Al bir tane umutsuz daha.. canim sabir adetin duzenli ve 28 30 arasinda bir gunde oluyorsan adetin basindan 14 yada15. Gun piki görürsün sen daha 12. Gunu yaptincanim uzulme insalahh bir gun civt cizgiyi hepimiz goruruz benimde teslerde yumurta yok gibi
Umutsuz degilm rabbim buyuk benim adetim.25 gunde bir oluyor oyuuzden yik gibi geldi banaAl bir tane umutsuz daha.. canim sabir adetin duzenli ve 28 30 arasinda bir gunde oluyorsan adetin basindan 14 yada15. Gun piki görürsün sen daha 12. Gunu yaptin
Sabret biraz. Elinde ovu testi varsa musaitsen yapip sonucu atar misin banaUmutsuz degilm rabbim buyuk benim adetim.25 gunde bir oluyor oyuuzden yik gibi geldi bana
Benimde 7 gun kaldi adeteUmarim hamile kalirsin da bu testi erken yaptigina pisman olursun.. sabir sabir
Yumurtlamayi hala goremedik ama duzenli iliski yaptin demi canim hayirlisi beklryrlimBenimde 7 gun kaldi adete
Evwt abla dun bugun degerlendirmedik bakalim yarinaYumurtlamayi hala goremedik ama duzenli iliski yaptin demi canim hayirlisi beklryrlim
Belki kullandigim testler hasas degildiYumurtlamayi hala goremedik ama duzenli iliski yaptin demi canim hayirlisi beklryrlim
Cubuk testlerden alsaydin keske canim. Benimde aklima geldi bak bende senin yaptigin testlerden yapmistim ama yumurtlamayi gayet iyi gostermisti senin testlerde buyuk ihtimal sorun olduBelki kullandigim testler hasas degildi
Simdimi yapuyim gec gordum mesaji sabah yapip atiyim canim yarin evde olmayacam erken yapsam yada aksma gelince olurmu acabaSabret biraz. Elinde ovu testi varsa musaitsen yapip sonucu atar misin bana
Bugun daha salisabır canim biraz
Umarim hamile kalirsin da bu testi erken yaptigina pisman olursun.. sabir sabir
Bidahaki sefere insallah gerek kalmazCubuk testlerden alsaydin keske canim. Benimde aklima geldi bak bende senin yaptigin testlerden yapmistim ama yumurtlamayi gayet iyi gostermisti senin testlerde buyuk ihtimal sorun oldu
canim uzulme insalahh bir gun civt cizgiyi hepimiz goruruz benimde teslerde yumurta yok gibi
evet araştırdıkça belirti arıyoruz canım bende gaz vardı dün bu sabahta sol kasığıma ağrı girdi sonra gitti şuanlık bişey yok ovulasyon testi benimde silikti dünYok canım yapmadım evde değildim bugün sen ne yaptın ne durumdasın benim gaz problemi bugün yoktu galiba ben evdeyken yok bu siteye girince çıkıyor belimde ağırıyor bütün belirtileri bu siteye girince hissediyorum
Enfeksiyon varsa yanma olur canim idrar yaparken yanmadan duramazsin hatta idrari yapamaz hale gelirsin. Evet enfeksiyon varsa kesinlikle gebelige engel oluyor. Benim vardi fitil kullandim ertesi ay hamile benYa kızlar ben iki g0ndür çok sıkışıyorum hani gelince direk bastırıyor
Sürekli sanki sıkışmışım gibi bi his var sanırım üşüttüm
Eneksiyon demek hamile kalamamak demek
O kadar da dikkat ediyorum ama
bakalım canm adet olana kadar beklemek en dogrusu canım yoksa testlar belirtiler derken kafayı sıyırcaz.evet araştırdıkça belirti arıyoruz canım bende gaz vardı dün bu sabahta sol kasığıma ağrı girdi sonra gitti şuanlık bişey yok ovulasyon testi benimde silikti dün
aynen canım ben umudumu kestim artık fazla takmıyorum :)bakalım canm adet olana kadar beklemek en dogrusu canım yoksa testlar belirtiler derken kafayı sıyırcaz.
ya valla evde hiç aklıma bile gelmıyor telefonu elime bile almıorm ama işe gelince sürekli bakasım geliyor işten atılacam valla :)aynen canım ben umudumu kestim artık fazla takmıyorum :)
canı sıkılıyo canım insanın oturarak çalışınca zamanda geçmiyo ben film izliyorum öyle geçiriyorum zamanımı çok taktığım zaman bi belirti olduğunda araştırıyorum bakıyorum :)ya valla evde hiç aklıma bile gelmıyor telefonu elime bile almıorm ama işe gelince sürekli bakasım geliyor işten atılacam valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?