Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon konusunda tecrübeli arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var testlere bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Kızlar en son ki test en koyu olan bugün değil yarın öğlen gibi değerlendirsem geç kalır mıyım bu arada adetten sonraki 21. Gün

Eklentiler

• B5FE513A-7E2F-4AC7-B4F1-252268A9B9CD.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar en son ki test en koyu olan bugün değil yarın öğlen gibi değerlendirsem geç kalır mıyım bu arada adetten sonraki 21. Gün
Canım 36 saat içinde değerlendirmen lazım . Yumurtlama olduktan sonra çatlaması ve canlı kalma süresi yaklaşık 36 40 saat

Geç kalmam değilmi yarın için değerlendirirsem bir üstteki testi ise sabah yapmıştım adete 9 gün kala bu şekilde çıktı

Dün birleşme olduysada döllenme ihtimali yüksek bu arada spermler 72 saat canlı kalabiliyor rahim içinde

İnşallah olur hayırlısı ile her ay bir umut çok çok teşekkürler yorumlarınız için

İnşallah olur hayırlısı ile her ay bir umut çok çok teşekkürler yorumlarınız için
Kaç yumurtaniz oluşmuştu birde ilişki günlerinizi nasıl degerlendirdiniz
İlk vurulduğumda 2 adet biri 26 diğeri 18 cm idi ilişki yöntemide doktorum liste yapıyordu iğneyi vurulduktan 36 sonra bir dk bile geçmeden ilişki diyordu sonrasında gün aşırı yumurtalıklarım düzgün çalışıyordu tedaviye gerek yoktu aslında birdaha vurulmayı düşünmüyorum zaten iğne kist oluşturmu ama zararsız regli ile atılır demişti öylede olmuş

Benim 5 yumurtam olustu iğne olduğum gün sonraki iki gün ilişki oldu şuan 6.gunum ama yine kasıklarımda ağrı ve akıntım başladı acaba yenimi catliyorlar kafam karıştı baya

Benim 5 yumurtam olustu iğne olduğum gün sonraki iki gün ilişki oldu şuan 6.gunum ama yine kasıklarımda ağrı ve akıntım başladı acaba yenimi catliyorlar kafam karıştı baya
Canım önce yumurtlarsın sonra çatlama olur kafan karışmasın doğru gidiyorsunuz doktorunun tavsiyesine uy zaten ne olursa olsun spermler 72 saat kadar yaşıyabiliyorlar

Testler bir gebenin günlüğünden bende kullandım 24saat içinde değerlendirmek gerekir

Canım önce yumurtlarsın sonra çatlama olur kafan karışmasın doğru gidiyorsunuz doktorunun tavsiyesine uy zaten ne olursa olsun spermler 72 saat kadar yaşıyabiliyorlar
Ay hadi İnşallah dua edin lütfen bana iki yıl olacak artık evleneli ve ben anne olmak istiyorum artık

Ay hadi İnşallah dua edin lütfen bana iki yıl olacak artık evleneli ve ben anne olmak istiyorum artık
İnşallah benimde öyle ilk başlarda takmıyorsun ama zaman geçince bi hayli can sıkmaya başlıyor bende tam 20 gün önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı şükürler olsun ki şuanda da reglim 3 gün geçti sende benim için dua et inşallah bu ay yüzümüz güler

Evet bende ordan aldım inşallah değerlendireceğim bir umut çok tesekkürler
Değerlendirin ben ikinci kullanışımda hamile kalmıştım ilk ay olmadı 12 haftalıkken kalbi durdu kısmet değilmiş bir adet gördükten sonra tekrar test alıp denicem inşallah gönlümüzce olur

Kızlar bu testi bu sabah yaptım ve regle sekiz gün var bakarmısınız rica etsem tekrar acaba yumurtlama bugünmü

Eklentiler

• 15594089-7CB3-494B-AE52-DA02AE8F65BF.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 22
Ay inşallah hadi bakalım haber ver bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…