- Konu Sahibi Aksel sezerr
-
Evet o bir belirti değil eğer çok koyu ise 3 nedeni vardır diyor çoğuAdet öncesi silik olması normal mi?
Gebelik olduğunu düşünmüyordum. Pko dan şüphelenmeli miyim? Adetlerim düzensiz fazla kilom yok tüylenme sorunum yok. Amh geçen sen 4.24 çıkmıştı.Evet o bir belirti değil eğer çok koyu ise 3 nedeni vardır diyor çoğu
1.pco luysanız
2.yeniden yumurtlama
3.gebelik
Ama 3.olanlar adet gördüklerini bunun aldatıcı olduğunu yazıyor o zaman 2. seçenek yani tekrar yumurtlama yaşadılar.
Bi yerde görmüştüm amh 3den büyükse pko yazıyordu ,pkolu olmadığımdan detaylı bilmiyorum ,dr sordunuz mu değeri ?Gebelik olduğunu düşünmüyordum. Pko dan şüphelenmeli miyim? Adetlerim düzensiz fazla kilom yok tüylenme sorunum yok. Amh geçen sen 4.24 çıkmıştı.
Testi yaptırdığım zaman bu kadar bilmiyordum. Doktorda normal demişti o yüzden sormadım. Salı günü randevum var sorarım inşallahBi yerde görmüştüm amh 3den büyükse pko yazıyordu ,pkolu olmadığımdan detaylı bilmiyorum ,dr sordunuz mu değeri ?
Yok o gün yumurtlamisim sanırım ondan sonraki gün de koyuydu sonra siliklestiTestler hala koyu mu? Varsa artık erken gebelik testinde çıkar.
Ben yumurtlamisim çünkü daha sonrasında siliklesti gebelik testi yaptım negatif çıktıMerhaba benimde adetime 3 gün var bugün yaptığım ovülasyon terim,ekliyorum. koyulaşıyor son 3 gündür, yapmaya devam edicem, benim ağrım var kasıklarda , bakalım ne olacak
Çok sevindim, hayırlı olsun.Evet hamileymişim çok şükür
Bı gelişme var mı?Merhaba benimde adetime 3 gün var bugün yaptığım ovülasyon terim,ekliyorum. koyulaşıyor son 3 gündür, yapmaya devam edicem, benim ağrım var kasıklarda , bakalım ne olacak
Zaten adetin geldi di Mi az vardı gününe?Yok o gün yumurtlamisim sanırım ondan sonraki gün de koyuydu sonra siliklesti
Hala adet olmadım o günü değerlendirdim şuan beklemedeyim 3 gün gecikti adetim 7. Gününde test yapmayı düşünüyorumZaten adetin geldi di Mi az vardı gününe?
7 gün çok uzun di mi, yapsan çıkacakken:)Hala adet olmadım o günü değerlendirdim şuan beklemedeyim 3 gün gecikti adetim 7. Gününde test yapmayı düşünüyorum
Geç yumurtladigim için çıkmaz diye düşünüyorum adetime 3 gün varken yumurtladim ve değerlendirdim o yüzden şuan henüz cikacagini hiç sanmiyorum7 gün çok uzun di mi, yapsan çıkacakken:)
Bu ay ondan önce hiç yumurtlama olmadı mı? İlk yumurtlaman mı?Geç yumurtladigim için çıkmaz diye düşünüyorum adetime 3 gün varken yumurtladim ve değerlendirdim o yüzden şuan henüz cikacagini hiç sanmiyorum
Hiç olmadı bu ay ilk defa koyulugu görmüştüm uzun zamandır deniyorduk ilk defa bu ay takip ettim ve geç yumurtladigimi farkettim ben adete yakın hiç ilişki yasamazdim halbuki asıl değerlendirmem gereken zaman o zamanmışBu ay ondan önce hiç yumurtlama olmadı mı? İlk yumurtlaman mı?
Ekstrem de olsa olabiliyormuş demek kiHiç olmadı bu ay ilk defa koyulugu görmüştüm uzun zamandır deniyorduk ilk defa bu ay takip ettim ve geç yumurtladigimi farkettim ben adete yakın hiç ilişki yasamazdim halbuki asıl değerlendirmem gereken zaman o zamanmış
Benim adetim genelde düzensizdir belki o yüzden olabilirEkstrem de olsa olabiliyormuş demek ki
Bende geç yukurtladım ama senden daha makul:) bir hafta önce.
Pco varsa olabilir.Benim adetim genelde düzensizdir belki o yüzden olabilir
Yok herhangi bir sorunum yok defalarca doktora gittim ama hiç birşey çıkmadı nedenini bizde bilmiyoruzO8;
Pco varsa olabilir.
Sıkıntı yok o zaman, inş bu ay tutarYok herhangi bir sorunum yok defalarca doktora gittim ama hiç birşey çıkmadı nedenini bizde bilmiyoruz
İnşallah isteyen herkeseSıkıntı yok o zaman, inş bu ay tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?