Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam et bakalim canim insallah pik yakalarsinEki Görüntüle 2303996 ters olmus az önceki afedersiniz
Yarın pik olur Canım ilişki olsun benceAselece bugünkü ovulasyon testimi ekledim. Pik mi sence? Bugün 15. Günüm. Progestan içmeye başladım sabah. Gecen ay da progestan içtiğimde 3 gün içinde pik ve çatlama oldu. Tahminim bu 3 gün içinde olacaktır yine. Eşimlede sürekli tartışıyoruz. 1 aydır ilişki yok bizde.
Progestanı ne ıcın ıcıuorsun cnm bende ılk bebegıme progestanla hamıle kaldım progestan ıcınce bır gun sonta catlıyordu benım buay 39 gun gecıktı adetım dahaa olamadım bende bıdahakı ay progestan ıcmeyı dusunuyorumAselece bugünkü ovulasyon testimi ekledim. Pik mi sence? Bugün 15. Günüm. Progestan içmeye başladım sabah. Gecen ay da progestan içtiğimde 3 gün içinde pik ve çatlama oldu. Tahminim bu 3 gün içinde olacaktır yine. Eşimlede sürekli tartışıyoruz. 1 aydır ilişki yok bizde.
Pik olmasi yakin canim devam et testlere.. Rabbim yardimciniz olsun tartismalari çözmeye çalışın.Aselece bugünkü ovulasyon testimi ekledim. Pik mi sence? Bugün 15. Günüm. Progestan içmeye başladım sabah. Gecen ay da progestan içtiğimde 3 gün içinde pik ve çatlama oldu. Tahminim bu 3 gün içinde olacaktır yine. Eşimlede sürekli tartışıyoruz. 1 aydır ilişki yok bizde.
Amin inşallah.Pik olmasi yakin canim devam et testlere.. Rabbim yardimciniz olsun tartismalari çözmeye çalışın.
Canım senin döngün kaç gün?Taki bu gelene kadar anlamadım ben şindi
Selam aşağıda testler var dünkü ilk yaptığımda koyuydu bugün açılmış bugünkü de koyu aklım karıştı benim Aselece Eki Görüntüle 2304273
Canim coklu test alsaydin keske insallah 4 testten birinde pik goruruz
17. Test pik degerlendirin mutlakaKızlar bende bunu piknsanmıştım ama
Canim pike cok yakin bugunu degerlendirin yarin daha koyu cikacak muhtemelen bakariz duruma goreSelam aşağıda testler var dünkü ilk yaptığımda koyuydu bugün açılmış bugünkü de koyu aklım karıştı benim Aselece Eki Görüntüle 2304273
Gecenay 20li almıştım cnm 12 tane kullanmisim bana buay 8 tane kaldı malesefkiCanim coklu test alsaydin keske insallah 4 testten birinde pik goruruz
Sen yine al coklu test dursun elinde pike gidene kadarGecenay 20li almıştım cnm 12 tane kullanmisim bana buay 8 tane kaldı malesefki