Canim kan ver netlessin insallah hamilesindir oyle gorunuyorYarin adet gunum 2 gun once cok cok az lekenenmem oldu ama kesildi. Test yaptm bu sekilde cikti. Inanamiyrm bn hala hamilemiyim acaba .??
Kuzum bugünde bu şekilde çıktı yeni yaptım daha sence pik miCanim 7. Gun yazan yerde 27.30 da pik yapmis ertesi gun catlamis gorunuyor. Muhtemelen 7. Gun yazan adet basindan ya 14. 15. Gun degil mi? Yumurtlama o arada olmus 7. 8. 9.10. Gunler degerlendirilmeliydi. Yine de testlere devam et bir sure bakalim yeni pik gorecek miyiz
Insalah canm . Yarin sabah vericemCanim kan ver netlessin insallah hamilesindir oyle gorunuyor
Pik degil ama 2 saat sivi almadan bir test daha yapar misinKuzum bugünde bu şekilde çıktı yeni yaptım daha sence pik mi
Sabir canim henüz pik degil devam et testlere gec yumurtlama olabilirEki Görüntüle 2600595
Aselece benim testleri de yorumlar mısınız 7. Gün başladım bugün 17. Gün hala böyle
Pik degil ama 2 saat sivi almadan bir test daha yapar misin
Canim bugunu degerlendirin yarin testin daha pik de olabilir siliklesip catlayabilir de yarina göre plan çizelim olur muEki Görüntüle 2600822
Tekrar yaptım canım
Tamam kuzum yarın yine yazarım bakalım ne oluyor teşekkür ederim yardımların için bugünü değerlendirdik yinedeCanim bugunu degerlendirin yarin testin daha pik de olabilir siliklesip catlayabilir de yarina göre plan çizelim olur mu
Kan tahlili sonucumu aldm hamileyimmTamam canım inşallah vardır
Yaaa ne kadar güzel çok çok çok sevindimmmmKan tahlili sonucumu aldm hamileyimmdurumlarimz ayniydi sonucta guzel oldu cok skurr bu guzel haberi bekleyen herkese nasip etsin rabbim insalahhh
Cok tesekkur ederm canmYaaa ne kadar güzel çok çok çok sevindimmmm♥ Kaç çıktı sonucun?
Hadi Kasım anneleri grubuna gelCok tesekkur ederm canmbgun adet gunum sonucum 74 cikti
Hayırlı olsun tatlımKan tahlili sonucumu aldm hamileyimmdurumlarimz ayniydi sonucta guzel oldu cok skurr bu guzel haberi bekleyen herkese nasip etsin rabbim insalahhh
Catlayana kadar testi yap ve bugun de dahil degerlendir canim. Hadi hayirlisi ile insallah guzel haberler verirsinAselece kuzum bugun pik oldu net anlaşılıyor allahtan teşekkür ederim dün biraz tedirgin olmuştum bugun rahatladım
Çok teşekkür ederim kuzum benim bugün değerlendirdik inşallah diğer günlerde değerlendirebilirizCatlayana kadar testi yap ve bugun de dahil degerlendir canim. Hadi hayirlisi ile insallah guzel haberler verirsin
Cok tesekkur ederim canm aminn . Hayirlisiyla sende hamile kalirsin insalah bu ayHayırlı olsun tatlımsağlıcakla kucağınada alırsın inşallah