- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 35
Evet canım pik olmuşEki Görüntüle 2694760 kızlar bu yumurtlama mi
Ohhh nasıl mutlu oldum cok cok cok tesekkur ederimEvet canım pik olmuş
Ben durumdasın canım, sonuç nedir?Arkadaşlar adete 2 gün kaldı ve git gide koyulaşıyor
Adetim 4 gün gecikti daha olmadım canım bakmadım da dahaBen durumdasın canım, sonuç nedir?
Yarın doktora gidiyorum canım inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım bakmadın mi idrar testindeYarın doktora gidiyorum canım inşallah güzel haberler alırız
Hayır canım dayandım almadım test bakmadım yarın hastaneye gidicem lekelenme tarzında açık pembe kanama oluyor sabahtan beri az az bakalım nasipİnşallah canım bakmadın mi idrar testinde
Hayırlısı inşallah güzel haberini yazarsın bize deHayır canım dayandım almadım test bakmadım yarın hastaneye gidicem lekelenme tarzında açık pembe kanama oluyor sabahtan beri az az bakalım nasip
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlısı inşallah güzel haberini yazarsın bize de
Canim bendede dün den beri lekelenmeler var önce pembemsiydi nokta nokta geldi 2 gun sonra simdi koyu bordomsu tam regl gibide degil cok az geliyir sadece peceteye ped bile dolmadi boyle deri parcalari gibi pitir pitir biseyler var normalde yogun olurum 2_3 ped fosur fosur dolar gec yumurtlamistim bide gec döllenme olabilirmi diyorum normal gebelik testi bi kacgun once yaptim cikmadi kizlar erken gebelik testi yapmaya cekiniyom ya yoksa die
Adetim 7 gün gecikti simdide böyle bisey var dünden beri adet sancim bile olmadi yatakta kivranirdim normalde sadece sol kasikta batma var hafiften gecmedi
Gebelik olsa o kadar kanama iyiye yorulmaz ama. Yerleşme kanaması o kadar olmaz. Dikkat edin.Canim bendede dün den beri lekelenmeler var önce pembemsiydi nokta nokta geldi 2 gun sonra simdi koyu bordomsu tam regl gibide degil cok az geliyir sadece peceteye ped bile dolmadi boyle deri parcalari gibi pitir pitir biseyler var normalde yogun olurum 2_3 ped fosur fosur dolar gec yumurtlamistim bide gec döllenme olabilirmi diyorum normal gebelik testi bi kacgun once yaptim cikmadi kizlar erken gebelik testi yapmaya cekiniyom ya yoksa die
Bence doktora gitmelisin çünkü benim de öyle olmuştu ve düşük yapmıştım tabi test yapmamıştım ben seninki negatif çıkmış ama bazen de hemen çıkmıyo testlerde zaman kaybetme derim ben sanaAdetim 7 gün gecikti simdide böyle bisey var dünden beri adet sancim bile olmadi yatakta kivranirdim normalde sadece sol kasikta batma var hafiften gecmedi
Kız nerdesinİnşallah canım teşekkür ederim
Canim öyle olsa sancim olmazmi dedim acaba yerlesme kanamasimi ilk gebeliklerde rahimde ilk defa yerlesme oldugu icin lekelenme implantasyon kanamasi olurmus 14 gün oldu daha yumurra catlama sonrasi ama boyle adetin biterde sonra lekenmeye donerya bi kac gun sonra benimde oyle .Dün aksama kadar hic gelmediB
Bence doktora gitmelisin çünkü benim de öyle olmuştu ve düşük yapmıştım tabi test yapmamıştım ben seninki negatif çıkmış ama bazen de hemen çıkmıyo testlerde zaman kaybetme derim ben sana
Haniii:))İnşallah canım teşekkür ederim
Hamileyim galibaHaniii:))
Hayırlı olsun 2.çizgi görünüyoHamileyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?