtlayacaksınızdır
Benim reglime 3-4 gün kala yumurtlamam oldu ve şuan hamileyim :) olabiliyor yanireglime 5 gün kala yumurtlama oluyor mu peki şuan sonucu silik mi çıkmış ben pek anlayamadım da :)
Ay çok güzel darısı benim başımaBenim reglime 3-4 gün kala yumurtlamam oldu ve şuan hamileyim :) olabiliyor yani
Aynı koyulukta olması lazım iki çizgininde ona göre yumurtlama var diyebilirmişiz .Ay çok güzel darısı benim başımaovulasyon testine göre yumurtlama var mı oluyor peki
Bak mesela bu benim ovulasyon testlerimdi 25 ve 26 da yumurtlama 27 yazanda çatlamaAynı koyulukta olması lazım iki çizgininde ona göre yumurtlama var diyebilirmişiz .
ay çok teşekkür ederim :) o zaman benim şuan yumurtlama değil anladığım kadarıylaBak mesela bu benim ovulasyon testlerimdi 25 ve 26 da yumurtlama 27 yazanda çatlama
1 hafta önce doktora gittim pko olmadığını söyledi. Yumurtalıkta 4 cm kist fark etti mr a yönlendirmişti. 2 gün önce başka bir doktora gittim söktürücü önerdi. Beta hcg sonucum dün 62 çıktı yani hamileyim benim için büyük sürpriz oldu. Kistten dolayı çok korkmuştum oysaki.Bi yerde görmüştüm amh 3den büyükse pko yazıyordu ,pkolu olmadığımdan detaylı bilmiyorum ,dr sordunuz mu değeri ?
Ayyy çok sevindim ,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiden analı babalı büyüsün yavru1 hafta önce doktora gittim pko olmadığını söyledi. Yumurtalıkta 4 cm kist fark etti mr a yönlendirmişti. 2 gün önce başka bir doktora gittim söktürücü önerdi. Beta hcg sonucum dün 62 çıktı yani hamileyim benim için büyük sürpriz oldu. Kistten dolayı çok korkmuştum oysaki.
Burda pik silinmeye başlayınca çatlamış oluyor .Bayanlar bu testte yumurtlama gerçekleşmiş diyebilir miyiz çünkü bundan sonra yaptıklarım siliklesmeye başladı,en koyu buydu.
Sizin yazdığınız gibi yumurtlama ve çatlama olmuş neden progesteron testi istedi ki ,gebelik olunca yükseldiğinden mi?Merhaba hanımlar sizce yumurtlama ve çatlama oluşmuş mu?
İnstagram sayfa sahibi ovülasyon var ama pcolu oldugun için 1 hafta sonra progesteron testi yapmamı söyledi emin olamadı heralde bende burda sizlere sormak istiyorm bi bilginiz var mı teşekkür ederim
Teşekkür ederim çok sağ olunAyyy çok sevindim ,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiden analı babalı büyüsün yavruTebrik ederim ,gözünüz aydın olsun
kaliteli yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye canım bende bugün yaptrdım sonuç bekliyorum. Yumurtlama gününden 7 gün geçince bakılıyor bu hormona sağlıklı bir sonuç alman içinSizin yazdığınız gibi yumurtlama ve çatlama olmuş neden progesteron testi istedi ki ,gebelik olunca yükseldiğinden mi?
İlk defa duydum ,teşekkürler .İnşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur.kaliteli yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye canım bende bugün yaptrdım sonuç bekliyorum. Yumurtlama gününden 7 gün geçince bakılıyor bu hormona sağlıklı bir sonuç alman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?