- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Yok canim gec degil 30 1 2 degerlendirin mutlaka sonrada duzenli iliskiye devamCanım ben dün değerlendiremedik eşim evde yoktu.bugün değerlendirsem geçmi kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim gec degil 30 1 2 degerlendirin mutlaka sonrada duzenli iliskiye devamCanım ben dün değerlendiremedik eşim evde yoktu.bugün değerlendirsem geçmi kaldım
Pik degil canim daha kac gunde bir adet görüyorsunselamün aleyküm ben adetimin bittiği gün bittiği gün 27 nisanda başladım yapmaya. son yaptığım tarihsiz olan 30'unda yaptığım. yorumlayabilir misiniz acaba?
ben 30 günde bir adet görüyorum..Pik degil canim daha kac gunde bir adet görüyorsun
Günlük devam et bakalim canim. Hangi gün yumurtlarsan üstünden 14 gun sonra adet görürsün ki insallah piki degerlendirip hamile kalirsinben 30 günde bir adet görüyorum..
ama ramazan giricek araya =(Etkilemez. Ama dedigim saatlerde yap
devam ettiğim sürece o günleri değerlendirmem gerekir mi acaba? biraz gribimdeGünlük devam et bakalim canim. Hangi gün yumurtlarsan üstünden 14 gun sonra adet görürsün ki insallah piki degerlendirip hamile kalirsin
Tmm canım hayırlısı bakalımYok canim gec degil 30 1 2 degerlendirin mutlaka sonrada duzenli iliskiye devam
Kuzum testi 12 ile 16 saatlerinde yap oruc etkilemez lh i. Zaten vücudu 2 saat onceden test icin susuz birakiyorsun. Pik oldugu zaman da akşam degerlendirirsinizama ramazan giricek araya =(
Kuzum bol bol limonata ic kesinlikle ilac alma bitki cayi kesinlikle icme. Piki gördüğün zaman 4 gün degerlendirmen gerekiyor ama griplikten degerlendiremezsen yapacak bir sey yok once sağlığın. Diger ay piki bekleriz hamile kalmazsan. Canını sıkma herseyin başı sağlık moral..devam ettiğim sürece o günleri değerlendirmem gerekir mi acaba? biraz gribimde
Maşallah bak sonunda canim. Pik olmuş yarin da mutlaka yap iyice koyu cikacagini umut ediyorum akintinin işareti bak pik oldu. Bugunu degerlendirin mutlaka. 30 1 2 3 degerlendirin tamam mi canimAselece az önceki testim böyle çıktı en alttaki sanki pik oluyor gibi dimi artık cok sükür
Tamam canım inşallah önümüzdeki 4 gün değerlendirelim ozaman kuzum allah razı olsun valla vakit geldi sanırım allahım sonunuda hayr etsin başarıp hayırlı evlat nasip etsinMaşallah bak sonunda canim. Pik olmuş yarin da mutlaka yap iyice koyu cikacagini umut ediyorum akintinin işareti bak pik oldu. Bugunu degerlendirin mutlaka. 30 1 2 3 degerlendirin tamam mi canim
Aminn inşallah ama unutma yarin bir test yap bakalim iyice koyu cikarsa 5. Günü de degerlendirisin unutma tamam mi bir de iliskiden sonra kalça altina yastik koy ve ayaklarini yukari kaldir 15 dakika bekle.Tamam canım inşallah önümüzdeki 4 gün değerlendirelim ozaman kuzum allah razı olsun valla vakit geldi sanırım allahım sonunuda hayr etsin başarıp hayırlı evlat nasip etsin
Tamam canım benim duruma göre yaparım ozaman sağolasın kuzum. Belime yastık koyuyorum hep inşallah yine uygulayacağım canım dua etAminn inşallah ama unutma yarin bir test yap bakalim iyice koyu cikarsa 5. Günü de degerlendirisin unutma tamam mi bir de iliskiden sonra kalça altina yastik koy ve ayaklarini yukari kaldir 15 dakika bekle.
Canım yeni test yaptım bakar misinAminn inşallah ama unutma yarin bir test yap bakalim iyice koyu cikarsa 5. Günü de degerlendirisin unutma tamam mi bir de iliskiden sonra kalça altina yastik koy ve ayaklarini yukari kaldir 15 dakika bekle.
Canim c ve t ayni renkte ama koyu degil niye boyle oldu sivi alimina dikkat etmissindir sormuyorum bile. Neden test boyle cikti anlamadimCanım yeni test yaptım bakar misin
Bilmiyorum valla canm tabiki dikkat ettim 3 saatten fazla hemdeCanim c ve t ayni renkte ama koyu degil niye boyle oldu sivi alimina dikkat etmissindir sormuyorum bile. Neden test boyle cikti anlamadim
Cnm o son testim di dün emin olamadım bi kactane yaptım bi arkadaşımdan rica ettim ondan bi test aldım bak atacağım simdiCanim c ve t ayni renkte ama koyu degil niye boyle oldu sivi alimina dikkat etmissindir sormuyorum bile. Neden test boyle cikti anlamadim
Yok canim pik değil daha malesef.. kacinci gun bu aradaCnm o son testim di dün emin olamadım bi kactane yaptım bi arkadaşımdan rica ettim ondan bi test aldım bak atacağım simdi