- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 32
Daha başlamadım KuZum son günüm yarın adette ondan sınra başlayacağım inşallah 2 günüm var yani başlamaya sen ne durumdasınAynen sen simdi ne durumdasin ovulasyon a baslamadin dimi daha ayni zamanda hamis oluruz ins hepimiz
Ben hiçbir şeye yormak ve ümitlenmek de istemiyorum ama üç gündür adet gibi sancım var, göğüslerim şiş. Çok uykum geliyor ama oruçtandır diye düşünüyorum. Erken gebelik testim var pazar günü yaparım sanırım.Yumurtalamaya göre 6 gün var regl olmama. Vücudumda hiçbir değişiklik yok. Gebelik testini yaptım bu sabah ama negatif çıktı. En uygun zaman benim için haftasonu yapmak çünkü erken şuanda.
Sende güzel belirtiler var. İnşallah hamileliktendir :))Ben hiçbir şeye yormak ve ümitlenmek de istemiyorum ama üç gündür adet gibi sancım var, göğüslerim şiş. Çok uykum geliyor ama oruçtandır diye düşünüyorum. Erken gebelik testim var pazar günü yaparım sanırım.
ben 2 gündür pik gördüm degerlendirdik 2 gün daha degerlendircez sonra bekleme Allah nasip ederseDaha başlamadım KuZum son günüm yarın adette ondan sınra başlayacağım inşallah 2 günüm var yani başlamaya sen ne durumdasın
İnşAllah müjdeli haberini alırızben 2 gündür pik gördüm degerlendirdik 2 gün daha degerlendircez sonra bekleme Allah nasip ederse
1 sene oldu, bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.Sende güzel belirtiler var. İnşallah hamileliktendir :))
Bende bu siteden sipariş verdim canim memnumdumdaCanım burdan nasıl ekleme yapılıyor bilmiyorym ama pharmatem sitenin adı medikal bölümde çıkıyor . Veya ovulasyon testi yaz n11- gittigidiyor gibi o da çıkıyor yanlarında siparişi verdim ben bakalım umarım Cuma gelir ❤ Sen de mi sipariş vereceksin
Bugunu degerlendir yarin test yap ona gore catladi mi pik devam ediyor mu bakalımEki Görüntüle 2271959 sağdaki t çizgisi soldaki de c çizgisi normal bakınca ikisinin kötülüğü aynı gibi geldi bu duruma göre yumurtlamamı büyük ihtimalle yarın mı? Bugünü de değerlendirecektik zaten
Tamam amaç çatlasa bile o gün de denemek lazım ama sonraki gün de devam etmeli miyizBugunu degerlendir yarin test yap ona gore catladi mi pik devam ediyor mu bakalım
Pik oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha degerlendirilmeliTamam amaç çatlasa bile o gün de denemek lazım ama sonraki gün de devam etmeli miyiz
Tamam teşekkür ederimPik oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha degerlendirilmeli
Sukurler olsun evet canim 2 gun daha sonra yok senden rica etsem toplu test resimleri atar misinAselece sanirim catlamayida gördükben 2gunu degerlendirdim bi 2gun daha dimi cnm
Ayy süper ya allah bize de nasip etsin inşAselece sanirim catlamayida gördükben 2gunu degerlendirdim bi 2gun daha dimi cnm
Sürekli koyu çıkarAyy süper ya allah bize de nasip etsin inşpeki bir şey aklıma geldi diyelim pik oldu ama sonra çatlamadı o zmaan teste nasıl yansıyor?
Hadi ya bunu öğrendiğim iyi oldu aselece zamanı gelince bana yardımcı olacağından Emin’im bugun son günüm yarın da testlerim geliyor inşallah bakalım nasıl olacak yarından sonra da hsg varSürekli koyu çıkar
Hic bir sey icin stres yapma rahat ol. Çünkü her sey zamani gelince oluyor.. hakkinda hayirlisi olsun.. sonuna kadar yardimci olurum canimHadi ya bunu öğrendiğim iyi oldu aselece zamanı gelince bana yardımcı olacağından Emin’im bugun son günüm yarın da testlerim geliyor inşallah bakalım nasıl olacak yarından sonra da hsg var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?