- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
Bu şekilde çıktıysa normal testle yine çıkar kuzum erken gebelik testi pazarlama hilesi gibi bişey pek bir olayı yok maalesef. Telefonu eğip bükerek gördüm evetYarın erken gebelık testı mı yapsam acaba
Hahahay bende ege buke gordumBu şekilde çıktıysa normal testle yine çıkar kuzum erken gebelik testi pazarlama hilesi gibi bişey pek bir olayı yok maalesef. Telefonu eğip bükerek gördüm evet
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzumHahahay bende ege buke gordumınsan ıstrr ıstemez acaba mı dıyor ınsss yaa yarın tekrar ovulasyon yapacagım olmadı yıne gebelıkte yaparım yarın
Insss canım ılgın ve alakan ıcın çok teşekkürlerHakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum
Kızlar lh testi sizce yumurtlama varmı??
Insss canım ılgın ve alakan ıcın çok teşekkürler ♥
Yooo aynızaman gecınce
Bu şekilde çıktıysa normal testle yine çıkar kuzum erken gebelik testi pazarlama hilesi gibi bişey pek bir olayı yok maalesef. Telefonu eğip bükerek gördüm evet
Bu da sabah yaptıgım erken gebelık testı
Yaa teşekkür ederimHamilesinnnnn sen maşallah hemen koş kan vermeye. Tebrik ederim
Yaa teşekkür ederimıns oyledır de ebe arkadasıma dedım adet gunun gecsın dedı oyle kan testı yaptır dedı bekle dedı. Adet gunum yarın kımyasal gebelık felandır dıye korkuyorum.
Yok canım iki cizgi koyu olması gerekiyorKızlar tarihsiz.olan dünden 12 yazan bugünden sizce yumurtlma vrmi bgun adetim 2 gun oldu bteli basladim hemen
Kızlar tarihsiz.olan dünden 12 yazan bugünden sizce yumurtlma vrmi bgun adetim 2 gun oldu bteli basladim hemen