• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mrvmmtz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
83
41
8
31
Arkadaşlar merhaba.. Bugün adetimin 10. Günü ve ben ovülasyon testi yaptım aşağıdaki gibi çıktı ilk defa yapıyorum. Kullananlar varsa anlamını bilen varsa yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum 😊
IMG-20200905-WA0000.webp

Pik olmuş, yarın çatlar bugunü yarını ve diğer gunu guzel değerlendirin :KK51: bol şans😚

Süper. Yakalamışsın. Bugün dahil 3 günü değerlendirmeye çalış. Tutar inşallahhh 🙏🤗

Pik olmuş, yarın çatlar bugunü yarını ve diğer gunu guzel değerlendirin :KK51: bol şans😚
Kızlarrr benimkinede bakabilirmisiniz ilk defa yapiyorum;) adetin 6.gününden beri bu şekilde degerlendiriyoruz 1 gün arayla.

Eklentiler

• 20200905_224616.webp
    20200905_224616.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 175
  • 20200905_173801.webp
    20200905_173801.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 181
Kızlarrr benimkinede bakabilirmisiniz ilk defa yapiyorum;) adetin 6.gününden beri bu şekilde degerlendiriyoruz 1 gün arayla.
12.gün pik olmuş 13 veya 14 çatlamış ve değerlenirmişsiniz tekrar koyulaşma var 2.çizgide eğer koyulaşma devam ederse gebelik ihtimali yüksek çünkü hamile kalanlarda da 2. Çizgi koyu çıkıyo 😊

12.gün pik olmuş 13 veya 14 çatlamış ve değerlenirmişsiniz tekrar koyulaşma var 2.çizgide eğer koyulaşma devam ederse gebelik ihtimali yüksek çünkü hamile kalanlarda da 2. Çizgi koyu çıkıyo 😊
Alakası yok böyle diyip boş umut aşılamayın. Benim hamileyken çok silik çıkıyordu mesela. Hamile olmadığım zamansa tam tersi çok koyu çıkıyordu adet tarihine yakın zamanlarda..

Alakası yok böyle diyip boş umut aşılamayın. Benim hamileyken çok silik çıkıyordu mesela. Hamile olmadığım zamansa tam tersi çok koyu çıkıyordu adet tarihine yakın zamanlarda..
Kişiden kişiye değişiyo heralde ben çok gördüm köyü çıkan sonra gebelikte pozitifi görenleri o yüzden söyledim tabi bir de 2.kez yumurtlayanlar oluyo o zaman da köyü çıkabiliyo
Benim de mesela li hormonum yüksek pko dan dolayı o yüzden benim de çok silik çıkmaz ama lh hormonu normal olanlarda dediğim gibi çıkıyo gördüğüm için söyledim ben de

Bence sizin bu konuda bir bilginiz yok sizin içinizi baya bir karartmışlar benim ilk hamileliğimde 2. Çizgi çok silik çıkmıştı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha neler neler bence bir araştırın siz bu konuları derim.

Bence sizin bu konuda bir bilginiz yok sizin içinizi baya bir karartmışlar benim ilk hamileliğimde 2. Çizgi çok silik çıkmıştı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha neler neler bence bir araştırın siz bu konuları derim.
Yalnız ben ovülasyon testinin hamilelik durumunda herkeste aynı etkiyi yaratmadığından bahsetmeye çalışıyorum. İdrar testinin değil.

Kişiden kişiye değişiyo heralde ben çok gördüm köyü çıkan sonra gebelikte pozitifi görenleri o yüzden söyledim tabi bir de 2.kez yumurtlayanlar oluyo o zaman da köyü çıkabiliyo
Benim de mesela li hormonum yüksek pko dan dolayı o yüzden benim de çok silik çıkmaz ama lh hormonu normal olanlarda dediğim gibi çıkıyo gördüğüm için söyledim ben de
Evet öyle herkeste farklılık olabiliyor. Benim bir arkadaşım gebelik testi yok diye ovülasyon yapmıştı mesela silik çıkmıştı pik değildi. Adeti gecikince hamile olduğunu öğrendi.

Evet öyle herkeste farklılık olabiliyor. Benim bir arkadaşım gebelik testi yok diye ovülasyon yapmıştı mesela silik çıkmıştı pik değildi. Adeti gecikince hamile olduğunu öğrendi.
Evet o zaman kişiden kişiye değişiyor uzun aylar ve yıllar hamile kalmayı bekleyenler olarak her şeyi deniyoruz araştırıyoruz bu kulüpte paylaşıyoruz bazen sabredemiyoruz testlerle kafayı bozuyoruz 🤷‍♀️😄 allah isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲

Canim cok teşekkür ederim umarim hic bir problem yok dedi doktor ama duzenli yapmiyorduk bu sefer işi sıkı tutuyoruz allahin izniyle inşallah dedigibiz gibi olur. Hep cizgi var sanki yaptigimda beri sol kasikta batmada var. Bugünde cizgi var kafam cok karisti hep duzenli oluyorum 28_30 günde bir hep düzenli olurum ayin 21 22 sinde olacagim. Bide boyle takip etmek istedim cok kalan varmis kızlar🙏

Merhabalarr benimkinede bakabilcwkmisiniz daha var dimii

Eklentiler

• 896E4680-C909-4AA7-A97E-A964B8B4E0BC.webp
    896E4680-C909-4AA7-A97E-A964B8B4E0BC.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 112
Back
X