Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben T çizgisini koyu gördüğüm sabah ve silik gördüğüm aynı günün akşamı yaptım :) Ertesi günü de akşam. Üffleye püfleye yani. Görev gibi. Off ne yoruldum ama değdi. Hamileyim :KK70:
Gözünüz aydın bende dediklerinizi aynen yaptım hayırlısı bakalım allah sağsalim inşallah kucağınıza almayı nasip etsin folic kullanımınız ne durumdaydı hamile kaldığınızda ben 1 ay devamlı kullandım baktım olmuyor mayıs ortası gibi bırakmıştım 3 gündür tekrar başladım

Gözünüz aydın bende dediklerinizi aynen yaptım hayırlısı bakalım allah sağsalim inşallah kucağınıza almayı nasip etsin folic kullanımınız ne durumdaydı hamile kaldığınızda ben 1 ay devamlı kullandım baktım olmuyor mayıs ortası gibi bırakmıştım 3 gündür tekrar başladım
7 - 8 aydır kullanıyorum düzenli olarak.

Kızlar bende ovulasyon testi alacağım adetim yarın bitiyor nasıl kullanmam gerek ve nezaman başlamam gerek. Yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim hepinize

çevremde 3 kişi ilk denemelerinde testle hamile kaldı. çift çizgi gördüğün an 4 gece üst üste ilşki.. sonra bırakıyorsun.. hepsinn oğlu oldu

çevremde 3 kişi ilk denemelerinde testle hamile kaldı. çift çizgi gördüğün an 4 gece üst üste ilşki.. sonra bırakıyorsun.. hepsinn oğlu oldu

çok sağol kuzum insllah bize de nasip olur Allahın izniyle. Peki ben nezaman baslamaliyim yarın adetim bitiyor çalışmalara baslayacagiz insllah. Ovulasyon testine demi yarın baslicam

bana göre 11. günde başlamalısın 15 16. günde normale göre çift çizgi görürsün ve yine sikikleşmeye başlayana kadar devam etmelisin

kizlar ovulasyon testi kullandim bu ay ilk defa ve bir iki gun degerlendirebildik en alttaki iki testi bugun yaptim silik cizgi ancak dunki daha silik kafam karisti biraz arastirdim gebelik olusmaya basladiginda koyuya gidebilirmis cizgiler yardimci olurmusunuz yanlis bilgimidir

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 263
Ben ovulasyon testi yapsam iyice stres takıntı yapardım. Ama bat in 10.11.12 ve 14. Günü verimli kullandım inş yumurtlama zamanına denk gelmiştir. Bat im 1 temmuzda bu arada

Bu ay ümidim var benim eğer mevzu çalışmaksa
Benim her ay ümidim vardi ama artik kalmadi canim bu ayda ebru destanin kitabini okudum ve kitabindaki kürlerle hamile kalan bir suru insan gordum ve bende yaptim o yuzden biraz daha olumlu bakmaya calisiyorum bir yandanda yine olmayacak diye kendimi yiyorum

Benim her ay ümidim vardi ama artik kalmadi canim bu ayda ebru destanin kitabini okudum ve kitabindaki kürlerle hamile kalan bir suru insan gordum ve bende yaptim o yuzden biraz daha olumlu bakmaya calisiyorum bir yandanda yine olmayacak diye kendimi yiyorum
Rabbim ol derse olmayacak şey yok bende agnucaston kullanıyorum inş faydası olur

Back
X