Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak T yokken oluşmaya başlamış. Sabırla inançla testlere devam et canim piki goreceksin insallah.Eki Görüntüle 2604668
Aselece Sıvı alımına dikkat etmeme rağmen testlerim silik sanki bana mı öyle geliyor acaba ? 2 saat önceden bırakıyorum sıvı alımını. C bile silik sanki.
Ovulasyon testi diye yaz internetten ucuz olanlardan siparis ver. Herhangi biri olabilirBana yardımcı olabilecek var mı bende ovulasyon takibi yapmak istiyorum hangi testten almam gerekli bilgi verir misiniz
Hepsi güvenilir mi ilk defa kullanacamOvulasyon testi diye yaz internetten ucuz olanlardan siparis ver. Herhangi biri olabilir
Evet pik olunca atayım tekrar teyit etmiş oluruz, teşekkür ederimBak T yokken oluşmaya başlamış. Sabırla inançla testlere devam et canim piki goreceksin insallah.
Genelde o kullanılıyor zaten canim alabilirsin.Laboquick var canım o iyi mi ondan alayım
Henüz değil canim devam et bir kac gun daha bakalim
Tamam peki devam edeyimHenüz değil canim devam et bir kac gun daha bakalim
Testlere devam et canim. Köyü olduğu ve silindiği gunleri degerlendir insallah.. pik görmesen de koyu gunleri degerlendirdigin icin tutabilir. Şayet tam.pik göremezsen adet olursan ilk 3 gunu icinde hormon testi yaptir. Yumurta büyümüyor olabilir. Ona gore hareket edersin hic moralini bozma elbet çareler bulunur sebepler bilinsin yeter ki...Eki Görüntüle 2605488
Aselece Daha da koyulaşacağına silinmeye başladı testim. Ben bu ay denemek için regle kadar devam edeceğim testim yeterse, 14-15 Mart değerlendirdim yine de her ihtimale karşı. Ama moralim bozulmuyor desem yalan olur. Tam pik bile göremiyorum 2 aydır.
Pik olmuş yumurtlama başlamış degerlendir bugunu catlamayi gorene kadar iliskiye ve test yapmaya devam edinMerhaba arkadaşlar yumurtlama olmuş mu sizce?
Evet canim pik yaklasiyorMeraba arkadaşlar Aselece yaklaşıyomuyum
Testlere devam et canim. Köyü olduğu ve silindiği gunleri degerlendir insallah.. pik görmesen de koyu gunleri degerlendirdigin icin tutabilir. Şayet tam.pik göremezsen adet olursan ilk 3 gunu icinde hormon testi yaptir. Yumurta büyümüyor olabilir. Ona gore hareket edersin hic moralini bozma elbet çareler bulunur sebepler bilinsin yeter ki...
Bu testten bi saat sonra test yaptım silikti ikisi de. Bir saat içinde çatlama olur mu?Pik olmuş yumurtlama başlamış degerlendir bugunu catlamayi gorene kadar iliskiye ve test yapmaya devam edin
Çatlamaya başlamıştır olabilir.. bugünü yarını ve 2 gun daha ara vermeden degerlendirinBu testten bi saat sonra test yaptım silikti ikisi de. Bir saat içinde çatlama olur mu?