- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha erken test yapma adetinin geçmesini bekle testler adetin geçmesiyle gebeliği gösterir kendini üzmekten başka birşey yapmıyorsun sabret 4 gün daha öyle yap testini baktın negatif git en güzeli kan ver testlere güven olmazArkadaslar merhaba bugun yumurtlamanın 13.Günü adet olmadım hcg testi negatif, takvimim uygulamasına göre de adete 4 gün var 28 günde bir adet olıyorm bazen 27 de oluyor. Sizce hala umut var mı. Testte silik bile çizgi yok
Güzel haberlerini heyecanla bekliyorumİnşallah canım inşallah gebeliktir![]()
Teşekkür ederim kuzum aminGüzel haberlerini heyecanla bekliyorum![]()
Tesekkur ederim yorumun için insallah hayırlısı olurCanım daha erken test yapma adetinin geçmesini bekle testler adetin geçmesiyle gebeliği gösterir kendini üzmekten başka birşey yapmıyorsun sabret 4 gün daha öyle yap testini baktın negatif git en güzeli kan ver testlere güven olmaz
Gebelik testi yapsana canım ovulasyon koyu çıkmamışBenim sol kasikta inanilmaz batma var sol kalcam resmen uyusuk bacaklarim uyusuk bel ve sirt zonkluyo dunden beri ama benim regl sancim daha asagida ve genel bir agri olur bir gün önceden ve kramp gaz sancisi gibi olur tavan yapar bi kac icindede regl olurum tek tarafli degildir. Reglimden farkli olanlar tutunma belirtileri gibi yasadim daha oncede yine ayni gibBu sefer biraz farkli belirtiler var insallah tutunuyordur bebişlerimiz son günler bakalim hayirlisi
Göğüs uclarim inanilmaz aciyo hassas dokunamiyorum atesim 37.3 normalde 35-36 arasidir suan yukseliste dun cok uykum vardi kafami bile kaldiramadim tansiyon 10.5 bayilcak gibiydim zor ayakta duruyordum aşırı yorgunluk var sanki hasta gibiyim yüzüm bembeyaz ve egilince icim bulaniyor agzima geliyor yemekler..Sabahlari midem kazinmis ve asiri acliktan ölecem öyle uyaniyorum kosarak mutfaga gidiyorum normalde hic aclik hissetmem. (Sanki midemi kazimislar) Bide dün kan kokusu geldi tükürükle sanki diş etlerim kanamis gibi bi kere daha oldu boýleDurup dururken hickirarak agliyorum bi anda ortada birsey yok gerginlik var gece icimde huzursuzluk var duygusallık ümitlerimizi boşa cikarmasin rabbim..kızlar 28-30 gün araliginda reglim bakalım
sizdede varmi boyle seyler kizlar merak ediyorum testim bugünde silik cikti
Vallahi iyi sabırlısın ben olsam 10 kere kan vermiştim. En iyisini yapıyorsun tabi.Canim gecikmeden yapmak istemiyorum 2. kez 20.günlerde pik olmustu ogünleride hep degerlendirmistik o yuzden ustundn gecmesi icin adet gecikmesini beklemem gerek. Belki gec döllenme olabilir..Ve iliski oldugunda hep yumusakti biraz degisik geldi hatta normalde kururdu zorlanirdi yumurtlama bitince hep yumusak ve islakti neden gebe kalanlarda boyle bir fark varmiydi farkettiginiz kizlarcinsel iliskide bile istek artisi var
21Ağst-23Tem-22Haz. de olmustum regl az kaldi günüm hic belirti yok
bugünde ovu sanki biraz koyulasma var gibi
takipteyim ovuden hayirlisi olsun hepimiz icin..
