- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Canım ben yumurtlama günümde denedim gündüz üçtede pikti gece onbir de yine aynı piktiGeçen ay adetim bittikten 3 gün sonra akıntım geldi. Bu ay adetim bittikten sonra takıp ettim kendimi gelmedi.teste göre 5gün önce yumurtlama ve çatlama oldu. Açıkcası kafama taktım ovulasyon testi yanıltımı die. Dün yapmadım testi. genelde öğlen saat 15.de yapıyordum bu akşam yapsam olurmu yoksa yarını bekleyim mi.
Sağol canım Allah razı olsun Allah herkese nasip etsinRabbim insallah hamilelik nasip etsin dualarimdasiniz
Koyu gordugun gunu +catladigi gunu+ catladiktan sonra 2 gun daha degerlendirmen gerekiyor canimO koyu cizgiyi gordum ya butun stresim gitti.cok rahatladim açikçasi.bu aksamda test yaptim digerlerinin saatinde böyle cıkti.Eki Görüntüle 2619966
Ilişki de şöyle oluyo testi sekizde yapiyorum iliski 12den sonra oluyo o yuzden takvimde boyle isaretliyorum da acabaa dogru yolda miyim bu gece bos gecmeyi dusunuyorum
Tesekkur ederim canm çok bunalttim seni hakkini helal et insallah guzel haberlerle donerimKoyu gordugun gunu +catladigi gunu+ catladiktan sonra 2 gun daha degerlendirmen gerekiyor canim
Canım resmini atarsan testinin daha net anlayıp yorumlayabilirizKızlar dün yapışkan sıvı geldi demiştim akşam test yaptım t çizgisi önceki testlerime göre bıraz daha pembeydi. Bi yarım saat önce yaptım t çizgisi c den daha koyu oldu. Öyleyse yumurta demek
Resim atamıyorum deniyorum ama nasıl olucakCanım resmini atarsan testinin daha net anlayıp yorumlayabiliriz
Resmi ss alip tekrar deneseniz? Eger telefondan giriyorsanizResim atamıyorum deniyorum ama nasıl olucak
Evet canım uygulama dan girince yollanmıyor ama Google den girince oluyor resmi kırp eğer büyükse bideResmi ss alip tekrar deneseniz? Eger telefondan giriyorsaniz
Resim atamıyorum deniyorum ama nasıl olucak
Yuvarlak içine aldığım yere tıklayın öyle eklersin resimResim atamıyorum deniyorum ama nasıl olucak
Yumurtlama var canım
Helal hos olsun inşallah guzel.haberlerle donersinTesekkur ederim canm çok bunalttim seni hakkini helal et insallah guzel haberlerle donerim
Ayy insallah yaHelal hos olsun inşallah guzel.haberlerle donersin
Bugün yaptınmı yumurtlama olur belki öyle gösteriyor testlerKızlar testlerimin boyle olması normal mi
Yaptim duzenliyorum birazdan atacagim bi de siz bakinBugün yaptınmı yumurtlama olur belki öyle gösteriyor testler
Bekliyorumm bende dün yumurtlama gördüm bugün çatlama olmuş şimdi yaptım bende silinmiş çizgiYaptim duzenliyorum birazdan atacagim bi de siz bakin