Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ıle gebelık ogrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger hamıle ısem ıns oyledır sana yaptıgım kullandıgım bır kac seyı anlatırım 🤗 hamıle degılsem demek kı ıse yaramamıstır 😀
Insallah hamissindir bitanem isterim bende neler yaptigini ogrenmek isterim 7yilda bir dusuk yasadim 2017de yasadim 4.senemde yasadim rabbim nasip etmedi hala beklemedeyim

Insallah hamissindir bitanem isterim bende neler yaptigini ogrenmek isterim 7yilda bir dusuk yasadim 2017de yasadim 4.senemde yasadim rabbim nasip etmedi hala beklemedeyim
Kendıme ıstedıgım kadar sana da dua edecegım. Soyle deyım ben aromatık yağlar kullanmaya basladım ınstagramda bayadır takıp edıyordum herkes uzun zamandır olmadıgını sayelerınde hamıle kaldıklarını soyledı ıcınde aspır yagı keten yagı ve hayıt suyu var bu yagların 👍 bende onları 1.5 aydır kullanıyorum

Kendıme ıstedıgım kadar sana da dua edecegım. Soyle deyım ben aromatık yağlar kullanmaya basladım ınstagramda bayadır takıp edıyordum herkes uzun zamandır olmadıgını sayelerınde hamıle kaldıklarını soyledı ıcınde aspır yagı keten yagı ve hayıt suyu var bu yagların 👍 bende onları 1.5 aydır kullanıyorum
Ne güzel canim bende instagramdan clife diye bitkisel macun var siparis verdim aldim adet gunlerim baslayacagim cokk memnun kalan var bi bak istersen

Yqrın tekrar yapacagım sorma butun gece uyuyamadım acaba mı dıye 😀
Bak bu da bu sabah yaptıgım
20200213_071702.jpg

X