Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım ılk bebekte bırgun ğık oldu ogun sılındı bebegı 20hafta tasıdım cnm pık ın cok az olmasını hıc duymadım valla nabım bende kendım yogut kefır yaptm onu yıyorum dogal beslenmeye calısıyourm bıde kecıboynuzuda yıyorum buarada basladm bal polen propolıs sonumuz ne olcak bılmem ovuyla da takıp yapıyorum koyulasırsa hemen dr a gıdıcemTadında sıkıntı yok canım alısıyosun.. İlk gün yediğimde Zeytınyagının kokusu bi garıp geldı sonrakı gunler severek yedım.. Ovulasyon da 2 bucuk gün pk oldu.. Kalıtelı yumurta demekmıs ya ust uste pk olunca.. O yuzden faydasını gordugume ınanıyorum bi de 21 gün progesteron testı yaptırdım çatlama olmus
Sen bu geceyle uc gun spermınde esının sıkıntı yoksa degerlendır cnm ben o sekıl hamıle kalmıstımKızlar sabah ovulasyon yaptım t diğerinden köyü cıktı şimdi yaptım ikisi aynı renk cıktı bu gece deneyecez tutma ihtimali var mi
Yarasın inşallah canım benım iste okudugumuz herseye inanıyoruz umut baglıyoruz.. Yemediğim içmediğim bi sogan suyu kaldı herhalde benım deBenım ılk bebekte bırgun ğık oldu ogun sılındı bebegı 20hafta tasıdım cnm pık ın cok az olmasını hıc duymadım valla nabım bende kendım yogut kefır yaptm onu yıyorum dogal beslenmeye calısıyourm bıde kecıboynuzuda yıyorum buarada basladm bal polen propolıs sonumuz ne olcak bılmem ovuyla da takıp yapıyorum koyulasırsa hemen dr a gıdıcem
Sen bu geceyle uc gun spermınde esının sıkıntı yoksa degerlendır cnm ben o sekıl hamıle kalmıstım
3 gün de sans var mi ben sadece tumurtlamada var zannesiyorsum
Ben onuda ıctım ıkı ay once cnmYarasın inşallah canım benım iste okudugumuz herseye inanıyoruz umut baglıyoruz.. Yemediğim içmediğim bi sogan suyu kaldı herhalde benım de
Ben 1 kere denedim afedersiniz cıkardım dayanamadımBen onuda ıctım ıkı ay once cnm
Evet cnm herkes ıcemez ben ıctım amaBen 1 kere denedim afedersiniz cıkardım dayanamadım
Evet cnm herkes ıcemez ben ıctım ama
[/QUOTE
Bi doğsun ben ona anlatıcam neler neler yaptım diye
İnşallahh cnm benm vakti zamanı gelecek elbetteAh ıns cnm bızde o gunlerı gorurus
Cnm ben pik günü ve ertesi 2 günü toplam 3 günü ust uste degerlendırıp hamıle kalmıstım pik gününu degerlendırdıysen tabıkı sperm 2 3 gunnyasayabılıyor tutabılır neden olmasınEki Görüntüle 2561710
Kızlar merhaba aranızda benim sorularıma cevap verebilecek biri var mıdır? Sizinle ovülasyon testlerimin fotoğraflarını paylaşmak istiyorum bir de ilişki takvimimi... Doğru mu yapıyorum yoksa aylardır yanlış mı anlamışım bilmiyorum. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Ben 24 Kasım öğleden sonra yaptığım testte piki gördüm 25'inde de çatlamayı gördüm yani böyle yorumladım. Pik günün öncesi pik günü ve çatlama günü ilişki yaşadım. Yumurtlamanın ertesi gününü değerlendiremedik ama bir sonraki günü değerlendirdik. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.Eki Görüntüle 2561711
Ağzın bal yesin güzelim ya, inşallah hayırlı mutlu haberler alırımCnm ben pik günü ve ertesi 2 günü toplam 3 günü ust uste degerlendırıp hamıle kalmıstım pik gününu degerlendırdıysen tabıkı sperm 2 3 gunnyasayabılıyor tutabılır neden olmasın
Bende aynı bu sekılde yasadım bu ay ınsallah hepımız ıcın olumlu olur catladıktan sonra yapamadıkCnm ben pik günü ve ertesi 2 günü toplam 3 günü ust uste degerlendırıp hamıle kalmıstım pik gününu degerlendırdıysen tabıkı sperm 2 3 gunnyasayabılıyor tutabılır neden olmasın