![]()
Canim bu sürecte sabirli olmak gerektigini ögretti rabbim bize birde kimseyle paylasmamayi göze nazara geliyorsun insanlarin kalbini bilemezsin..Daha önce oyle 2 kez baktırmistim hic anlamiyordum bu surecten hemen cikcak sanip hemde15 gun gecikmisti ama cikmadi sanirim kimyasal gebelikti doktor vücut deneme yapar dedi kuzum çok üzülmüstûm.Şimdi kendimi üzmemem gerekiyor sen mutlu olursan mutluluklar gelir buna inanıyorum.Zaten az kaldi iş güc meşgalen varsa zaman geciyor kan vermenin anlamiyok kizlar varsa birsey adete gecikiyorsa verilmesi en mantikli kizlar acele etmeyin derim✌ tecrübeyle sabittir para tuzagi ve yanlis degerler cikabiliyormus olusum aşamasinda.O yüzden sabirli olmak en iyisi varsa çikacak zaten acele etmek yanlış ben onu anladim kuzumVallahi iyi sabırlısın ben olsam 10 kere kan vermiştim. En iyisini yapıyorsun tabi.
Çok doğru söylüyorsun bende 3 kere düşük yapmış biri olarak rabbim sabır etmeyi öğretti. Sevdiği kulu bekletir sınar derler ya biz bu sınavdan başarılı çıkacağız. Doktorumun bana dediği evet düşük yaşamışsın üzücü ama bir yandanda sevin çünkü yıllarca uğraşıp düşükle bile karsılasmayan insanlar var dedi. Kader kısmet aslında. İnşallah Allah gönlüne göre verir o minik bebekler sen gibi güzel anneye sahip olurlarCanim bu sürecte sabirli olmak gerektigini ögretti rabbim bize birde kimseyle paylasmamayi göze nazara geliyorsun insanlarin kalbini bilemezsin..Daha önce oyle 2 kez baktırmistim hic anlamiyordum bu surecten hemen cikcak sanip hemde15 gun gecikmisti ama cikmadi sanirim kimyasal gebelikti doktor vücut deneme yapar dedi kuzum çok üzülmüstûm.Şimdi kendimi üzmemem gerekiyor sen mutlu olursan mutluluklar gelir buna inanıyorum.Zaten az kaldi iş güc meşgalen varsa zaman geciyor kan vermenin anlamiyok kizlar varsa birsey adete gecikiyorsa verilmesi en mantikli kizlar acele etmeyin derim✌ tecrübeyle sabittir para tuzagi ve yanlis degerler cikabiliyormus olusum aşamasinda.O yüzden sabirli olmak en iyisi varsa çikacak zaten acele etmek yanlış ben onu anladim kuzum(erken test=yanlis sonuclar hep)
Bir bakıma katılıyorum sana ama benim kan uyuşmazlığı var 1 de düşüğüm var o yüzden böyle riskli durumu olanlar tabiki erken öğrenmesi daha iyi hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahımCanim bu sürecte sabirli olmak gerektigini ögretti rabbim bize birde kimseyle paylasmamayi göze nazara geliyorsun insanlarin kalbini bilemezsin..Daha önce oyle 2 kez baktırmistim hic anlamiyordum bu surecten hemen cikcak sanip hemde15 gun gecikmisti ama cikmadi sanirim kimyasal gebelikti doktor vücut deneme yapar dedi kuzum çok üzülmüstûm.Şimdi kendimi üzmemem gerekiyor sen mutlu olursan mutluluklar gelir buna inanıyorum.Zaten az kaldi iş güc meşgalen varsa zaman geciyor kan vermenin anlamiyok kizlar varsa birsey adete gecikiyorsa verilmesi en mantikli kizlar acele etmeyin derim✌ tecrübeyle sabittir para tuzagi ve yanlis degerler cikabiliyormus olusum aşamasinda.O yüzden sabirli olmak en iyisi varsa çikacak zaten acele etmek yanlış ben onu anladim kuzum(erken test=yanlis sonuclar hep)
