• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon konusunda tecrübeli arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var testlere bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu testi bu sabah yaptım ve regle sekiz gün var bakarmısınız rica etsem tekrar acaba yumurtlama bugünmü
Merhaba canım şu T çizgisi koyu olansa evet bugün kesin yumurtlama hemde yumurtan kaliteli ki bayağı pik olmuş benimde hamile kaldığım ay böyleydi değerlendir bugün ve yarını

Merhaba canım şu T çizgisi koyu olansa evet bugün kesin yumurtlama hemde yumurtan kaliteli ki bayağı pik olmuş benimde hamile kaldığım ay böyleydi değerlendir bugün ve yarını
İnşallah olur ya hayırlısı ile bugünü sadece değerlendirebilirim 😔olursa çok istedik kısmet

İnşallah olur ya hayırlısı ile bugünü sadece değerlendirebilirim 😔olursa çok istedik kısmet
Allah olsun dedikten sonra bir günde de olur testi aldığım kadın beş gün değerlendir demişti bende ilk iki gün değerlendirebildim ama olmuştu

Kızlar ben yine test yaptım yani aradan baya uzun zaman geçti hala bu şekilde çıkıyor normal mi ilk defa böyle oluyor sanırım testlerin hepsi bitecek bu gidişle😊neyse hayırlısı ile olsunda razıyım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar ben yine test yaptım yani aradan baya uzun zaman geçti hala bu şekilde çıkıyor normal mi ilk defa böyle oluyor sanırım testlerin hepsi bitecek bu gidişle😊neyse hayırlısı ile olsunda razıyım
Mrb canm bende çatlatma iğnesi oldum mart 5 te iğnenin 10 ve 12. Günlerinde testlerim negatif çıktı 16.günden sonrakiler pozitif çıktı ama adet günüm gelmeden yaptım bu testleri adet gecikmesinin 8.günü hastanede 3 haftalık olduğunu öğrendm o yüzden bol moral ve ümit Allahın izni ile nasip olur isteyen herkese inşallah 🤗😍

Mrb canm bende çatlatma iğnesi oldum mart 5 te iğnenin 10 ve 12. Günlerinde testlerim negatif çıktı 16.günden sonrakiler pozitif çıktı ama adet günüm gelmeden yaptım bu testleri adet gecikmesinin 8.günü hastanede 3 haftalık olduğunu öğrendm o yüzden bol moral ve ümit Allahın izni ile nasip olur isteyen herkese inşallah 🤗😍
İnşallah yani bu kadar uzun süre baya koyu çıkmışmıydı sizdede

Kızlar peki siz ovülasyon günü ilişki bir kere mi oluyor yoksa iki kere mi yani bu önemli mi herseyi düşünmek zorundayım🤦‍♀️

Arkadaşlar bende ovulasyon denedim bu ay ama benim hep slik çıktı adetim düzenli 29 gunde bir takvime göre adetin 16 günü yumurtlama ama test slik . Adetin 10 günü başladım 18 . Günündeyim

Arkadaşlar bende ovulasyon denedim bu ay ama benim hep slik çıktı adetim düzenli 29 gunde bir takvime göre adetin 16 günü yumurtlama ama test slik . Adetin 10 günü başladım 18 . Günündeyim
Bence sürekli devam et benimde çoğunlukla düzenli ve 22.gün koyu çıktı

Ya kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 10 .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu

Back