Soldaki dün , sağdaki bugünHerkese merhabalar kızlar benim de testlerime bakar mısınız? Yukardaki dün , aşağıda olan resim bugün
Ikinci test pik yapmis catlayana kadar est yapmaya ve iliskiyi degerlendirmeye devam edinHerkese merhabalar kızlar benim de testlerime bakar mısınız? Yukardaki dün , aşağıda olan resim bugün
Çok teşekkür ediyorumIkinci test pik yapmis catlayana kadar est yapmaya ve iliskiyi degerlendirmeye devam edin
Çatlama olduktan sonra mu 24-36 yaşıyor yumurta canımIkinci test pik yapmis catlayana kadar est yapmaya ve iliskiyi degerlendirmeye devam edin
Evet canim o yuzden pik gunu catladigi gun ve ertesi 2 gunu daha degerlendiriyoruz toplam 4 gun oluyor.Çatlama olduktan sonra mu 24-36 yaşıyor yumurta canım
Canımın içi bal Aselecemm gittiğim tüm doktorlar tüp bebek demişken Rabbim verdi müjdemi, dua et benim için olur muSonundaMelodiminEsi hamileeee arkadaşlarrrrr. O kadar azimli ve sabırlı ilerledi ki ben şahidim. O yüzden buraya not düşüyorum. Kuzum yeniden hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah. Darısı isteyen herkese olsun
Dualarim hep seninle canım benimCanımın içi bal Aselecemm gittiğim tüm doktorlar tüp bebek demişken Rabbim verdi müjdemi, dua et benim için olur mu❤ Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Sürekli sordun ilgilendin destek verdin Allah razı olsun balımDualarim hep seninle canım benim
Hayirli olsn bebeginizSürekli sordun ilgilendin destek verdin Allah razı olsun balım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤Hayirli olsn bebeginiznasil hamile kaldnz acaba ? Tub bebek demisken hamile kaldim demissinz .kendilignden mi oldu ? Allah tamamina erdrsin insalahhh
Ne kadar güzel bir durum sorunun neydi çok özel degilseÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤
Tüp bebek raporu için iğneli iki aşılama şarttı. İlk aşılama yı oldum tutmadı. ikincide yumurta geliştirici iğneleri kullandım yalnız yumurta öncesinden kontrolsüz çatlamış o yüzden aşılama iptal oldu. Kendiliğinden tutmuş meğer
Fsh yüksekti başka hiçbir sorun yoktuNe kadar güzel bir durum sorunun neydi çok özel degilse
Hayirlisi olsun inşaallah saglikla kucağına al Bebeğini dualarını esirgeme bizdenFsh yüksekti başka hiçbir sorun yoktu
Aminn Allah razı olsun ♥ Her zaman dua ediyorum Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudanHayirlisi olsun inşaallah saglikla kucağına al Bebeğini dualarını esirgeme bizden
Canim biraz net ceker misin ilk testi tam anlayamadim.Aselece yorumlarmısın üstteki testleri biri dün biri bugün
Herseyin zamani var demekki cok guzel bi haber buÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤
Tüp bebek raporu için iğneli iki aşılama şarttı. İlk aşılama yı oldum tutmadı. ikincide yumurta geliştirici iğneleri kullandım yalnız yumurta öncesinden kontrolsüz çatlamış o yüzden aşılama iptal oldu. Kendiliğinden tutmuş meğer