Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani illa pik görünce yapmak şart değil dimi asıl catlamadan sonra zaten dölleniyor yumurta mantıkenOluşur zaten sonraki iki gün muhtemelen catlama zamanıdır o zaman daha cok sansın var merak etme inş tutmuştur
Evet canısıYani illa pik görünce yapmak şart değil dimi asıl catlamadan sonra zaten dölleniyor yumurta mantıken![]()
İnşallah olur ya böyle bir mucizeye ihtiyacım varEvet canısı![]()
İnşallah çok aminİnşallah olur ya böyle bir mucizeye ihtiyacım var![]()
Bence değerlendirinBugün doktora gittim yumurtan çatlamış sıvısını görüyorum dedi bu ne demek yani tamam değerlendirin mi yoksa o sıvıyı görünce geç kalınmış mı demek bilen varsa destek olabilir mi
Çatlamada ilişki olduysa olurArkadaslar ben ovulasyon testinde pik gördüğüm gün ilişkiye girmedim 2 gün önce teste pik gördüm değerlendiremedim bir sonra ki iki günü değerlendirdim sizce gebelik oluşurmu ? Siz hangi günleri değerlendirdinizde hamile kaldınız acaba tecrübeliler yazabilirmi ??
Testi gecikmeden ne zaman sonra yapmıştınızBu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü
Ay inşallah vardır canım sonucunu yaz mutlaka birde kacıncı gün test yaptın acaba catlamadan ?Bu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü
Dün gecikmenin 1. Günüydü hemen akşamına yaptım hiç ihtimal vermedim hala daha veremiyorum çünkü belirtim yokTesti gecikmeden ne zaman sonra yapmıştınız
Anladım hayırlı olsun inşallahDün gecikmenin 1. Günüydü hemen akşamına yaptım hiç ihtimal vermedim hala daha veremiyorum çünkü belirtim yok
Ovulasyon testini mi diyorsunuz? Toksa gebelik testini dün gecikme yaşayınca yaptım öncesi ihtimal vermediğim için hiç test yapmadımAy inşallah vardır canım sonucunu yaz mutlaka birde kacıncı gün test yaptın acaba catlamadan ?
Ay inşallah vardır kuzum bize de haber verOvulasyon testini mi diyorsunuz? Toksa gebelik testini dün gecikme yaşayınca yaptım öncesi ihtimal vermediğim için hiç test yapmadım
Gebelik testinin fotografı varmı canımOvulasyon testini mi diyorsunuz? Toksa gebelik testini dün gecikme yaşayınca yaptım öncesi ihtimal vermediğim için hiç test yapmadım