• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon la gebelik belli olurmu yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım suanlık bi gelisme yok hala beklemedeyim🥲 sende durumlar ne alemde
Bende bekliyorum çatlama olan günü degerlendirdim yani ayın 30 nu hala adette olmadım belki geç döllenme olursa diye dua ediyorum ovulasyon testleride tümden silikleşti zaten

Bende bekliyorum çatlama olan günü degerlendirdim yani ayın 30 nu hala adette olmadım belki geç döllenme olursa diye dua ediyorum ovulasyon testleride tümden silikleşti zaten
benımkılerde tümden silikleşti 10 kasımı bekliyorum elim kolum bağlı🤷🏼‍♀️

Kuzum bide benım karnımda hafif hafif ağrılr başladı. Böyle yakın zamanda adetim gelcekmişte hafif hafif yokluyormuş gibi. M Mrvdgr

Kuzum bide benım karnımda hafif hafif ağrılr başladı. Böyle yakın zamanda adetim gelcekmişte hafif hafif yokluyormuş gibi. M Mrvdgr
Benim karnımda hiç agrı yok sadece gögüslerim şişti birde devamlı bir akıntı var şeffaf kokusuz ama yumurtlama akıntısı gibi degil artık zaman gösterecek heralde

Benim karnımda hiç agrı yok sadece gögüslerim şişti birde devamlı bir akıntı var şeffaf kokusuz ama yumurtlama akıntısı gibi degil artık zaman gösterecek heralde
İlk günlerde bende de agrı hiç yoktu canım ben senden biraz önden gidiyorum. Bende de beyaz akıntı var

İlk günlerde bende de agrı hiç yoktu canım ben senden biraz önden gidiyorum. Bende de beyaz akıntı var
Ay cok merak ediyorum valla yani en son ki lh testleri dogruysa ve yumurtlamaysa ve sadece 1 kez birliktelik oldu sanırım seninde öyleydi ikimizinde şansı olacak :)

Yani 16-17 dede böyle bu kadar koyu olmasada koyulaşmıştı sonra çatlamıştı o zamanları degerlendirmiştik şimdi 28-29-30 ekim koyuydu bu sabah silikleşti dün aklamı degerlendirdik ama bugun zor biraz artık şansa bırakıcam inşallah olur
Pko var mı, ondan mı tekrar yumurtlama?

Pko var mı, ondan mı tekrar yumurtlama?
En son gittigim doktor pko var biliyorsun demi demişti bende hayır dedim cünkü ondan önce gittiklerim hiçbişi dememişti , adetlerimde cok düzenlidir 28 günde bir olurum ama bu ay olmadım ve 2 kere ovulasyon testiyle pik görüp silikleşti . Bu adet dönemini bekliyorum eger hamilelik degilse bu gecikme tekrardan doktora gidicegim

176CC395-F027-4336-A2A9-0AF4F944B103.jpeg
Merhaba yeni üye oldum. İlk defa bugün ovulasyon testi yaptım. Test bu şekilde. Sat 21 Eylül. Adetlerim düzensiz ama şimdiye kadar üst üste 40-50 günlük adet döngüm olmamıştı hiç. Gebelik testi yaptım negatif. Ovulasyon testini nasıl yorumlamalıyım?

Eki Görüntüle 2945036 Merhaba yeni üye oldum. İlk defa bugün ovulasyon testi yaptım. Test bu şekilde. Sat 21 Eylül. Adetlerim düzensiz ama şimdiye kadar üst üste 40-50 günlük adet döngüm olmamıştı hiç. Gebelik testi yaptım negatif. Ovulasyon testini nasıl yorumlamalıyım?
Merhaba , T çizgisi C ile aynı koyulukta ya da C ile aynı koyulukta olmalı.Sende T henüz silim yok bişi.

Back