• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ya:) gebelik testi ovulasyon testi hele de benim gibi iki sene boyunca tam karşılamasa da epey bir miktar tutuyor

Canım lh hormonu yani ovulasyon testi ile takip ettiğimiz hormn vücudumuzda hep var. Yani ne zaman yaparsan yap ikinci silik çizgi çıkacak. LH testi gebeliği göstermiyor. Forumda okuduğum kadarı ile adete yakın koyu çizgi çıktığında gebeliğe yoruyorlar ama aksi de var.

Bende öyle okudum ve sağlıkçı olduğumdan da öyle biliyordum fakat miratech marka kullandım ben ve reglime 10 gün kala 2.çizgi hiç çıkmadı 9 gün kala da çıkmadı ama 6 gün kala silikte olsa çıktı bende buna dayanarak öyle düşündüm ;)

Bende öyle okudum ve sağlıkçı olduğumdan da öyle biliyordum fakat miratech marka kullandım ben ve reglime 10 gün kala 2.çizgi hiç çıkmadı 9 gün kala da çıkmadı ama 6 gün kala silikte olsa çıktı bende buna dayanarak öyle düşündüm :KK66:
Kuzum sağlıkçı değilim ama sağlıkçılardan duyduğum bu:)) neyse sonuçta hamilesin boşverrr..

Evet canım. Telefon sosyal medya hesapları vermek yasak. Nasıl sileceğini bilmemekle beraber düzenle kısmından yapabilirsin belki

Öyle yaptım teşekkür ederim bilmiyordum enteresan bir kuralmış :)

Aayyyy hadi inşallah yaaa. Yumurtlamadan sonra belirtilerin nelerdi?
Burada da paylaşmıştım canm denk geldikçe. Geçtiğimiz pazar regl günümdü henüz olmadım . Net olarak hissettiğim kasıklarımda özellikle solda batma gibi ağrı gibi bişeyler oluyordu göbek deliğinden iğnelenir gibi hissim oluyodu arada dünden beri de kaşıntı ve kabarıklık oldu kolumda belimde ilgisi varmi bilmiyorum ama . Bu sabahta tuhaf bi tad geldi ağzıma ve midemi bulandırdı . Ondan sonrada varsada yoksada hazırladım kendimi ve test yaptım işte

Ayyyyyy hafi hayırlı olsun kuzum ya çok sevindimmmmm :)) biliyordum senden böyle bir haber geleceğini ayyyy çok güzel ya :anneadayı::KK200::nazar:
Canım benim sanada çok teşekkür ederim cevaplar yazdın sorularıma Allah razı olsun .Çok ama çok güzel bi duygu evet yarını nasıl yapacağım bilmiyorum inşallah hayırlı haberler alırım sonuçlarda :)( Rabbim sana da hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaallah

Amin kuzum benim inşallah sende sağlıkla hamile kalır ve kucağına alırsın.Benim mide yanmam,gaz şikayetim,kasıklarda baskı hissi,doluluk hissi,bel ağrısı,gogüs hassasiyeti oldu bir ara bunlar geçmeye çok yakındı sadece mide yanması ve arada kasıklarda batma,gogüs hassasiyeti kalmıştı ama regl günümde geçtikten sonra o belirtilerin hepsi geri geldi öğürme ile birlikte
Amin inşallah:) gaz şikayeti bende de var. Ama regl öncesi de oluyor o. Ütü yapıyorum şu an ve döl bacagimin üstüne yüklenirken sol kasigim ağrıdı. Sabah ilk idrarla yapıyım en net o zaman çıkar

Canım benim sanada çok teşekkür ederim cevaplar yazdın sorularıma Allah razı olsun .Çok ama çok güzel bi duygu evet yarını nasıl yapacağım bilmiyorum inşallah hayırlı haberler alırım sonuçlarda :)( Rabbim sana da hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaallah

Amin kere amin kuzum ;) Hayırlısıyla inşallah daha çok güzel haberlerimizi birbirimizle paylaşalım

Zor ne demek.. Evlenmeden önce hemen hamile kalabilirim sanıyordum. Meğer ne zormuş Allah kimseyi aratmasın. İsteyene gönlüne göre versin inşallah

Hayirlisi olsun ya, Yillardir evli olup cocugu zor hatta hic olmayan arkadaslarim var.
Birde evlenir evlenmez patir patir doguranlarda var..

Amin kere amin kuzum :KK66: Hayırlısıyla inşallah daha çok güzel haberlerimizi birbirimizle paylaşalım

2.çizgi dükünden köyü ama yine telefonla çekince belli olmuyor. Görüyor musun çizgiyi? Gölge gibigörünüyor fotoda ama elimde uçuk pembe gibi.
20180412_162303.jpg

Back