- 6 Aralık 2011
- 3.430
- 1.657
Resmi atıyorum o günde böyleydi
24 ünde t çizgisi c kadar koyu değil gibi bugün tam pik olmuş bence aynı duruyor tonları sen bugünü baz al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmi atıyorum o günde böyleydi
Tamam canım ne olur ne olmaz her koyu t yi değerlendiriyoruz teşekkürler24 ünde t çizgisi c kadar koyu değil gibi bugün tam pik olmuş bence aynı duruyor tonları sen bugünü baz al
Tamam canım ne olur ne olmaz her koyu t yi değerlendiriyoruz teşekkürler
Aminnn inşallahhhEn doğrusu o zaten testler yanıltabilir. İnşallah tez vakitte güzel haberi alırsın
Benimde bu ay regliden 2 gün sonra yumurtlamam oldu ne kadar süre sonra gebe olduğunu öğrendinKuzum lh hormonu vücutta hep var ve hep çizgi çıkar. Ovulasyonda adet geçince falan kopkoyu renk çıkarsa öğreniyorlar ya da erken döllenme olduğunda adetten önce öğreniliyor. Ben adetten önce t çizgisi c den daha koyu şekilde görüp öğrendim ama erken döllenmeydi. Yarın tekrar yap çizgi daha da koyulaşırsa hayırlı olsun
20si yumurtlama günümdü 13 gün sonra öğrendim canım hemde baya netBenimde bu ay regliden 2 gün sonra yumurtlamam oldu ne kadar süre sonra gebe olduğunu öğrendin Eki Görüntüle 2609164
İnşallah benimde bu ay tutunurdu ben de öğrenirim artık20si yumurtlama günümdü 13 gün sonra öğrendim canım hemde baya net
Senin regliden kaç gün sonra yumurtlama olduİnşallah benimde bu ay tutunurdu ben de öğrenirim artık
12 gün sonra oldu yumurtlama. İnşallah şu karanlık günlere ışık olur bebişinİnşallah benimde bu ay tutunurdu ben de öğrenirim artık
Amin canım İnşallah olur Adetten 12 gün sonra erken mi oluyor yani kaç güne kadar erken diyorlar benim adetten 2 gün sonra yumurtlama oldu12 gün sonra oldu yumurtlama. İnşallah şu karanlık günlere ışık olur bebişin
Kadından kadına değişir. Yumurtlama gününde de tutmamış olabilir benim mesela adetin hemen bitimi döllenmiş yumurtlamada değilAmin canım İnşallah olur Adetten 12 gün sonra erken mi oluyor yani kaç güne kadar erken diyorlar benim adetten 2 gün sonra yumurtlama oldu
Anladım o zaman geç döllenme olmuşKadından kadına değişir. Yumurtlama gününde de tutmamış olabilir benim mesela adetin hemen bitimi döllenmiş yumurtlamada değil
Canım resimdeki ovulasyon testinse hamileysen eğer 2. Çizgi çok koyu cıkıyor ovulasyon testnde senin baya silik benimde 45 gün gecikmem oluyorduHanımlarrr umarım görürsünüz ve yardımcı olursunuz adet dögümün 37. Günündeyim gecikmem var ve bugün ovü testi yaptım böyle çıktı al bi diye ucuz test yaptım negatif sizce niye böyle oldu ?
Anladım peki neden böyle çıkıyor acaba ilk kez bu kadar gecikmem olduda araştırınca bu şekilde hamileliğini öğrenenler olduğunu gördüm umutlandımCanım resimdeki ovulasyon testinse hamileysen eğer 2. Çizgi çok koyu cıkıyor ovulasyon testnde senin baya silik benimde 45 gün gecikmem oluyordu
Bende ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrendim istersen sana örnek olarak testimi atabilirim hala çift cizgi cıkıyor olması vcutta her zamn lh hormonun var oldugu icinAnladım peki neden böyle çıkıyor acaba ilk kez bu kadar gecikmem olduda araştırınca bu şekilde hamileliğini öğrenenler olduğunu gördüm umutlandım
Tabikide memnun olurum atarsanız fakat bundan bir kaç hafta önce yumurtlama günümde çift çizgiyi görmüştüm zaten sonrasında tek çizgi çıkmıştı hep bu yüzden bu şekilde gecikmede çıkması kafamı karıştırdıBende ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrendim istersen sana örnek olarak testimi atabilirim hala çift cizgi cıkıyor olması vcutta her zamn lh hormonun var oldugu icin
T cizgisi hep koyu cıkıyorTabikide memnun olurum atarsanız fakat bundan bir kaç hafta önce yumurtlama günümde çift çizgiyi görmüştüm zaten sonrasında tek çizgi çıkmıştı hep bu yüzden bu şekilde gecikmede çıkması kafamı karıştırdı
Çift çizgi herzaman çıkmıyor diye biliyorum yumurtlamam olduğunda 2 gün çift çizgi gördüm sonra tek çizgiydi yinede teşekkürlerT cizgisi hep koyu cıkıyor
Benim hep hafif vardı örnek olarak atyorumÇift çizgi herzaman çıkmıyor diye biliyorum yumurtlamam olduğunda 2 gün çift çizgi gördüm sonra tek çizgiydi yinede teşekkürler