- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
yok canım henüz olmamış daha çok var gibi görünüyorDünki ovilasyon testi yumurtlama olmuş mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım henüz olmamış daha çok var gibi görünüyorDünki ovilasyon testi yumurtlama olmuş mu acaba
Adetinin kaçıncı günündfe yapmaya başladın tesleriBugünde böyle geldi canım
Adet döngün kaç gün. Ben adet bitimimden 5 gün sonra başlıyorum yapamaya tetleri18.08 2020 tarihinde ihtibaren canım adetim 16 da bitti salıdan başladım
o ZAMAN ZAANLAMAN İİ YANİ ERKEN BAŞLAMAN İİ OLMUŞ. SENİN BENCE 14. GÜNDE YURUTLAMAN LAZIM ÇÜNKÜ ADET DÖNGÜN KISAYMIŞAdet bitiminde 2 gün sonra yaptım 26 günde 1 oluyorum
günün belli bir saatinde gündebir kez yap. Mesela öğleden sonra saat 14:00 de yap. 2 saat öncesinde de sıvı alımını azaltEvet canım bu testi sabah akşam yapmak gerekiyor. Mu yoksa sabah yapsak akşam yapmasak olur mu
Çok mu damlattın açan canımAkşam ki böyle oldu neden acaba yanlış mı
Daha var canım bak böyle olduğunda yumurtluyorsun kaçıncı gününŞimdi böyle çıktı
Canım adetle beraber sayıyorsun adetin 8 gün sürüyorsa 7+4 11. Gün gibi adet döngün 28 günse yumurtlaman tahmini 14. Güne denk gelir yani 3 gün sonraya sen test yapmaya devam et4 gün canım adettim 16 ağustosda bitti
Resme tıklayınca bir sürü test fotosu çıkıyor. Yumurtan 21 22 ağustos da olmuş çatlamış bile. Bugün ve sonraki 2 günü de mutlaka degerlendirDünki ovilasyon testi yumurtlama olmuş mu acaba
Bunları ne zaman gördünDünki ovilasyon testi yumurtlama olmuş mu acaba