Cnm n11 de falan kredi kartlı ya o yüzden ordan alışveriş yapamıyorum kapıda ödeme lazım banadaCanım burdan nasıl ekleme yapılıyor bilmiyorym ama pharmatem sitenin adı medikal bölümde çıkıyor . Veya ovulasyon testi yaz n11- gittigidiyor gibi o da çıkıyor yanlarında siparişi verdim ben bakalım umarım Cuma gelir ❤ Sen de mi sipariş vereceksin
KuZum ya yanlış olmasın sitenin adı pro.net olarak çıkıyor geldiği yer pharmatem ama zaten hemen çıkıyor görürsünCanım burdan nasıl ekleme yapılıyor bilmiyorym ama pharmatem sitenin adı medikal bölümde çıkıyor . Veya ovulasyon testi yaz n11- gittigidiyor gibi o da çıkıyor yanlarında siparişi verdim ben bakalım umarım Cuma gelir ❤ Sen de mi sipariş vereceksin
Bak yaPikten sonra siliniyor. Daha sonra devam etmedim ben. Silindiği gün ve takip eden üç gün ilişki olsun diyorAselece ama ben 2 gün değerlendirdim. Tembellik yaptım
Ben de bilmiyordum ki ilk zamanlar. Sonra baktım meğer bizim yumurta çok nazlıymış.bi kere salındı mı sperm bulması gerekiyormuş :))) hayırlısı olsunBak yabiraz gaz verseydin kendine ama olsun allahım nasip edecekse her türlü olur benim eşim diyor ki bu koydekilet filan eskiden nasıl pat diye kalıyordu eskiden yumurtlama günü mü varmış evlenen gebe kalıyor hmeen haklı valla brnim de aklım ermedi Evlenmeden önce her ilişkide gebelik ihtimali var sanırdım yumurylama bilmiyordum bende ne yalan söyleyim
E haklılar vallaHahhhah bnmde esim aynisini soyluyo bizim beylerin kafa bir calisiyo
Ayy iyi yalnız değilim yaaBen de bilmiyordum ki ilk zamanlar. Sonra baktım meğer bizim yumurta çok nazlıymış.bi kere salındı mı sperm bulması gerekiyormuş :))) hayırlısı olsun
6 ay olmuş biz denemelere başlayalı. Ben hiç doktora gitmedim.Ayy iyi yalnız değilim yaakızlar nar suyu içiyorum dr rahiö inceliği var dediği için fikriniz var mı deneyen ya da olumlu duyan saraçoğlunun tavsiyesi. Bir de sizler dr takibinde misiniz yani 1 yılı aşkın olup test vs yapıp yoksa 1 yıl öncesi kendi imkanlarınızla kalmak adına mı takip yapıyorsunuz ben biç ay başladom hormon sperm testine vs bir tek hsg kaldı işte
Evet doktor işi bna iyice stres yapar. Denemelere devam. Bizim için hayırlı bi zaman var, o zamanı bekletiyor Rabbim. Sabretmemiz lazım canım.Gtme ztn insan strese giriyo hem onlarda 1sene olmadan gelmeyin diyolar
Sorma bende kullandım Yasmin değildi ama dr onların etkisi yok diyor da işte belli de olmuyor zaten allahım ne zmaan nasip edecekse o zman veriyorAmin gerçekten zor surecmis boyle olacagini bilsem hic icermiydim o yasmini ahhh ahhh
Heveslerin gerçek olur inşallah canım :)))Kesinlikle oyle ama insan hemen olsun istiyo bebek arabasi istyrm puset kanguru ohh daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?