Ovülasyon ile mucizem geldi sizedir katkım olur inşallah

Temed0606

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
25
11
18
33
Arkadaşlar 1yıllık evliyiz ve çocuk düşünüyorduk deniyoruz fakat hep hüsran ne psikolojik çöküşler yaşadım anlatamam her seferinde kendimi hamile gibi hissediyorum işte psikolojik mide bulantısımı dersin idrar gelmesimi dersin vs. Herşeyi yaşadım herneyse hastaneyede gitmiyoruz kontrol için kendimi hazır hissetmiyorum korkuyorum acaba bişeymi var diye velhasıl ovülasyon testini denemek istedim adet bitiminden hemen sonra başladım ve 17.gün pik gördüm tabi onu görene kadar 1gün arayla sürekli ilişki oldu ve hiç kalkmadım tuvalete dahi gitmedim afedersiniz o şekilde uyudum hep sabahında idrarımı yaptım sonra piki görünce arka arkaya 3gün devam ettik tabi ben testi hiç bırakmadım devam ettim yapmaya ama silikleşmişti yani çatlamıştı hergün dua ediyorum rabbime yalvarıyorum hayırlı haber allahım diye ovü t içindede gebelik testleride oluyordu adetime 5gün kala yaptım testi maalesef negatif ama hafif bekleyince acayip silik görüyorum ben pembe falan değil bildiğin gri neyse hergün devam ettim yapmaya işte Yok diyorum yine negatif üzülüyorum ama göğüslerimdede bi acı kasığımda iğne batar gibi aralıklarla ama yine diyorum psikolojik elimde son test kaldı adetime bir gün kala silik pembe çizgiyi gördüm rabbime şükürler olsun hamile kaldığımda foruma yazacağım belki bi vesile olurum duanızı alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrularımızı bize bağışlasın sakın olmuyor diye üzmeyin kendinizi rabbim zamanını bekliyor sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz hakkınızı helal edin

Merhaba smdi yazinizi okudum ve dua ettim sizin icj. Umarim saglikli bir gebelik gecirip saglikla bebeginizi kucaginiza alirsinizBen de ovulasyon testiyle hamile kalmistim kesinlikle cok ise yariyor cunku ben de 18.gunlerde yumurtlamistim 14.gun vs degildi.benm gebeligim malesef kurtajla sonlandi bos gebelikmis ama tekrar gebelige hazir olunca yine ovulasyonla hamile kalmayi dusunuyorm Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok üzüldüm inanın rabbim sağlık sıhhat ve hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah Amin çok teşekkür ederim inanın benim hala yeni bir gebelik ve çok korkuyorum içimdeki şüphe hiç gitmiyor boş gebelik nasıl oluyor Ben bugün tekrar kan verdim ilk verdiğimde 18di değer yani çok küçüktü 5gün sonra 157 6gün sonra yani bugün 1168 çıktı

Akliniza hic kotu bir sey getirmeyin hep guzel dusunun cok guzel yukselmis beta hayirlisiyla kucaginiza alirsinz insallahSuphe falan olmasin hic icinizde Allah ne diyorsa o oluyor zaten...bos gebelikte kese olusuyor ama icinde bebek gorunmuyor yuz gebelikte 15inde fln oluyormus kismet her sey belki de sagliksiz olacakti o yuzden olmadi her serde vardir bir hayir ne diyelmsiz icinizi ferah tutun ve hep olumlu enerji verin bebeginize guzel haberlerinizi alirinz insallah

İnşallahhhh çok teşekkür ederim dualarım sizinle rabbim sağlıkla bir evlat nasip etsin size

Bende bu ay ovulasyon yaptım 15. gün piki gördüm ama öncesinde hep gün aşırı ilişkimiz oldu. pik gününü değerlendiremedik malesef sonraki günü ve bugünü de değerlendirmeyi düşünüyoprum. bu süreçten sonra yine gün aşırı denemelere devam etsem mi??? Şansım ne kadar sizce? Test görüntülerimi de paylaşıyorum.

Eklentiler

• 1.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 3.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 4.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 59
Canım selam pik günü evet önemli fakat sakın ümitsizliğe kapılma inşallah silikleştiği günü ve sonraki 2günü değerlendir olurmu ve yat kalkma tuvaletini falan öncesinde yap rabbim inşallah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin

Ve gün aşırı ilişki olduğu için pik gününü değerlendirmesen dahi içinde sağlıklı olan spermler biliyorsun yaşıyor bir süre o dahi yeterli olur Allahın izniyle dediğim iki günü değerlendirdikten sonra yapmayın derim çünkü ben yapmadım

Bu sfer öyle yaptık bakalım hayırlısı Allahtan. İnşallah sağlıcakla tuturunur ve sağlıcakla gelir devamı

Mrb kızlar bende kürtaj oldum ve kürtajdan 2 ay sonra adet oldum şuan ikinci adetime 4 gün var.. Eğer hamile olmazsam (ki inşallah hamile olurum) ovulasyon testini bende kullanmak istyrm. Nası bişi eczane de ne die satılıo nası yapılır anlatr msnz

Canım İnternet de almanı tavsiye ederim cok ucuz oluyor eczanelerde pahalı
İnternetden misal bu ay aldım 50tane ovulasyon 5tanede gebelik testi 80tl idi sanırım
Adet bitiminden hemen basıyorsun hergun su ıcmeden aynı saatlerde ancak 12 8arası herhangi bir saatte yapıyorsun misal hergun saat 3de testi yapıyorsun çift çizgi görene kadar yapıyorsun çift çizgi girince teste devam silik çizgi olunca yumurta catlafı demek tabi gunlerıde degerlendırmek lazım inş tutar hayırlısı ıle

Tşk ederm canım inşallah

Hangi sayfadan hangi markayı aldığını söyleyebilir msn

Kızlar ben bir kere yattım ilişki sonrası ve enfeksiyon kaptım sabah duş alayım dedim

Hangi sayfadan hangi markayı aldığını söyleyebilir msn
n11.com'dan LABOQUICK 50 OVULASYON + 5 ERKEN GEBELİK TESTİ seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Farklı sıtelerdende bakabilirsin canım instagramdanda var markalar cok yani benim aldığım fiyatı bulamadım ama bunu buldum aynı marka almıstım

Maşallah canım rabbim kucağına nasip etsin sağlıkla darısı bizlere inşallah ben pkoluyum bugün 23. Gün hala pik göremedim. Kürler faşan da yapıyorum spor ve diyet de ama hala yumurtlama olmadı

Ahh çok tşk ederm canm gerçekten çok yardımcı oldun

Canım selam arkadaşlar yanıtlamış bu konuyu ben açmıştım ama senin yazdığın gün malesef bebeğimi kaybettim düşük yaptım 6+4dü rabbim nasip etmedi aldı mucizemi geri vardır rabbimin bi bildiği hayırlısı olur inşallah sendemi düşük yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…