- 20 Kasım 2019
- 207
- 61
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorumm bende dün yumurtlama gördüm bugün çatlama olmuş şimdi yaptıYaptim duzenliyorum birazdan atacagim bi de siz bakin
Daha olmamış ama yakın yumurtlama devam sabırlaBugünkü testim de bu sekilde sabirla bekliyorum yumurtlamayi
Ay baya baya yumurtlama ve catlama masallah ne guzel darisi basima insallah :)Bekliyorumm bende dün yumurtlama gördüm bugün çatlama olmuş şimdi yaptı
Daha olmamış ama yakın yumurtlama devam sabırla
İnşAllah canım darısı başına inşallah sağlıklı gebelikle sonuçlanır sayfa sonuna da gebelik testimi koyarımAy baya baya yumurtlama ve catlama masallah ne guzel darisi basima insallah :)
Insallah en kisa zamandaİnşAllah canım darısı başına inşallah sağlıklı gebelikle sonuçlanır sayfa sonuna da gebelik testimi koyarım
Bence her ihtimale karşı bugünü değerlendir bugün bayağı koyu bazılarında çok aşırı koyulaşma olmayabilirmiş her ihtimale karşı değerlendir derim benKızlar bir anormallik var mı sizce? Pike cok yakin ama hic pik olmadi. Ne yapmam lazım
Bende de olmuştu ben strip test kullandım aldığım kadın hormonsal iniş çıkışlardan böyle olabileceğini söyledi gerçekten de teste devam edince tam pik olduğunu gördüm devsm et testeEki Görüntüle 2622017 Meraba kızlar ilk defa kullanıyorum pek anlamıyorum yazısız olan bugünki test neden silikleşmiş anlayamadım ya yardımcı olurmusunuz 3 gün pik değildi ama 4 gün neden silikleşir ki kurallara uyarak yaptım sıvı almadım ama niye yani
Ama keşke üç yazanı değerlendirseydin çünkü kaset testler bazen herkeste aynı mosmor koyulukta olmayabilirmiş kullananlar görünce onlarda yorumu yazar üç yazan epey koyu duruyorEki Görüntüle 2622017 Meraba kızlar ilk defa kullanıyorum pek anlamıyorum yazısız olan bugünki test neden silikleşmiş anlayamadım ya yardımcı olurmusunuz 3 gün pik değildi ama 4 gün neden silikleşir ki kurallara uyarak yaptım sıvı almadım ama niye yani
Değerlendirdim canım zaten ihtimale karşı yakın diyip değerlendirdimmmm senden pik midir oAma keşke üç yazanı değerlendirseydin çünkü kaset testler bazen herkeste aynı mosmor koyulukta olmayabilirmiş kullananlar görünce onlarda yorumu yazar üç yazan epey koyu duruyor
Pik olabilir o iyi ki değerlendirmişsin bugün de değerlendir eğer dünkü pikse bugün çatlama olmuştur bugün değerlendir ama teste devam et yinede belki çok koyu olduğunu da görürüzDeğerlendirdim canım zaten ihtimale karşı yakın diyip değerlendirdimmmm senden pik midir o
EVEt bel agrımda var bugun degerlndiryim Ozaman cok sağolunPik olabilir o iyi ki değerlendirmişsin bugün de değerlendir eğer dünkü pikse bugün çatlama olmuştur bugün değerlendir ama teste devam et yinede belki çok koyu olduğunu da görürüz
Rica ederim inşallah tutar gönlünce olsunEVEt bel agrımda var bugun degerlndiryim Ozaman cok sağolun ❤❤
Insallah Rabbim yüzümüze gülsün bu ay meryem suresinde okumaya başladım aynı zamanda diaformin folica30 ve hayıt tohumu içiyorum hayırlısı Allahtan bunlar sadece vesile olacak veren Rabbim Meryem süresi içime ferahlık verdi cok ümitliyim bu aydanRica ederim inşallah tutar gönlünce olsun
İnşAllah bizleri de dualarına kat canım benimInsallah Rabbim yüzümüze gülsün bu ay meryem suresinde okumaya başladım aynı zamanda diaformin folica30 ve hayıt tohumu içiyorum hayırlısı Allahtan bunlar sadece vesile olacak veren Rabbim Meryem süresi içime ferahlık verdi cok ümitliyim bu aydan
Her amansız öle yapıyorum zaten namazlarımda da benve benim gibi ben kadar bebek sahibi olmak ısteyen varsa sen hepsine nasip et Rabbim kimsenin kucağını boş bırakma diye diyeİnşAllah bizleri de dualarına kat canım benim
Allah razı olsun amin inşallahHer amansız öle yapıyorum zaten namazlarımda da benve benim gibi ben kadar bebek sahibi olmak ısteyen varsa sen hepsine nasip et Rabbim kimsenin kucağını boş bırakma diye diye ❤
Evet canım öyle olmuşKızlar selamlar
Çok anlamıyorum ama buradan okuduklarım doğrultusunda 14.gün pik oldu 15.gün de çatladı diye düşünüyorum ama sizce 14.gün pik olmuş mu? Eki Görüntüle 2622211