Ovulasyon günleri birliktelik (tecrübeliler )

umutlu_97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
131
36
13
25
Arkadaslar ben ovulasyon testinde pik gördüğüm gün ilişkiye girmedim 2 gün önce teste pik gördüm değerlendiremedim bir sonra ki iki günü değerlendirdim sizce gebelik oluşurmu ? Siz hangi günleri değerlendirdinizde hamile kaldınız acaba tecrübeliler yazabilirmi ??

Oluşur zaten sonraki iki gün muhtemelen catlama zamanıdır o zaman daha cok sansın var merak etme inş tutmuştur
Yani illa pik görünce yapmak şart değil dimi asıl catlamadan sonra zaten dölleniyor yumurta mantıken 🥹

Bugün doktora gittim yumurtan çatlamış sıvısını görüyorum dedi bu ne demek yani tamam değerlendirin mi yoksa o sıvıyı görünce geç kalınmış mı demek bilen varsa destek olabilir mi

Arkadaslar ben ovulasyon testinde pik gördüğüm gün ilişkiye girmedim 2 gün önce teste pik gördüm değerlendiremedim bir sonra ki iki günü değerlendirdim sizce gebelik oluşurmu ? Siz hangi günleri değerlendirdinizde hamile kaldınız acaba tecrübeliler yazabilirmi ??
Çatlamada ilişki olduysa olur 🌸

Bu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü

Bu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü
Ay inşallah vardır canım sonucunu yaz mutlaka birde kacıncı gün test yaptın acaba catlamadan ?

Back
X