- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Canim sıvı alımına dikkat ediyorsan bu testlerde yumurtlama henüz yokMeraba Aselece tek olan bugünün silinmiş sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sıvı alımına dikkat ediyorsan bu testlerde yumurtlama henüz yokMeraba Aselece tek olan bugünün silinmiş sanki
Aksam yapma canim yarin ayni saatte yap bakalim bir de her halikarda 2 gune bir iliski olsun yumurtlama gorene kadarCanım Aselece akşam yapmama gerek varmı adetim geç olcak sanırım
Resmen ben pik oldum diyor testin canim. Bunu degerlendir mutlaka yarin tekrar test yap catladigini gorelim ona gore iliski plani cizeriz
Öğlen 12.00 ile 16.00 arasinda bir saatte yada aksam 20.00 ile 22.00 arasinda.. oglen saatleri arasinda yaptiysan hergun ayni aralikta yap bir gun oglen bir gun aksam olmasin canim. Test yapmadan 2 saat oncesi sivi alimini birakmalisinAselece canım testi hangi saatler de yapmak gerek benim bugün elime geçti kargom şimdi geldi saat kaç aralığında yapayım
Yok canim catlamak uzere aksam bir test daha yap bakalim muhtemelen silinecekAselece dünle bugünü değerlendirdik ama tam silik değil bugün çatlamamışmı
Tamam canım artık elimizden geleni yaptık dünle bugün. Yarın işteyiz allah nasip ederse olurYok canim catlamak uzere aksam bir test daha yap bakalim muhtemelen silinecek
Çok teşekkür ederim canım ben bu aksam başlayayımÖğlen 12.00 ile 16.00 arasinda bir saatte yada aksam 20.00 ile 22.00 arasinda.. oglen saatleri arasinda yaptiysan hergun ayni aralikta yap bir gun oglen bir gun aksam olmasin canim. Test yapmadan 2 saat oncesi sivi alimini birakmalisin
Canim T cizgisi C cizgisinden koyu oluncaya kadar test yapmalisin bir de bu saatlerde degil saat oglen 12 ile 16 arasinda yada aksam 8 ile 10 arasinda olmaliİkisi de silik gibi
Tamam canım ya ben saat 10 da yaptım da fotoyu geç gönderdimCanim T cizgisi C cizgisinden koyu oluncaya kadar test yapmalisin bir de bu saatlerde degil saat oglen 12 ile 16 arasinda yada aksam 8 ile 10 arasinda olmali
Evet canim aksam 8 ile 10Bide 8 ile 10 arası dediğin saat akşam 8 ile 10 demi canım 20.00 ile 22.00 arası
Ikiside ayni cikmis canim bugünü degerlendirin. Muhtemelen birden fazla yumurtan oluşmuş mutlaka degerlendirin catlama gorene kadar devam edin testlere ve iliskiyeAselece merhaba
Çubuk test pozitif gibi duruyor diğeri tam pozitif olmamış gibi. Sence hangisine güvenmeliyim?
Eki Görüntüle 2607348