Ismini babası koyacak erkek doğduğu icin
Ismini babası koyacak erkek doğduğu icindaha demedi bir şey. kız olsaydi ben koyacaktım ayy sorma heyecan korku panik hepsi var. Cok karışık duygular Rabbim isteyen herkese versin dogumdan önce de hepinize dua edecem hep aklimdasiniz
Inan ne ismi ne cismine bakiyorum. Allah nasip etsin kucağıma alayim sağ salim o bana dünyalara bedel. Ha ahmet ha ali hepsi bir boncuk olacak tanimak icin. Ama bebeğim oğlum canimdan bir parça olacak hep. Bakalim daha cok korku var ama nasil sonuçlanacak bilmiyorum. Rabbim bütün isteyene versin. Bütün hamileleri de kurtarsin saglicakla kimseyi yari yolda birakmasin.Ayy Allah razı olsun canım benim
Rabbim doğumunu kolaylaştırsın inşaÂllah bir avazda oğlunu kucağına alırsın
Korku elbet oluyor doğum nasıl başlayacak sancılar nasıl olacak vs... herşey akla geliyor ama olumlu düşün bir rüya gibi o an inşÂllah geçecek ve oğluna kavuşacaksın
Zaten o kavuşma özlemi herşeyi bastırıyor
İki isim koyacaksanız bari birini sen koyaydınen büyük senin hakkın sonuçta ama öyle anlaştıysanız tabiki sizin kararınız
Çok teşekkür ederim 11 i boş geçti ama sağlık olsunMerhaba canim 10 eylul yumurtlama 11 eylul catlama ve catlama 2 gun surmus sen 10 11 12 13 14 eylulu ara vermeden degerlendirmen gerekir. Hakkinda hayirli haber almak dilegimle
yani var gibi anlayamadmkii ilk defa denedk ya psikoljk olark etkilendmmminş vardr cnm hyr olsun ıns adet belirtın varmı hıc
Ustlerine saat ve kacinci gun olduklarini yaz ve bana toplu test resmi at canimAselece 10 dk önce yaptim noldu simdi kacirdim mi ben
BİRAZ ÖNCE LEKE OLMUŞ HAFİF BAŞLADI GİBİ AĞRIMinş vardr cnm hyr olsun ıns adet belirtın varmı hıc
Canim bugünü ve 2 gun daha degerlendirin mutlaka olur muAselece canim ancak atabildim
Daha pik olmamis devam et testlere. Bir de son iliski uzerinden 2 gun gectiyse bugun degerlendirin.Kızlar gerçekten okadar güzel oluyor ki buradan sizlerin desteklerini deneyimlerini almak kimseye anlatamadığımız şeyler paylaşmak bende bu ay ilk kez ovu testi kullandığım için sık sık soruyorum size bugün 12.gün ve şu ana kadar en koyu çizgim 2 günde daha koyulaşması lazım herhalde ama değerlendirmye değer mi bu test.
Pik degil canimmmMerhaba kızlar daha tam pik olmadı dimi kızlar
Pik olmamış testlere duzenli devam et canimMerhaba kızlar daha tam pik olmadı dimi kızlar
Tamam teşekkür ederimPik olmamış testlere duzenli devam et canim