Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ıle gebelık ogrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum lh hormonu vücutta hep var ve hep çizgi çıkar. Ovulasyonda adet geçince falan kopkoyu renk çıkarsa öğreniyorlar ya da erken döllenme olduğunda adetten önce öğreniliyor. Ben adetten önce t çizgisi c den daha koyu şekilde görüp öğrendim ama erken döllenmeydi. Yarın tekrar yap çizgi daha da koyulaşırsa hayırlı olsun 🙏😘
Benimde bu ay regliden 2 gün sonra yumurtlamam oldu ne kadar süre sonra gebe olduğunu öğrendin
2AB39D96-AF05-46A0-B3C2-A2A5845BD449.jpeg

Amin canım İnşallah olur 🙏🏼Adetten 12 gün sonra erken mi oluyor yani kaç güne kadar erken diyorlar benim adetten 2 gün sonra yumurtlama oldu
Kadından kadına değişir. Yumurtlama gününde de tutmamış olabilir benim mesela adetin hemen bitimi döllenmiş yumurtlamada değil

Hanımlarrr umarım görürsünüz ve yardımcı olursunuz adet dögümün 37. Günündeyim gecikmem var ve bugün ovü testi yaptım böyle çıktı al bi diye ucuz test yaptım negatif sizce niye böyle oldu ?

Eklentiler

• 1BA10514-71A8-4D8A-9B4B-571919D6BFDB.jpeg
    1BA10514-71A8-4D8A-9B4B-571919D6BFDB.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 55
Hanımlarrr umarım görürsünüz ve yardımcı olursunuz adet dögümün 37. Günündeyim gecikmem var ve bugün ovü testi yaptım böyle çıktı al bi diye ucuz test yaptım negatif sizce niye böyle oldu ?
Canım resimdeki ovulasyon testinse hamileysen eğer 2. Çizgi çok koyu cıkıyor ovulasyon testnde senin baya silik benimde 45 gün gecikmem oluyordu

Canım resimdeki ovulasyon testinse hamileysen eğer 2. Çizgi çok koyu cıkıyor ovulasyon testnde senin baya silik benimde 45 gün gecikmem oluyordu
Anladım peki neden böyle çıkıyor acaba ilk kez bu kadar gecikmem olduda araştırınca bu şekilde hamileliğini öğrenenler olduğunu gördüm umutlandım

Anladım peki neden böyle çıkıyor acaba ilk kez bu kadar gecikmem olduda araştırınca bu şekilde hamileliğini öğrenenler olduğunu gördüm umutlandım
Bende ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrendim istersen sana örnek olarak testimi atabilirim hala çift cizgi cıkıyor olması vcutta her zamn lh hormonun var oldugu icin

Bende ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrendim istersen sana örnek olarak testimi atabilirim hala çift cizgi cıkıyor olması vcutta her zamn lh hormonun var oldugu icin
Tabikide memnun olurum atarsanız fakat bundan bir kaç hafta önce yumurtlama günümde çift çizgiyi görmüştüm zaten sonrasında tek çizgi çıkmıştı hep bu yüzden bu şekilde gecikmede çıkması kafamı karıştırdı

Tabikide memnun olurum atarsanız fakat bundan bir kaç hafta önce yumurtlama günümde çift çizgiyi görmüştüm zaten sonrasında tek çizgi çıkmıştı hep bu yüzden bu şekilde gecikmede çıkması kafamı karıştırdı
T cizgisi hep koyu cıkıyor

Eklentiler

• 20200406_134048.jpg
    20200406_134048.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 63
X