- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
Çok sevindim canim benim dikkat ettt rabbim sağlıkla kucagina almak nasip etsin insallahHqmıleymısım test yaptırdım ♥
Bir gebe dahaCanimmm benim dun adet gunumdu ama olmadim bugun ovu testi yaptim bu sekilde cikti ne dersin son 1senedir duzenliydi uzun zaman sonra gecikme yasadim
Ama hic belirtim yokk sadece kasık batmasi varBir gebe dahaHamilesin tebrikler, haydi kan testine
Hicbir belirtin olmayabilir ayrıca kasık batması da bir belirtidirAma hic belirtim yokk sadece kasık batmasi var
Kiz dur yavas 2gun bekleyeyim bakayim duruma gore giderim umutlanmak istemiyorum ya negatif çıkarsaHicbir belirtin olmayabilir ayrıca kasık batması da bir belirtidirKan testine çoktan gitmiştim ben olsaydım
Idrarda kandan sonra çıkıyor ama, idrar testin pozitif, o yuzden dedim, sen bilirsinKiz dur yavas 2gun bekleyeyim bakayim duruma gore giderim umutlanmak istemiyorum ya negatif çıkarsa
Canim bu ovulasyon testim benim hcg degillIdrarda kandan sonra çıkıyor ama, idrar testin pozitif, o yuzden dedim, sen bilirsin
Idrarda kandan sonra çıkıyor ama, idrar testin pozitif, o yuzden dedim, sen bilirsinKiz dur yavas 2gun bekleyeyim bakayim duruma gore giderim umutlanmak istemiyorum ya negatif çıkarsa
Tamam kac gun gecti ovulasyon uzerinden? Igne yapilmadiysa yakin zamanda bu test pozitif demekCanim bu ovulasyon testim benim hcg degill
Hic yapmadım bu ay ozen göstermedim bitkisel macin kullanicam diye kafayada takmadim akisina biraktim asetim geçince yapim dedim ovu testiTamam kac gun gecti ovulasyon uzerinden? Igne yapilmadiysa yakin zamanda bu test pozitif demek
Hayırlı olsun o zamanHic
Hic yapmadım bu ay ozen göstermedim bitkisel macin kullanicam diye kafayada takmadim akisina biraktim asetim geçince yapim dedim ovu testi
Amin insalah vardir hakkimizda hayırlısi olur canim benimHayırlı olsun o zamanDarısı başımıza
Yaptim ama net gorunmuyor ben bile zor goruyorum resimde pek belli degilHayırlı olsun o zamanDarısı başımıza
Hafif silik cizgi görünüyor...Bence kan verin, sonucu yazarsınız merak ettimYaptim ama net gorunmuyor ben bile zor goruyorum resimde pek belli degil
Birda sabah yapim ona gore ayyyy bi degisik oldum ilk gebeligim aklima geldiHafif silik cizgi görünüyor...Bence kan verin, sonucu yazarsınız merak ettim
Yumurtlama gununu biliyor muydunuz?kızlar adetime 5 gün var ovülasyon testi yaptım bu sabah bakarmısınız
Kan verin benceEvet 14. Gün pozitifti