Aynen, ben de öyle dikkatli olmayı planlıyorum ama yine de umudumuzu yitirmeyelim belki bu ay olumlu olur sonuçlarımız, olmazsa gelecek aya daha tecrübelendik gerçekten, üstte yeniden tüm testlerimi birleştirip koydum bakmak istersenİlk ayın tecrübesizliği diyelim önümüzdeki ay çok daha dikkatli yapicam testleri
Canım sanki 14 u koyulasmis senin 15 inde geri açılmış 14 ü yumurtlama olabilir seninAynen, ben de öyle dikkatli olmayı planlıyorum ama yine de umudumuzu yitirmeyelim belki bu ay olumlu olur sonuçlarımız, olmazsa gelecek aya daha tecrübelendik gerçekten, üstte yeniden tüm testlerimi birleştirip koydum bakmak istersen
İnş öyledir çünkü o günü değerlendirdik : )Canım sanki 14 u koyulasmis senin 15 inde geri açılmış 14 ü yumurtlama olabilir senin
Genel olarak hepsine bakınca en koyu o gözüküyor bende kendiminkini aynı bu hesapla yaptım kendimce en koyu gün yumurtlama dedim değerlendirdikİnş öyledir çünkü o günü değerlendirdik :)
Ahahaha valla haklısınGenel olarak hepsine bakınca en koyu o gözüküyor bende kendiminkini aynı bu hesapla yaptım kendimce en koyu gün yumurtlama dedim değerlendirdikyani ilginç olanda iki test yapamayan konuşup duruyoruz çok deneyimli biri de çıkıp detaylıca açıklamıyor inşallah hamile kalırız kalırsak valla gülerim halimize testlerden anlamaya anlamaya bebiş geldi deriz
Dün yazmostim galiba oraya eklediler mı bilmiyorum kiAhahaha valla haklısınnapalım kendimizce yaptık bişiler haziran gebelik bekleyenlere de katılsana ben yazdırdım batımı orda bekleyenlerle bekliyorum, beraber bekleriz
Konu sahibi görünce ekler mutlaka bazen gözden kaçabiliyor, etiketleseydinDün yazmostim galiba oraya eklediler mı bilmiyorum ki
Etiketleme yapmayı bilmiyorum kiKonu sahibi görünce ekler mutlaka bazen gözden kaçabiliyor, etiketleseydin
Baktım göremedim yorumunu, etiketlemek istediğin kişinin nickinin başına @ koyuyorsun @ koyup nickini yazınca zaten kadınlar kulübü üyeleri çıkıyo seçedebilirsin tamamını yazadabilirsin böylece oluyorEtiketleme yapmayı bilmiyorum ki
Dur deniyeyimBaktım göremedim yorumunu, etiketlemek istediğin kişinin nickinin başına @ koyuyorsun @ koyup nickini yazınca zaten kadınlar kulübü üyeleri çıkıyo seçedebilirsin tamamını yazadabilirsin böylece oluyor
YazdımDur deniyeyim
28. Gün olursam ayın 14 ü ama geçen iki aydaki gibi erken olursam 11 yada 12 si bakalım som iki aydır 24 gunde ve 25 günde bir oldumDur deniyeyim
Merhaba canim hatirliyorum seni. Bebis dogdu 9 aylik oldu maşallah.. Allah isteyen herkese versin16.17 18 19 20 degerlendirin canimAselece selamlar canım nasılsın
Geçen sene ilk ovulasyon testimi sen takip etmiştin o zaman gebeydin şimdi doğmuştur bebişin Rabbim hayırlı evlat etsin
Bu topici ilk açtığın zamanlardı beni hatırlar mısın bilmem
Henüz gebelik elde edemedim malesef tabi doktora gittim ocak ayında ama virüse takıldık neyseki bi sorun olmadığını söyledi
Ben bu ay yine ovulasyon yapayım dedim bide sen bakar mısın testlerime rica etsem
16.günde pik oldu bugün 20.gün tekrardan koyu çıktı neden olabilir acaba
Merhaba canim hatirliyorum seni. Bebis dogdu 9 aylik oldu maşallah.. Allah isteyen herkese versin16.17 18 19 20 degerlendirin canim
Evet ikinci cizgi gorunuyor bir test daha yap hadi hayirli olsun inşallah canim guzel haber ver bizeAselece canım bakar mısın gebelik var mı sence
Canim hamileyim ben Allah senden razı olsun bayagi uğraşıyorsun herkesle hakkını helal etEvet ikinci cizgi gorunuyor bir test daha yap hadi hayirli olsun inşallah canim guzel haber ver bize
Helal olsun canim hayirli olsun saglicakla kucagina al inşallah bebisini.. cok sevindimCanim hamileyim ben Allah senden razı olsun bayagi uğraşıyorsun herkesle hakkını helal et
Çok sağol canım Allah razı olsun Rabbim olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahHelal olsun canim hayirli olsun saglicakla kucagina al inşallah bebisini.. cok sevindim