Sonucu yazarsınız, darısı başıma, ben de sıkıntılı zamanlar yaşıyorum. Insallah gebelik olmuştur sizinAy inşallah çok teşekkür ederim 1,5 yıllık evliyim çok sıkıntılı dönemler geçirdim dış gebelik daha sonra iltihaptan kurtulamadım bu ay tedavim yeni bitti ve ilk defa ovülasyon testi kullandım sabredemedim adet günümü bekleyemedim birde kasıklarımda hafif hafif ani ağrılar yaşıyorum
Canım 7 gün gecikme olduysa idrar testi neden yapmıyosunKizlar bugun gecikmemin 7.gunu sabah kan vericem sizce testim nasil ovu testim
Canim yaptim sonucum 1.09 ne demekCanım 7 gün gecikme olduysa idrar testi neden yapmıyosun
Canım 0 ile 5 arası gebelik yok demekCanim yaptim sonucum 1.09 ne demek
Kızlar bakın 3 gün var adetime akşam yaptım bu testi çok heyecanlandım var dimiSonucu yazarsınız, darısı başıma, ben de sıkıntılı zamanlar yaşıyorum. Insallah gebelik olmuştur sizin
Gebelik testi bu canım değil mi, resmen var, çok sevindim darısı basımaKızlar bakın 3 gün var adetime akşam yaptım bu testi çok heyecanlandım var dimi
Evet canım darısı başına dualarım seninleGebelik testi bu canım değil mi, resmen var, çok sevindim darısı basıma
Allahin izniyle bu sefer olmaz inşallah...O korku bizde her zaman olacak sanırım, seni çok iyi anlıyorum...Insallah sağlıkla ilerler bu sefer...Bana da moral olur ❤ Güzel haberlerini bekliyorum, yaz olur muEvet canım darısı başına dualarım seninleBende çok tuaf şeyler hissediyorum bi yandan korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bi yandan çok heyecanlıyımmm
Ben de aynen bu resimdeki gibi gördüm daha önce âdetten önce yine bakıyordum amaleye lh testi Silik çıkıyordu net çıkmıyorduBak kuzum üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi adete 5 gün kala yapmıştım fikir olsun. Bekledikçe daha da koyulaştı tabi
Canım dün doktora gittim hcg değerim 3200 kere çıkmış keseyi göremedi doktor ama bu değerle görememem normal kan değerin çok güzel artmış cuma günü gel dedi bakalım cuma günü tekrar gidicem inşallah bi sıkıntı olmazAllahin izniyle bu sefer olmaz inşallah...O korku bizde her zaman olacak sanırım, seni çok iyi anlıyorum...Insallah sağlıkla ilerler bu sefer...Bana da moral olur ❤ Güzel haberlerini bekliyorum, yaz olur mu
Maşallah nazar boncuğunu bırakayım şurayaCanım dün doktora gittim hcg değerim 3200 kere çıkmış keseyi göremedi doktor ama bu değerle görememem normal kan değerin çok güzel artmış cuma günü gel dedi bakalım cuma günü tekrar gidicem inşallah bi sıkıntı olmaz
Çok teşekkür ederim canım inşallahhhMaşallah nazar boncuğunu bırakayım şurayaÇok sevindim canım, aynen 3200le kese görünmeyebilir, benim kaybettiğim bebeğimde 5000lerdeyken bit kadar kese görünmüştü şu aşamada önemli olan güzel artması o da artıyor zaten, sağlıkla ilerleyecek inşallah, Cuma günü de yazarsın
Insallah canım benim gebelerin duası kabul olur derlerÇok teşekkür ederim canım inşallahhhYazarım tabi ayrıca dualarım seninle inşallah arkamdan senide bekliyorum sende güzel haberler verirsin
Arkadaşlar yardım eder misiniz ben 1 şubatta adet gördüm döngüm 38 gün oluyor ama 30 33 günde oluyor benim 1 marttan beri kasıklarım ağrıyor testim daha öncede belirgin olmustu baya ama hic bugünki kadar olmamıstı size dünkü testimle bügnkü testimin görselini arıyorum benim yumurta smdi mi olusuyor acaba ama ayın 24ündede cok belirgindi
Resmi atıyorum o günde böyleydi24 ünde Testinizin resmi var mı? Sanki şuan tam pik olmuş gibi bugünü değerlendirin testi yarın tekrarlayın bence