Testlerde tam piki yakalayana kadar devam edinAselece Mavi Boncugumm kizlar sizce 13 gun testim pikmiydi
Bugun 14 gun iki test yaptim ama silik cikti bi bakarmisiniz Eki Görüntüle 2303618
Sence pikmiydi cnmTestlerde tam piki yakalayana kadar devam edin
Canım tam koyu olmadan yumurtlama olduğunu nasıl anladın? Benim de bu ay seninki gibi oluyor sanırımBu ayda olmadı
Bu ay ovulasyon testinde 11.gün pike yakındı,11 12 ve 13.günleri değerlendirdik ama ben bugün,yani beklenen adet tarihime 4 gün kala regl oldum.Sanırım 11.gün(t çizgisi c çizgisine göre koyu olmamasına rağmen) yumurtlama olmuştu ama ovulasyon testinde tam pik olmadı.
Nasip,kısmet bakalım şansımız bir sonraki yumurtlamaya kaldı
Testlerde tam piki yakalayana kadar devam edin
Aselece Mavi Boncugumm kizlar sizce 13 gun testim pikmiydi
Bugun 14 gun iki test yaptim ama silik cikti bi bakarmisiniz Eki Görüntüle 2303618
Degil canimSence pikmiydi cnm
Anladim canimm13 koyulaşmış canım ama pik değil bence benimkide 13-14'te böyleydi ama 18-19'da koyulaştı bugün sende hergün devam et
Tmm cnmDegil canim
Tmm canimEki Görüntüle 2303649
Bu testlerMavi Boncugumm a ait kızlar. Pik nasıl oluyor nasil ilerlemiş örnek olsun. Hafif koyulasip sonra siliklesince farklı düşünüp olgunlasmadan catladi demeyin. LadyMorganas ve MelodiminEsi bakın kızlar sabirla lutfen testlerinizi ayni saatte ve sivi alimi dikkat edilerek yapmalisiniz
İnşAllah böyle bir yumurtlama görürümmEki Görüntüle 2303649
Bu testlerMavi Boncugumm a ait kızlar. Pik nasıl oluyor nasil ilerlemiş örnek olsun. Hafif koyulasip sonra siliklesince farklı düşünüp olgunlasmadan catladi demeyin. LadyMorganas ve MelodiminEsi bakın kızlar sabirla lutfen testlerinizi ayni saatte ve sivi alimi dikkat edilerek yapmalisiniz
Baya pikiim diyor testEki Görüntüle 2303649
Baya pikiim diyor test
Eki Görüntüle 2303649
Insallah canim busefer bize guzel bi haber verirsinBu lh çıldırmış olmalımâaşallah
Darısı başınıza inşallah♥