- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Sonuç nedirKızlar dayanamadım bu saatte gidip gebelik testi alıp yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç nedirKızlar dayanamadım bu saatte gidip gebelik testi alıp yaptım
BekliyoruzzVe bu konudada yardıma ihtiyacım var
Bekliyoruzz
T silik ama yanılma ihtimali varmıdır ki hala umut yok o kadar olmıcağa odaklanmışımAy bugün kaçıncı hamileliğe şahit oldum hayırlı olsun canım
Canım neresi silik daha ne olacak gözünü seveyim ya bal gibi var bebekT silik ama yanılma ihtimali varmıdır ki hala umut yok o kadar olmıcağa odaklanmışım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahT silik ama yanılma ihtimali varmıdır ki hala umut yok o kadar olmıcağa odaklanmışım
Olayın şokundayım ondan sanırım sağol canım sorularıma cevap verdiğin içinAy bugün kaçıncı hamileliğe şahit oldum hayırlı olsun canım
Sağol inşAllahHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Rica ederim güzelim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahOlayın şokundayım ondan sanırım sağol canım sorularıma cevap verdiğin için
Ya bariz iki çizgi var ben demedim mi sanaaaa. Gebelik testinde ikinci cizgi silik de olsa gozukuyorsa gebelik var ay cok mutlu oldum senin adina :)Yalnız t silik
Valla ben ihtimal vermemiştim iyiki test yapma fikri aklıma getirdiniz sağolunYa bariz iki çizgi var ben demedim mi sanaaaa. Gebelik testinde ikinci cizgi silik de olsa gozukuyorsa gebelik var ay cok mutlu oldum senin adina :)
Bana dua edin olur mu yarin Allahin izniyle ovülasyon testi lne baslayacagimValla ben ihtimal vermemiştim iyiki test yapma fikri aklıma getirdiniz sağolun
Tabii ki canım Allah gönlüne göre versin inşallahBana dua edin olur mu yarin Allahin izniyle ovülasyon testi lne baslayacagim
Amin Allah razı olsun inşallah :)Tabii ki canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Rabbim inşAllah sanada nasip etsin hatta isteyen herkese nasip etsin inşAllahBana dua edin olur mu yarin Allahin izniyle ovülasyon testi lne baslayacagim
Amiiin amiin inşallahRabbim inşAllah sanada nasip etsin hatta isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Teste devam canımKizlar ilk testimi yapmış bulunmaktayım devam mı sizce yoksa erken mi başladım adetim bittikten sonraki gun basladim