Canım 36 saat içinde değerlendirmen lazım . Yumurtlama olduktan sonra çatlaması ve canlı kalma süresi yaklaşık 36 40 saatKızlar en son ki test en koyu olan bugün değil yarın öğlen gibi değerlendirsem geç kalır mıyım bu arada adetten sonraki 21. Gün
Yarın akşam 10 a kadar değerlendirmiş ol canımGeç kalmam değilmi yarın için değerlendirirsem bir üstteki testi ise sabah yapmıştım adete 9 gün kala bu şekilde çıktı
Ben iki kere vuruldum canım ama tutmadı malesefMerhaba arkadaşlar ben yeniyim burda ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum bilgisi olan varmı bu konuda
İnşallah olur hayırlısı ile her ay bir umut çok çok teşekkürler yorumlarınız için
İlk vurulduğumda 2 adet biri 26 diğeri 18 cm idi ilişki yöntemide doktorum liste yapıyordu iğneyi vurulduktan 36 sonra bir dk bile geçmeden ilişki diyordu sonrasında gün aşırı yumurtalıklarım düzgün çalışıyordu tedaviye gerek yoktu aslında birdaha vurulmayı düşünmüyorum zaten iğne kist oluşturmu ama zararsız regli ile atılır demişti öylede olmuşKaç yumurtaniz oluşmuştu birde ilişki günlerinizi nasıl degerlendirdiniz
Benim 5 yumurtam olustu iğne olduğum gün sonraki iki gün ilişki oldu şuan 6.gunum ama yine kasıklarımda ağrı ve akıntım başladı acaba yenimi catliyorlar kafam karıştı bayaİlk vurulduğumda 2 adet biri 26 diğeri 18 cm idi ilişki yöntemide doktorum liste yapıyordu iğneyi vurulduktan 36 sonra bir dk bile geçmeden ilişki diyordu sonrasında gün aşırı yumurtalıklarım düzgün çalışıyordu tedaviye gerek yoktu aslında birdaha vurulmayı düşünmüyorum zaten iğne kist oluşturmu ama zararsız regli ile atılır demişti öylede olmuş
Canım önce yumurtlarsın sonra çatlama olur kafan karışmasın doğru gidiyorsunuz doktorunun tavsiyesine uy zaten ne olursa olsun spermler 72 saat kadar yaşıyabiliyorlarBenim 5 yumurtam olustu iğne olduğum gün sonraki iki gün ilişki oldu şuan 6.gunum ama yine kasıklarımda ağrı ve akıntım başladı acaba yenimi catliyorlar kafam karıştı baya
Testler bir gebenin günlüğünden bende kullandım 24saat içinde değerlendirmek gerekirKızlar en son ki test en koyu olan bugün değil yarın öğlen gibi değerlendirsem geç kalır mıyım bu arada adetten sonraki 21. Gün
Evet bende ordan aldım inşallah değerlendireceğim bir umut çok tesekkürlerTestler bir gebenin günlüğünden bende kullandım 24saat içinde değerlendirmek gerekir
Ay hadi İnşallah dua edin lütfen bana iki yıl olacak artık evleneli ve ben anne olmak istiyorum artıkCanım önce yumurtlarsın sonra çatlama olur kafan karışmasın doğru gidiyorsunuz doktorunun tavsiyesine uy zaten ne olursa olsun spermler 72 saat kadar yaşıyabiliyorlar
İnşallahAy hadi İnşallah dua edin lütfen bana iki yıl olacak artık evleneli ve ben anne olmak istiyorum artık
Değerlendirin ben ikinci kullanışımda hamile kalmıştım ilk ay olmadı 12 haftalıkken kalbi durdu kısmet değilmiş bir adet gördükten sonra tekrar test alıp denicem inşallah gönlümüzce olurEvet bende ordan aldım inşallah değerlendireceğim bir umut çok tesekkürler
Ay inşallah hadi bakalım haber ver bizedeİnşallahbenimde öyle ilk başlarda takmıyorsun ama zaman geçince bi hayli can sıkmaya başlıyor bende tam 20 gün önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı şükürler olsun ki şuanda da reglim 3 gün geçti sende benim için dua et inşallah bu ay yüzümüz güler
Olur canım veririmAy inşallah hadi bakalım haber ver bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?