Bende sabırsızım boyle seylerde senın nasıl olmustuO zaman yarın tekrar bir idrar testi yap koyulaşmasını takip et kan verene kadar ben çok sabırsızım adetten önce verdim kanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sabırsızım boyle seylerde senın nasıl olmustuO zaman yarın tekrar bir idrar testi yap koyulaşmasını takip et kan verene kadar ben çok sabırsızım adetten önce verdim kanı
Masallah canimmm varrrr hamissin allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah
Ayyy ıns bayadır ıstıyoruz Allah ım nasıp ederMasallah canimmm varrrr hamissin allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah
Amin insallah bende ugras içindeyim rabbim nasip ederse insallah bi umut bekliyorumAyyy ıns bayadır ıstıyoruz Allah ım nasıp eder
Eger hamıle ısem ıns oyledır sana yaptıgım kullandıgım bır kac seyı anlatırım hamıle degılsem demek kı ıse yaramamıstırAmin insallah bende ugras içindeyim rabbim nasip ederse insallah bi umut bekliyorum
Insallah hamissindir bitanem isterim bende neler yaptigini ogrenmek isterim 7yilda bir dusuk yasadim 2017de yasadim 4.senemde yasadim rabbim nasip etmedi hala beklemedeyimEger hamıle ısem ıns oyledır sana yaptıgım kullandıgım bır kac seyı anlatırım hamıle degılsem demek kı ıse yaramamıstır
Kendıme ıstedıgım kadar sana da dua edecegım. Soyle deyım ben aromatık yağlar kullanmaya basladım ınstagramda bayadır takıp edıyordum herkes uzun zamandır olmadıgını sayelerınde hamıle kaldıklarını soyledı ıcınde aspır yagı keten yagı ve hayıt suyu var bu yagların bende onları 1.5 aydır kullanıyorumInsallah hamissindir bitanem isterim bende neler yaptigini ogrenmek isterim 7yilda bir dusuk yasadim 2017de yasadim 4.senemde yasadim rabbim nasip etmedi hala beklemedeyim
Ne güzel canim bende instagramdan clife diye bitkisel macun var siparis verdim aldim adet gunlerim baslayacagim cokk memnun kalan var bi bak istersenKendıme ıstedıgım kadar sana da dua edecegım. Soyle deyım ben aromatık yağlar kullanmaya basladım ınstagramda bayadır takıp edıyordum herkes uzun zamandır olmadıgını sayelerınde hamıle kaldıklarını soyledı ıcınde aspır yagı keten yagı ve hayıt suyu var bu yagların bende onları 1.5 aydır kullanıyorum
Aaa ona da bakayım benNe güzel canim bende instagramdan clife diye bitkisel macun var siparis verdim aldim adet gunlerim baslayacagim cokk memnun kalan var bi bak istersen
Bi bak canimmmAaa ona da bakayım ben
❤❤Bi bak canimmm
Burada birbirimize dedtek olalimmm
Daha baslamamıs bence canımKızlar tarihsiz.olan dünden 12 yazan bugünden sizce yumurtlma vrmi bgun adetim 2 gun oldu bteli basladim hemen
Aynen cnm Allah hepımıze nasıp etsınBurada birbirimize dedtek olalimmm
Yqrın tekrar yapacagım sorma butun gece uyuyamadım acaba mı dıyeO zaman yarın tekrar bir idrar testi yap koyulaşmasını takip et kan verene kadar ben çok sabırsızım adetten önce verdim kanı
Bak bu da bu sabah yaptıgımYqrın tekrar yapacagım sorma butun gece uyuyamadım acaba mı dıye
Hamilesin tebrik ediyorum darısı başımızaBak bu da bu sabah yaptıgım Eki Görüntüle 2589600
Evet test yaptrdım hamıleymısımHamilesin tebrik ediyorum darısı başımıza
Hqmıleymısım test yaptırdımBurada birbirimize dedtek olalimmm