Ovülasyon ile mucizem geldi sizedir katkım olur inşallah

Maşallah canım rabbim kucağına nasip etsin sağlıkla darısı bizlere inşallah ben pkoluyum bugün 23. Gün hala pik göremedim. Kürler faşan da yapıyorum spor ve diyet de ama hala yumurtlama olmadı
Canım. Malesef ayın 23ümde ben bebeğimi düşük yaptım rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Benim ki 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şuan ikinci adetim 9 gün gecikti kan testi verdm 0.03 çıktı. Sanırım hamile değilm ve adette olmyrm. Çok zor günler ya

Bu arada hiç üzülme ümitsizliğe kapılma verende alanda Rabbim.. Bir bildiği vardır ve mutlaka senin hayırlın hayırlı zamanda sana gelecektir

Canım. Malesef ayın 23ümde ben bebeğimi düşük yaptım rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Merhaba canım çok üzüldüm gercekten rabbim sabır versin inşallah tez zamanda tekrar saglıklı bir bebiş sahibi olursun
Benim ki 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şuan ikinci adetim 9 gün gecikti kan testi verdm 0.03 çıktı. Sanırım hamile değilm ve adette olmyrm. Çok zor günler ya
Aynı şekilde sana da canım gecmiş olsun bir an evvel saglıklı bir hamılelıgın olur
Buda benim testim kızlar yorumlayabilirmisiniz?

Eklentiler

• 91AE5C88-76A7-4786-90FC-34C6A7BA7D08.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 21
Tşk ederm canım.. Ovulasyon denemediğim için pek bilgim yok. Ama şunu sorucam mesela adetten sonra ovulasyon kullandık diyelm ama hiç çift çizgi görmezsek yumurtlamamış mı oluyrz

Macun kullandınız mı

Tşk ederm canım.. Ovulasyon denemediğim için pek bilgim yok. Ama şunu sorucam mesela adetten sonra ovulasyon kullandık diyelm ama hiç çift çizgi görmezsek yumurtlamamış mı oluyrz
Çift çizgi derken aslında goruyorsun ama silik goruyorsun çift çizginin ikisininde koyu olması gerek yumurtlama için , sonraki günler siliniyorsa çatlıyor anlamında

Canım çok üzüldüm Allahım sağlık sıhhat versin inşallah em yakın zman da yeniden olur sağlıklı olur inşallah. Pes etme sakin, ümitsizliğe kapılma olacakm Allahın izniyle ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…