Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bi an korktum bende yumurtam oluşmadı mı diye ilk denemem bu ay 3 yıldır bekliyorum olmadı bende son çare teste başladım bakalım inşallah vesile olurNormal silinir koyulasir günden gune degisir cunku lh degeri insanda hergun vardir ve değişir. Biz sadece en yuksek oldugu gunu bulucaz. O yuzden teste devam canim
Evet cnm saglıkla kucagıma alırım ıns sabretmek cok onemlıymıs cok zor zamanlar yasadım ınsallah allah tekrar yasatmaz Bebişini öpüyorum kendinize dikkat edinSen cok bekledin sabırla. Allah mucizeni verdi inşallah. Sağlıcakla gelsin bebisimiz
2 gün koyuydu hatta t daha koyuydu bugün t açık renk çatlamış demek oluyor değil mi ? Bugün ve yarını da değerlendirmeliyiz ?Merhaba illa T cizgisi cok koyu olacak diye kural yok. Testlerde ikisi esit olup diger gun T siliniyorsa zaten yumurtlama gerceklesmis demektir. Ovulasyon günü ates olcmene gerek yok zaten sıcak basar diger gunlere nazaran. Meselâ su an ovu testi yapsam yumurtlamayi görürüm net. Cunku diger gunlere nazaran sicak basiyor ve adet agrisi gibi agrim var. Ve bugunden itibaren 14 gun sonra hastalik günüm. Cift cizgi görünce de catlamayi gorene kadar test yapmaya devam etmelisiniz ve iliski olarak mesela iki gun cift koyu cizgiyse ve 3. Gun T vizgisi siliklestiyse ilk 2 gunu catladigi gunu ve 2 gun daha degerlendirmeniz gerekir
Zaten catlamayi gorene kadar iliski ve teste devam edin canim tabiki sansiniz var hâlâ
Degerlendirilecek gunler2 gün koyuydu hatta t daha koyuydu bugün t açık renk çatlamış demek oluyor değil mi ? Bugün ve yarını da değerlendirmeliyiz ?
Endise etme stres yaparsan asıl gelismez. Stres yapma pik yapacak inan banaAselece canım bugün ki testim ama t gün geçtikçe daha da siliklesiyor bu durum da ne oluyor yumurtam gelişmedi mi korkuyorum
Tamam canım öyle diyorsan sıkıntı yapmam bi an böyle olunca endiselendim bende pik olana kadar teste devam o zamanEndise etme stres yaparsan asıl gelismez. Stres yapma pik yapacak inan bana
Aksam 8 bucuj muAselece canım buda bugün ki test sonucum ama bugun saat 8bucukta yaptım diğer günler saat 10 da yapmıştım
Evet akşam 8bucuk diğerleri de akşam 10 da yapıldıAksam 8 bucuj mu
Birdenbire koyulasir canim dev et testeCanım testte ilerleme var mı sence yakın mı yumurtamın oluşması
24. Testine bakabilir miyimArkadaslar dun adet gunumdu olmadim ve dun bugun ovu testi yaptim boyle cikti.bugun ki testi yaptiktan 2 3 saat sonra adet oldum
Henuz yok canim devam et korkma duzeni takip et insallah piki goreceksinArkadaşlar merhaba bakarmısınız kaçırılan diye korkuyorum birşey yok dimi daha
Kuzum pik gibi duruyor bugunu degerlendirin mutlaka yarin testine bakalim. Adet kac gun surdu? Bir de adet bitimi 1. 2. Gun diye yazdin dimiCanım acil bakar mısın yumurta oluşmuş mu