Tabiki riskli durumlar için öyledir canim insan kendini biliyordur farkli durumlar istisnadir.Benim demek istediğim cok takinti haline getirmeden süreci takip edip beklemek zaten yumurtlamadan sonra 2 hafta icinde varsa belli oluyor kuzum.Şöyle söyliyim benim annem evlendikten alti ay sonra benim dogum tarihimde ilk düşük yapiyor ve cok üzülüyor hatta deftere yazmis ozamanlar 21 yasinda sonra bana hamile kaliyor 3 ay sonra düşükten ve evlendikten sonra hic korunmuyorlar.yaklasik 9 ay ugras sonunda saglikli bir gebelik oluyor.Ben sımsıkı tutunuyoruk anneme şimdide tutunduğum gibi..Günün gelmedimi sen benden önceydin
Bir bakıma katılıyorum sana ama benim kan uyuşmazlığı var 1 de düşüğüm var o yüzden böyle riskli durumu olanlar tabiki erken öğrenmesi daha iyi hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım![]()
Tabikide canim inşallah senin icinde ayni seyleri diliyorum bir yazi yazdim okursun oyüzden sagliksiz olanlari vücut kabul etmiyor en iyisini yapmak icin ugrasirmis.O yüzden tevekkül edip isyan etmemek hayatta hep güzel seyler sabirdan sonra gelir bunu unutmayin kızlar.. Öpüyorum sizleri rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu..Çok doğru söylüyorsun bende 3 kere düşük yapmış biri olarak rabbim sabır etmeyi öğretti. Sevdiği kulu bekletir sınar derler ya biz bu sınavdan başarılı çıkacağız. Doktorumun bana dediği evet düşük yaşamışsın üzücü ama bir yandanda sevin çünkü yıllarca uğraşıp düşükle bile karsılasmayan insanlar var dedi. Kader kısmet aslında. İnşallah Allah gönlüne göre verir o minik bebekler sen gibi güzel anneye sahip olurlar
Tabikide canim inşallah senin icinde ayni seyleri diliyorum bir yazi yazdim okursun oyüzden sagliksiz olanlari vücut kabul etmiyor en iyisini yapmak icin ugrasirmis.O yüzden tevekkül edip isyan etmemek hayatta hep güzel seyler sabirdan sonra gelir bunu unutmayin kızlar.. Öpüyorum sizleri rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu..
YouTube jinekoloji uzman doktoru kağan bey var muhtesem anlatiyor.mutlaka izleyin dinleyin derim.Çok güzel anlatıyor ✌
Tabikide canim inşallah senin icinde ayni seyleri diliyorum bir yazi yazdim okursun oyüzden sagliksiz olanlari vücut kabul etmiyor en iyisini yapmak icin ugrasirmis.O yüzden tevekkül edip isyan etmemek hayatta hep güzel seyler sabirdan sonra gelir bunu unutmayin kızlar.. Öpüyorum sizleri rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu..
YouTube jinekoloji uzman doktoru kağan bey var muhtesem anlatiyor.mutlaka izleyin dinleyin derim.Çok güzel anlatıyor ✌
Canim yaziyor videonun üstündeCanım benim pc açmıyor kaan beyin tam adı nedir youtube dan bulayım
valla belirtilerin baya baya gebelik gibi duruyor. Hadi inşallah diyelimKızlar reglim gelmedi halen goguslerim bile tas gibi olurdu fosfos ama uclu degisti biraz emziren anneler gibi olmaya basladi kalin ucu sert ve etrafindaki noktalar cogaldı. Gogus ucum normalde genc kizken dümduz olurya anladiniz siz öyleydi.Şuan bi farklıSol kasikta batmalar vardi 15 gundur durdu hic agri yok suan sadece uyku var hep uyukluyom uykuya doyamiyom.regl yok halen bekliyorum birazdaha erken teste direniyom cunku 21.gunde ikinci pik olmustu ovu..belli olurmu sizce erkenmi daha
![]()
İnşallah canim dualarinizi eksik etmeyin bakalimvalla belirtilerin baya baya gebelik gibi duruyor. Hadi inşallah diyelim