• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon, gebelik

Anonmkadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
5
0
1
25
Kızlar yanlış yaptım biliyorum da değilim 8 gün önce bitti ovulasyon testi aldım aşağıdaki gibi bu durum da çatlamış mı oluyor rengi silik ya da daha yumurtlamadım mı acaba bilgi verebilir misiniz. Ocak ayında reglim 15 gün geç gelmişti duphaston kullandım reglim bittikten 14 gün sonra hemen regl oldum denediğimiz halde bu ay da 3-5 gündür özellikle akıntım var neden olduğunu da anlayamadım lütfen bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi

Eklentiler

• IMG_9260.jpeg
    IMG_9260.jpeg
    137,6 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar yanlış yaptım biliyorum da değilim 8 gün önce bitti ovulasyon testi aldım aşağıdaki gibi bu durum da çatlamış mı oluyor rengi silik ya da daha yumurtlamadım mı acaba bilgi verebilir misiniz. Ocak ayında reglim 15 gün geç gelmişti duphaston kullandım reglim bittikten 14 gün sonra hemen regl oldum denediğimiz halde bu ay da 3-5 gündür özellikle akıntım var neden olduğunu da anlayamadım lütfen bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi
Catlama olup olmadığını ancak pik gördükten sonra anlardınız bu şekilde catlama mi değil mi anlaşılmaz

Yani pik görmeden çatlayıp çatlamadığını yada yumurtladıgınızı ancak bir kadın doğum uzmanı bilebilir. Burda ki hiç kimse bilemez.

Back